כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבעה ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, לייתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

מידע שימושי מי מכיר סמינרים בירושלים?

שרה טירהויז

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
ממליצה בחום על נתיב החינוך
סמינר עם אווירה מיוחדת וזורמת
הבנות אוהבות מאוד את המקום, כל בת מוצאת את הבמה שלה
ההנהלה וכל הצוות עם גישה אנושית חמה ומסורה, דבר נדיר שלא נתקלתי בשום מקום אחר

spets

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
גם אני מכירה את נתיב החינוך מהכרות אישית.
סמינר מדהים!!!!
מנהלת וצוות מורות שנותנות את הנשמה הרבה מעבר לסטנדרט!
זה בא לידי ביטוי ביחס אישי לכל בת "חנוך...ע"פ דרכו"...
בהשקעה כלכלית בתוכניות וכו וחשיבה על עתיד הבת.
ענייני פוליטיקה לא קשורים לשם. רואים את הבת, ורק אותה!

הבנות שם מרגישות קשורות לסמינר ברמה לא מוכרת במקומות אחרים.
מומלץ בחם!

קודינובר

משתמש צעיר
עימוד ספרים
בתי לומדת בנתיב החינוך, בכתבה גבוהה כבר, וזה אחרי שתי בנות שלמדו בסמינר החדש ואחת בישן, ואני אומרת לכן שהיא מרוצה ומצליחה הרבה יותר מאחיותיה, היא נכנסה לשם רק מחמת שחיכינו לתשובה מהחדש שבוששה מלהגיע אחרי שאחותה לא באה לשם, וזה גרם לנו ללכת לנתיב החינוך מעט בלית ברירה, אך מיד נוכחנו שהקב"ה מנווט דרכינו, כי מה שיש בנתיב החינוך ביחס החם והאוהב לכל בת, המרקם החברתי והרוחני השמור, ובעיקר צוות המחנכות שהינן מורות שבאו באמת לחנך ולייצר בנות עובדות ד' אמיתיות ולא באו לקריירה וכדומה, ואני אומרת שאין כל ספק שזהו מקום שאין כדוגמתו, ורק מחמת קטנותו ובריחתו מכל הילת פרסום לא יודעים עליו הרבה מדי בטיב מעלתו, אם כי לאחרונה הוא כבר מוכר יותר ומבוקש מאד בשידוכים.

פוקוש

משתמש מקצוען
לחברה קרובה שדחוף לה מידע עדכני על נתיב החינוך אשמח למידע עדכני על מצב הסמינר כיום הן ברמה הלימודית והן חברתית וכן איכות הצוות וכו'.
כל תגובה עניינית מאוד תסייע להכוונה.
אפשר באישי

פוקוש

משתמש מקצוען
ממליצה בחום על נתיב החינוך
סמינר עם אווירה מיוחדת וזורמת
הבנות אוהבות מאוד את המקום, כל בת מוצאת את הבמה שלה
ההנהלה וכל הצוות עם גישה אנושית חמה ומסורה, דבר נדיר שלא נתקלתי בשום מקום אחר
לחברתי חשוב לדעת האם התגובות הנלהבות כאן על הסמינר הנ"ל מלפני כמה שנים עדיין בתוקף גם כיום?

פוקוש

משתמש מקצוען
גם אני מכירה את נתיב החינוך מהכרות אישית.
סמינר מדהים!!!!
מנהלת וצוות מורות שנותנות את הנשמה הרבה מעבר לסטנדרט!
זה בא לידי ביטוי ביחס אישי לכל בת "חנוך...ע"פ דרכו"...
בהשקעה כלכלית בתוכניות וכו וחשיבה על עתיד הבת.
ענייני פוליטיקה לא קשורים לשם. רואים את הבת, ורק אותה!

הבנות שם מרגישות קשורות לסמינר ברמה לא מוכרת במקומות אחרים.
מומלץ בחם!
גם היום זה כך?

ב' א'

משתמש פעיל
היום הסמינר ברמות, לא ברמות אלון אלא ברמות ד'. הסמינר מצוין ובעל שם טוב.
כיום הוא אפילו יותר טוב מבעבר. בנות ממש מצוינות. כל אחת לפי היא ולא לפי המשפחה או הסביבה שלה. הצוות שם מדהים!
המחזורים האחרונים של ט' וי' הם מחזורים ממש טובים!
מקווה שעזרתי...

דג הכסף

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מהכרות אישית של 2 הסמינרים,
וכמו שציינת לבת חסידית,
נתיב החינוך יותר מתאים

3D Ester

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
אשמח לקבל מידע מה קורה שם ב יג יד
גם ברמה הלימודית וגם סגנון הבנות
ואם יש למשהי להמליץ על סמינר של יג יד ממש יעזור לי תודה!!

פוקוש

משתמש מקצוען
אז הנה לטובת הכלל אני מעדכנת כאן את ההתרשמות של חברתי מביקורה בסמינר "נתיב החינוך".

ראשית חשוב לי לציין כי חברתי היא טיפוס מאוד מאוד יסודי בחינוך ילדיה ואחד מכללי חייה בתחום הוא שלא להתרשם מאומה מקיבעון תודעתי של כלל הציבור לגבי מוסד חינוכי שהיא נזקקת אלא לבדוק בעצמה בכל המישורים והערוצים האפשריים על אותו מוסד חינוכי שהכי נראה לה מבין כל השלל המוצע וקיים.

לאחר ביקורה במקום במשך זמן לא מועט היא חזרה אלי נרגשת!! ואלו המילים שלה:

"לסמינר כזה התפללתי מאז לידת בנותיי ולא פיללתי שקיים היום כזה מקום איכותי ומושלם! מקום שמאוכלס במיטב הבנות האציליות והאיכותיות של ירושלים כי בהנהלה ובסמינר קיימות נשות חינוך מדהימות שעושות עבודת קודש אמיתית מתוך מטרה אחת ויחידה: לתת את כל הכלים לתלמידותיהם להביא את עצמם לפסגת האיכות העצמית. להיות השיא של עצמך בהכי טוב שבך. בכל תחום. המדהים הוא שהגישה שלהם כל כך אמיתית וטהורה עד כדי שפשוט לא מעניין אותם נורמות ציבוריות שליליות לא רלוונטיות שהושרשו והונצחו בתוכנו (מוצא וכו'). והעובדה שהם הצליחו לנצח את הנורמה החולנית הזאת היא במציאות איכות הבנות שבסמינר. לא בודדות כאלו יש שם אלא כך כולן שם! ליטאיות, ספרדיות חסידיות כולן יחד כאחיות.

הנהלה שמתרחקת כמטחווי קשת משיטות אכזריות של יצירת שם פומפוזיונרי למוסד שלה באמצעות התעללות חסרת צדק ומוסר אנושי יהודי בהורים לבנות על שום סיבה אמיתית חוץ מנורמות פסולות שמישהו אי שם בהסיטוריה קיבע וכל עדר מנהלי המוסדות שקמו אחריו העתיקו את שיטותיו כמתכון מצליח למוסד בהקמה בלי לברור מתוכם את הפסולת שבשלל התנהלותו. לא פלא בורא עולם בעזרתם.

אשרי הדור שזכה לכך

נערך לאחרונה ב:

2020 ESTER

מאיירת דיגיטלית משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אני בקוק, אני ממש נהנתי.
צוות מושלם, התיכון קצת יותר פתוח, יש בנות טובות מאד, ויש פחות, זה תלוי מה הרמה הרוחנית של הבת ולמי היא תתחבר
סמינר י"ג י"ד ממש טוב, נשארות רק הבנות הטובות, מי שלא פשוט הולכת למכללות וכו'.
אני עכשיו שנה ג', והשנה יש מנהלת חדשה וגב' מנוחה לוי הבת של הרב פינקוס גם עזבה, אז לא כ"כ יודעת מה עכשיו, אבל תכל'ס צוות פצצה, ממליצה מאד על י"ג י"ד!
לגבי התיכון, ממש משולב כמו שאמרתי יש בנות איכותיות ויש קצת פחות, כמו בכל סמינר, צריך רק להתפלל שתלך למקום שטוב לה ותתחבר לחברות טובות...
בהצלחה!

מליון

משתמש מקצוען
אני בקוק, אני ממש נהנתי.
צוות מושלם, התיכון קצת יותר פתוח, יש בנות טובות מאד, ויש פחות, זה תלוי מה הרמה הרוחנית של הבת ולמי היא תתחבר
סמינר י"ג י"ד ממש טוב, נשארות רק הבנות הטובות, מי שלא פשוט הולכת למכללות וכו'.
אני עכשיו שנה ג', והשנה יש מנהלת חדשה וגב' מנוחה לוי הבת של הרב פינקוס גם עזבה, אז לא כ"כ יודעת מה עכשיו, אבל תכל'ס צוות פצצה, ממליצה מאד על י"ג י"ד!
לגבי התיכון, ממש משולב כמו שאמרתי יש בנות איכותיות ויש קצת פחות, כמו בכל סמינר, צריך רק להתפלל שתלך למקום שטוב לה ותתחבר לחברות טובות...
בהצלחה!
האשכול מ2017 כך שסביר מאוד להניח שהבחורה, כבר סיימה את התיכון, וכבר באמצע סמינר אם לא נשואה (חסידית.......)
טוב, נו, ככה זה שמקפיצים אשכול מ2017.......:p

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אז הנה לטובת הכלל אני מעדכנת כאן את ההתרשמות של חברתי מביקורה בסמינר "נתיב החינוך".

ראשית חשוב לי לציין כי חברתי היא טיפוס מאוד מאוד יסודי בחינוך ילדיה ואחד מכללי חייה בתחום הוא שלא להתרשם מאומה מקיבעון תודעתי של כלל הציבור לגבי מוסד חינוכי שהיא נזקקת אלא לבדוק בעצמה בכל המישורים והערוצים האפשריים על אותו מוסד חינוכי שהכי נראה לה מבין כל השלל המוצע וקיים.

לאחר ביקורה במקום במשך זמן לא מועט היא חזרה אלי נרגשת!! ואלו המילים שלה:

"לסמינר כזה התפללתי מאז לידת בנותיי ולא פיללתי שקיים היום כזה מקום איכותי ומושלם! מקום שמאוכלס במיטב הבנות האציליות והאיכותיות של ירושלים כי בהנהלה ובסמינר קיימות נשות חינוך מדהימות שעושות עבודת קודש אמיתית מתוך מטרה אחת ויחידה: לתת את כל הכלים לתלמידותיהם להביא את עצמם לפסגת האיכות העצמית. להיות השיא של עצמך בהכי טוב שבך. בכל תחום. המדהים הוא שהגישה שלהם כל כך אמיתית וטהורה עד כדי שפשוט לא מעניין אותם נורמות ציבוריות שליליות לא רלוונטיות שהושרשו והונצחו בתוכנו (מוצא וכו'). והעובדה שהם הצליחו לנצח את הנורמה החולנית הזאת היא במציאות איכות הבנות שבסמינר. לא בודדות כאלו יש שם אלא כך כולן שם! ליטאיות, ספרדיות חסידיות כולן יחד כאחיות.

הנהלה שמתרחקת כמטחווי קשת משיטות אכזריות של יצירת שם פומפוזיונרי למוסד שלה באמצעות התעללות חסרת צדק ומוסר אנושי יהודי בהורים לבנות על שום סיבה אמיתית חוץ מנורמות פסולות שמישהו אי שם בהסיטוריה קיבע וכל עדר מנהלי המוסדות שקמו אחריו העתיקו את שיטותיו כמתכון מצליח למוסד בהקמה בלי לברור מתוכם את הפסולת שבשלל התנהלותו. לא פלא בורא עולם בעזרתם.

אשרי הדור שזכה לכך
לא יודעת למה חשבת שיה שוני בין אז להיום...
המנהלת אותה מנהלת.
הצוות אותו צוות.
באמת משהו נדיר.

ב' א'

משתמש פעיל
אני יודעת שהסמינר בגולדה, מירסקי. יש לשם תחבורה של 36, 32, 72, 63, ו64. הוא נמצא על עורק ראשי של היציאה מהעיר. הסמינר צמוד לאפיקי דעת וקרוב מאד לבנות אלישבע וגם למתנ"ס כמו שפוקוש כתבה...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  8  פעמים

לוח מודעות

למעלה