לי יש הארבעה,אנא עזרו לי בקניית חדר שינה,
מאד חשוב לי האיכות של הריהוט, משהו שיחזיק ויראה טוב לאורך שנים
כמעט סגרתי על ארון ומיטות של ר.א. אך לא היה להם את הצבע שרציתי (גוון מסוים של לבן)
מה האיכות של החברות האחרות ביחס לר.א.?
אשמח לכל מידע בעניין, זה ממש דחוף לי
תודה רבה!!
יש גם בב''באין על מועלם!!
ממאה שערים...
רהיטים חזקים, נראים חדשים גם אחרי 20 שנה!!!!!!!!!!
ואם צריך מידות לא סטנדרטיות, אצלו כמעט הכל סטנדרט (גובה 2.4, 2.5, 2.6,3.00) הכל אותו מחיר....
אין על מועלם!!
ממאה שערים...
ואם צריך מידות לא סטנדרטיות, אצלו כמעט הכל סטנדרט (גובה 2.4, 2.5, 2.6,3.00) הכל אותו מחיר....
מי אמר שאתה לא בן שלו אחיין שלו קרוב משפחה שלו שמעוניין לשווק אותו??...................אין על מועלם!!
ממאה שערים...
אתה לא תדע.מי אמר שאתה לא בן שלו אחיין שלו קרוב משפחה שלו שמעוניין לשווק אותו??...................
איך אני ידע זאת??...................................................
אתה לא תדע.
אבל אני לא
ותעשו סקר לקוחות מועלם.
מי לא מרוצה?
אולי זה שרוצה ריהוט חדש אחרי 15 שנה ומה לעשות שהריהוט נראה חדש ולא זורקים לפח כי רוצים חדש?
מועלם זה חברה ישנה, מוכרת, אפשר ללכת בעיניים עצומות, ההורים שלי רכשו שם לפני 35 שנה ומעלה, אתם מוזמנים להתרשם
סורי בדקתי וזה נאה על פניו חנות אמינה לפי ההתרשמות הראשוניתאתה לא תדע.
אבל אני לא
ותעשו סקר לקוחות מועלם.
מי לא מרוצה?
אולי זה שרוצה ריהוט חדש אחרי 15 שנה ומה לעשות שהריהוט נראה חדש ולא זורקים לפח כי רוצים חדש?
מועלם זה חברה ישנה, מוכרת, אפשר ללכת בעיניים עצומות, ההורים שלי רכשו שם לפני 35 שנה ומעלה, אתם מוזמנים להתרשם
יש להם נגר שלהם?אתה לא תדע.
אבל אני לא
ותעשו סקר לקוחות מועלם.
מי לא מרוצה?
הסלון והחדר שינה שלי ממועלם, קניתי אותם לפני למעלה מ20 שנה, עברתי איתם פעמים דירה, ונראים כמו חדשים.אין על מועלם!!
ממאה שערים...
לא יודעת בדיוק, יתכן שפי שנים מהקטלוגיםמה הסגנון של המחירים שם?
הם מייצרים הכל במידות סטנדרט או לפי מידה ושרטוטיש להם נגר שלהם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: