דרוש מידע מי מקבל ממני את ה10 אג' של השקית

תהילתית

משתמש מקצוען
אנשים מגיבים בלי לחשוב ובלי לדעת. את השטויות של נראה לי גם כותב השאלה יודע

לשון החוק:
קמעונאי גדול ישלם, בעד כל שקית נשיאה חד־פעמית שמכר, היטל בסכום של 8.54 אגורות. בעקבות מסירת שקית נשיאה חד־פעמית ללקוח יש לחייב את הלקוח בסכום שלא יפחת מההיטל בתוספת מע"מ. ההיטל יועבר לקרן לשמירת הניקיון, וישמש לעידוד צמצום השימוש בשקיות נשיאה חד־פעמיות ולצמצום ההשפעות הסביבתיות השליליות הנגרמות כתוצאה מהשימוש בהן.
תודה לרב גוגל

סבא ישראל

משתמש מקצוען
למה לא מתאימה לנשים?
סתם נכנסתי כדי לבדוק את השאלה ואם אני יכולה לענות עליה והיא הייתה די קלה
או שאולי זאת שאלה מתחלפת ואני נפלתי על אחת קלה ממש?
זה היה מי היה רבו המובהק של האמורא אביי
לי הייתה שאלה אחרת שאלו אותי איזה מסכת נלמדת במסגרת הדף היומי והיא לא מהתלמוד בבלי
אגב השאלה ששאלו אותך היא לא קלה בכלל מעניין מה ענית

efrat1

משתמש סופר מקצוען
יוצרי ai
זה מאד מעניין
כי אם אכן כך- אז לרשת צריך להיות ענין שלא יקחו שקיות מיותרות, אפילו כשמשלמים עליהם 10 אג'
בפועל- כשאני נתקעת ברחוב בלי שקיות , קופאיות "יש" מוכרות לי אותן בכיף, גם בלי לקנות כלום....
במודיעין עילית נראה לי שהחוק בכלל לא חל, בזמנו לא היה מאחורי הקו הירוק. וזה שונה

H. Clin

משתמש מקצוען
לי הייתה שאלה אחרת שאלו אותי איזה מסכת נלמדת במסגרת הדף היומי והיא לא מהתלמוד בבלי
אגב השאלה ששאלו אותך היא לא קלה בכלל מעניין מה ענית
אלה שתי השאלות שאני ראיתי. לא יודעת אם יש עוד אבל אני לא ידעתי את התשובות לשתיהן.
שמעתי על אביי ורבה אבל לא ידעתי מי תלמיד של מי.

נערך לאחרונה ב:

סבא ישראל

משתמש מקצוען
אלה שתי השאלות שאני ראיתי. לא יודעת אם יש עוד אבל אני לא ידעתי את התשובות לשתיהן.
שמעתי על אביי ורבא אבל לא ידעתי מי תלמיד של מי.
קודם כל דיוק רבה עם ה' היה רבו של אביי
שאלות קשות יחסית אין לי מושג מאיפה היא ידעה את זה אני הולך לעשות סקר בכולל לראות כמה יודעים מי היה רבו של אביי

טאבו

משתמש סופר מקצוען
קודם כל דיוק רבה עם ה' היה רבו של אביי
שאלות קשות יחסית אין לי מושג מאיפה היא ידעה את זה אני הולך לעשות סקר בכולל לראות כמה יודעים מי היה רבו של אביי
אתה אומר באמת או בציניות?
זאת לא אמורה להיות שאלה קשה בכלל, בטח שלא למישהו שיש לו רקע בלימוד גמרא.
ובלי קשר אם הייתי רוצה מאוד להתקבל לפורום הנל ולא הייתי יודעת מה לענות אז הייתי פשוט מציצה בגוגל ואז עונה את התשובה.

ואגב, על השאלה שהייתה לך אין לי שמץ מה התשובה.

צ

משתמש פעיל
ובלי קשר אם הייתי רוצה מאוד להתקבל לפורום הנל ולא הייתי יודעת מה לענות אז הייתי פשוט מציצה בגוגל ואז עונה את התשובה.

שאלתי את רובי, הוא לא יודע :p

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים
מה זה הפורום הזה?? נראה חיקוי אחד על אחד של פרוג.....
זה פורום תורני תחליף לפורום אוצר החכמה שנחסם בנטפרי
פעם הוא היה בפלטפורמה אחרת מיושנת יותר (נראה לי נוד אבבי) ודי לאחרונה הוא עבר למערכת שגם אתר פרוג יושב עליה

H. Clin

משתמש מקצוען

לי אין רקע בלימוד גמרא. לכן השאלה היתה לי קשה. ולזה התכוונתי כשכתבתי שהיא לא מתאימה לנשים.

(חיה)

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
החנות לא מרוויחה אגורה מתוך ה10 אגורות - הכל הולך לקרנות איכות הסביבה
החנות לא מקבלת אפילו החזר על כמה שעלה לה השקית
כלומר - הם נותנות שקיות בחינם ואתם תורמים כסף לארגוני איכות הסביבה

סבא ישראל

משתמש מקצוען

תוצאות הסקר אברך אחד ידע
2 לא ידעו
אחד מחייך ואומר לי שבוע שעבר נרשמתי לפורום לתורה ושאלו אותי ניסיתי רב ולא הלך ניסיתי רבה והלך...

~נעמי~

עיצוב גרפי
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
D I G I T A L
סתם שאלה לוקחים כסף, לא אמורים לתת לנו אופציה להחזיר שקיות קרועות משומשות וכד'? באמת אכפת לי איכות הסביבה ואין לנו בכל הרדיוס מיחזוריות לפי סוג.
אני לא מדברת על הכסף.. ואגב גם בקבוקים אני לא ממחזרת כי אין מיחזורית. להחזיר לקופאית מרגיש לי קבצנית....

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה