אם ככה אז בע"ה הפרטים יישארו אצלך לפחות ברמת משפחות וככה תדעי בכל עת למה ניגשים ולא תתחילי מאפסאמן
יש לי עוד אחת שנה מתחת ואחכ עוד כמה...
זה לא בשבילי לחפור לאנשים אנחנו משפחה פרטית כזו ופתאום חופרים גם עלינו
כנראה נתרגל ובעז"ה שלא נצטרך יותר מידי
לא מספיק הבנתיאם ככה אז בע"ה הפרטים יישארו אצלך לפחות ברמת משפחות וככה תדעי בכל עת למה ניגשים ולא תתחילי מאפס
כשיש תמונת מצב כללית מרגישים קצת יותר בעניינים ולא מאבדים ידיים ורגליים
את תשמעי בדיוק מה שתצטרכי לשמועלא מספיק הבנתי
התכוונת שיציעו אח"כ אותם משפחות לאלו אחריה?
ומה עושות משפחות שאין להם בחורים או אנשים שמכירים בישיבות כדי לברר
רק אנחנו כאלה? כולם עם קשרים מסועפים בכל הישיבות שיש להם אצל מי לברר?
נראה לי מפה מתחיל כל הקושי... או שמבררים אצל האח של הבת דודה של השכנה.....
אנחנו משפחה בלי כל הקשרים והפלפולים ויודעים לברר יפה מאוד. זה הכל תלוי איך מדברים ואיך מצליחים לבנות תמונה כוללת על הבחור/הלא מספיק הבנתי
התכוונת שיציעו אח"כ אותם משפחות לאלו אחריה?
ומה עושות משפחות שאין להם בחורים או אנשים שמכירים בישיבות כדי לברר
רק אנחנו כאלה? כולם עם קשרים מסועפים בכל הישיבות שיש להם אצל מי לברר?
נראה לי מפה מתחיל כל הקושי... או שמבררים אצל האח של הבת דודה של השכנה.....
ככאנחנו משפחה בלי כל הקשרים והפלפולים ויודעים לברר יפה מאוד. זה הכל תלוי איך מדברים ואיך מצליחים לבנות תמונה כוללת על הבחור/ה
בדר"כ מי שקשור אלייך יכול לסובב אותך אבל בבירורים שאת מדברת עם הבן אדם עצמו את תשמעי מבין המילים מה הוא לא התכוון לומר ורמז בטעות, ומה הוא נמנע בהכרח מלומר. וכמובן שצריך כמה שמיעות כדי לבנות את התמונה המלאה ולא להסתמך על בירור אחד או שניים
ככ מיוחד שרק שאלתי שאלה כאן וכולם באים לעזור לי ולעודדאת תשמעי בדיוק מה שתצטרכי לשמוע
ולא תדעי מה שה' יחליט שלא תדעי.
הכל בשידוכים ניסי ועל טבעי וגם אם אינכם 'מקושרים' תגיעו למידע הנכון בזמן הנכון
תטילי את זה מעל כתפייך -הברור הוא רק השתדלות מינימלית ותו לא
חבל על כל רגע של דאגה וחשש ,מאחלת לכם שבקרוב ובזמן המתאים ישלחו את החתן\כלה שנקבעו לכם כבר מזמן.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: