עניתי. (לפי המשתמע מהסקר, מגיע לבעלים שלנו כל הכבוד גדול)
עוד כזאת תרפיה ואבדנו. לא קל בכלל לסחוב שקיות של 7 קילו ויותר באוטובוס חזור הביתה...אני תמיד אומרת שקניות מזון הן התרפיה של הבעלים,
וקנית ביגוד- של הנשים.
לא הבנתי מה הבנת מהתוצאות? שאתה בחברה טובה?אצלנו רוב הפעמים עושה הבעל,
שזה אני.
ולרוב זה מלווה בתלונות שנמאס לי כו' כו' כו'.
אחרי שראיתי את תוצאות הסקר....
הבנתי (פעם נוספת),
כמה טוב שאשתי לא נמצאת בפורום...
זו כבר בעיה של חוסר חישוב נכון.עוד כזאת תרפיה ואבדנו. לא קל בכלל לסחוב שקיות של 7 קילו ויותר באוטובוס חזור הביתה...
עניתי---
נשמח לתוצאות
הבנתי,לא הבנתי מה הבנת מהתוצאות? שאתה בחברה טובה?
מה זה משנה?
עניתי
לא הבנתי בשביל מה זה טוב הסקר הזה?
רוצה להוכיח לבעל/אישה שזה תפקידם?
רוצה שיעריכו אותך יותר שעושה תפקיד שלא שלך?
כל בית ומה שטוב לו-----------
יפה אמרת! ענית לשתיהם.מהכרות שטחית עם זו שפתחה את הסקר, אני מאמינה שהוא לצורך התאמת הפרסום לקהל היעד.
כשמך כן אתה, אדם לעמל יולד----------עוד כזאת תרפיה ואבדנו. לא קל בכלל לסחוב שקיות של 7 קילו ויותר באוטובוס חזור הביתה...
אבל אני קניתי בשופרסל עד שהביאו לי לא בהכשר שרציתי למרות שצויין בפירוש לא להביא הכשר אחר, שירות הלקוחות היה זמין מאוד אבל ההסדר שלהם הוא שאתה מזמין שוב במשלוח חינם וכשמביאים לך אתה מחזיר הקודם, למעשה הביאו לי עוד פעם אותו דבר וגם המשלוחן לא ידע איך לבטל אז נשארתי עם 8 קופסאות טונה לא בהכשר שלי.מזכיר לי שפעם כשראיתי את השכנים חוזרים עם הקניות ברכבם - חשתי צביטה של קנאה
איזה כיף להם, לא צריכים להיסחב עם עגלות.....
היום כשאני רואה את השכנים חוזרים עם הקניות ברכבם - אני מתמלאת רחמים עליהם
כמה שעות הם שרפו עכשיו, כמה אנרגיות... ועכשיו לסחוב הכל הבייתה.. פשוט לרחם.
בעוד שלי המשלוח מגיע מדי שבוע לפתח הבית כמו המן
אין ישיר למהדרין במחוזותינו [נצרת עילית]@צפוני אבוד
למה בשופרסל אם יש ישיר למהדרין? שם אין סיכוי שיקרה דבר כזה
למרות שגם בישיר למהדרין לא חסרות טעויות... אבל אני לוקחת בחשבון שבעבר כשבעלי היה עושה את הקניות היו גם טעויות.. ולפעמים גם הפסדים, לא נורא לומדים לחיות עם זה
רמי לוי אצלנו הוא לא בהכשר נורמלי, גם בירקות וגם בשאר המוצרים.זו כבר בעיה של חוסר חישוב נכון.
קניות ברמי לוי דרך האתר, ומשלוח 20 שח,
חוסך: זמן+ כסף של אוטובוס נניח מעבר.
כלומר לא שוה להשקיע 15 שח בערך על משלוח ולקבל את הכל עד הבית בלי אוטובוס?
ובלי להעלות את המוצרים, והבנתי שהם גם שמים את הכל בשקיות שוות.
אני מעדיפה לקנות ישירות כי אני עם רכב, אבל תמיד אני רואה את העובדים מכינים משלוח למישהו, ואני חושבת שאולי היה עדיף כבר לשבת בבית ורק לפתוח את הדלת לקניות.
למה 4 פעמים ולא פעם אחת בחודש?רמי לוי אצלנו הוא לא בהכשר נורמלי, גם בירקות וגם בשאר המוצרים.
ישיר למהדרין עולה 30 שקל למשלוח, ולעשות 4 פעמים משלוח זה סכום לא מבוטל... אבל אכן, על נוחות משלמים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: