יועצת נישואין
משתמש מקצוען
להיכן הולך ה10 אג' שמשלמים בחנות על השקית
(להרגעת הנערווים אם שכחתי לשלם ...)
(להרגעת הנערווים אם שכחתי לשלם ...)
מה זה הפורום הזה?? נראה חיקוי אחד על אחד של פרוג.....בירור המציאות 10 אגו' לשקית אם זה הולך למדינה או לרשת
האם הסכום של 10 אגו' לשקית הולכת למדינה או לרשת? (ונא לא להיכנס לדיון אם מותר לגנוב מהמדינה או לא)tora-forum.co.il
יאאאמה זה הפורום הזה?? נראה חיקוי אחד על אחד של פרוג.....
אולי זה רק לגברים?מה זה הפורום הזה?? נראה חיקוי אחד על אחד של פרוג.....
יאאא
נכון
אפילו אותו עיצוב (כמעט...)
נראה ששניהם נוצרו כאן...מה זה הפורום הזה?? נראה חיקוי אחד על אחד של פרוג.....
זה מאד מענייןאני ראיינתי את אחד מבעלי הרשתות כחצי שנה לאחר שהחל חוק השקיות.
הוא אמר שעליהם להעביר תשלום על כל שקית למשרד להגנת הסביבה. יש להם כמות מסוימת שנחשבת כבלאי (אנשים ששכחו לשלם/ שקית שנקרעה בסופר ולוקחים אחרת תחתיה וכד'), אבל מעבר לכך - זה כאב ראש גדול בעבורם, כל הסיפור, כי הם משלמים את עלות השקיות כמו שהיה לפני החוק, ובנוסף חייבים להעביר את העמלה הלאה
גם לפני כן יכולת לקחת שקיות ללא הגבלה. ואם הן נותנות מבלי שתקני - ככל הנראה הן לא מודעות לכך.זה מאד מעניין
כי אם אכן כך- אז לרשת צריך להיות ענין שלא יקחו שקיות מיותרות, אפילו כשמשלמים עליהם 10 אג'
בפועל- כשאני נתקעת ברחוב בלי שקיות , קופאיות "יש" מוכרות לי אותן בכיף, גם בלי לקנות כלום....
החנות
+ תמלוגים נוספים שהם מקבלים מהמדינה בהתאם למספר השקיות שנמכרו
לשון החוק:נראה לי לחנות
יש חסד זה נראה לי הסופר היחיד שהקופאיות לא מחביאות את השקיות מתחת לרגליים..בפועל- כשאני נתקעת ברחוב בלי שקיות , קופאיות "יש" מוכרות לי אותן בכיף, גם בלי לקנות כלום....
חנויות קטנות לא דורשות 10 אג'.בחנויות קטנות בכל הארץ גם הרווח הוא נטו לבעל החנות.
בזמנו הוא אמר לי שהם היו צריכים להגיש הערכה לפי החודשים האחרונים של כמות השקיות שהשתמשו בה. משהו כזהובאמת מעניין איך המדינה יודעת כמה שקיות היה או יש לרשת שמוכרת שקיות?
למה לא מתאימה לנשים?אולי זה רק לגברים?
ככה זה נראה במבט ראשוני.
וכדי להרשם צריך לענות על שאלה שלא ממש מתאימה לנשים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: