למה לא
??????שהפוליטיקאים שלנו לא יביאו משהו קרוב יותר
??????שהפוליטיקאים שלנו לא יביאו משהו קרוב יותר
אתה מצייר מציאות כביכול חסידי גור נאנקים בשקט בערד במסירות נפש מול נחשולי בדואים עויינים...זהו שרוב הציבור לא מודע מספיק למעלליהם, אין ענין שהאשכול ימחק אבל גגל ותמצא נפלאות על הבדואים ובאר שבע
אני לא מצייר ולא מהנדס כלום, אני הייתי בירוחם שבוע בנופש, ראיתי ילדים בני 12 נוהגים, חו מזה באמת היה רגוע אבל בפארק של קקל לא הייתה תאורה כי הבדואים גנבו את כל הכבלים. זה היה לפני 9 שנים, אני מנסה להבין האם המציאות שונה זה הכל. מחיפוש בגוגל של בדואים ובאר שבע אני מקבל כותרות זוועה, ראיתי סרטונים על פרוטקשן של כל מי שבונה שם עובר, ראיתי סרטונים על תחושת ביטחון אישי ברצפה, והייתי בעצמי לפני שנתיים בבאר שבע בפסח יומיים, הערימות של הבדואים שהסתובבו שם היו הזויות, זה לא היה נעים בכלל.אתה מצייר מציאות כביכול חסידי גור נאנקים בשקט בערד במסירות נפש מול נחשולי בדואים עויינים...
זו הנדסת תודעה במובן הפשוט של המילה
צודק. דרך אגב גם ירושלים היא עיר חילונית!!! תזהרו!כי חריש זו עיר חילונית ולכן היא לא רלונטית לרובינו...
חרישאי לא גר בחריש?????חבל, יש לי פרופיל אתה מוזמן להכנס אליו לקרוא הודעות קודמות ולראות אם אני עונה להגדרה שנתת פה. מוזמן להתנצל אחר כך, דרך אגב כסיף אלו גבעות שוממות לא בדיוק עיר, כשהיא תהיה עובדה מוגמרת הכל יראה אחרת גם דעתי.
אני יודע שזה מה שמספרים לזו"צים התמימים שעיר חרדית זה פינוק ופעם זה לא היה כך כדי לשכנע אותם לעבור לפריפריה.מה שגורם לי לחשוב עד כמה אנשים יתאבדו על עיר חרדית, הרי זה פינוק של הדור האחרון, זה לא היה פעם, לדעתי זה פאסה ולא יחזור יותר, הציבור יגדל בחזקות ומכפלות שיגרמו לאנשים להבין שעיר חרדית או אפילו שכונה חרדית באופן מוחלט זה כבר לא שייך.
בבאר שבע הם מסתובבים כי במראה חיצוני אין הבדל גדול בין בדואים לציבור הכללי (לצערינו) ולכן הם מרגישים שם בנוח. בעיר חרדית הם ממש לא ירגישו בנוח להסתובב. לגבי גניבות עקרונית אתה צודק אבל יש את זה בהרבה מקומות ואפשר לעשות שומרים.היום הם בהחלט נראים בבאר שבע במוקדי עניין,
גר בחריש, לא מטנף על שום פריפריות, ודאי לא כאלה שכבר קיימות בפועל זה הכל. רק בא לברר מה מצא הציבור בכסיףחרישאי לא גר בחריש?????
על זה עניתי שמצאו פוטנציאל לעיר חרדיתגר בחריש, לא מטנף על שום פריפריות, ודאי לא כאלה שכבר קיימות בפועל זה הכל. רק בא לברר מה מצא הציבור בכסיף
אין קשר בין חריש לאום אל קוטוף שהוא כפר חביב לא פחות מאבו גוש, לגבי שאר המשולש, הערבים אכן שולחים ידם ברכבים, אבל בעיר הם בקושי מסתובבים, כשרואים קבוצת צעירים בקניון זה לא תמיד נעים, שוב, לא אמרתי שחריש סבבה, הדיון הוא על כסיף, אני לא באשכול השוואותקודם כל באמת הרבה מתנגדים לכסיף
דעתי שכסיף במרחק של שעה וחצי מירושלים ומבני ברק במחיר זול זה פיתרון
באר שבע רמלה ולוד זה ערים מעורבות ובהחלט לא כיף לגור שם
העיר הזאת הולכת להיות יהודית לגמרי
לגבי הקרבה לערים ערביות זה אמנם קרוב אבל לא כמו הקרבה של חריש לאום אל קוטוף ולשאר המשולש
נחיה ונראהלא יודע למה אתה בטוח שעיר חרדית לא תהיה אז מה כן אתה חושב שכל החרדים יתחילו לגור מעורב עם החילונים? אני ממש לא חושב כך
נכון חלקית, נתעלם מהשטות לגבי מראה חיצוני, בבאר שבע הם מוצאים ענין במקומות בילוי שאכן לא יהיו בעיר חרדית, אבל תוכל בהחלט לראות אותם בגינות או בסופרים, חד משמעיתבבאר שבע הם מסתובבים כי במראה חיצוני אין הבדל גדול בין בדואים לציבור הכללי
התמיכה של המערכת היא הביזיון, נניח לסיכויים של כל המהלך, מי מוכן לגור איפה ששום חילוני לא מוכן לגור?על זה עניתי שמצאו פוטנציאל לעיר חרדית
ועל דבר שאלתך בעניין עיר חרדית במרכז, זה אפשרי אבל אני לא רואה שזה בראש מעייניהם של ח״כינו,
ופה יש תמיכה של המערכת מאינטרסים שלהם וזה כבר קודם בממשלה הקודמת ולכן הסיכוי גבוה
אף חילוני לא גר בירוחם? בדימונה? בערד? בבאר שבע?איפה ששום חילוני לא מוכן לגור?
עיר חדשה שמשווקת לחרדים באזור שאף חילוני לא מוכן לגור, אם היו מצמידים אותה לערד או צבאר שבע הדיבור היה שונה לחלוטיןאף חילוני לא גר בירוחם? בדימונה? בערד? בבאר שבע?
זה מיועד לאנשים שרוצים לקנות דירה בזול
ובחריש לא?תוכל בהחלט לראות אותם בגינות או בסופרים, חד משמעית
מרחק 7 דקות נסיעה מערד, קצת נסחפתעיר חדשה שמשווקת לחרדים באזור שאף חילוני לא מוכן לגור
אני באמת מחפש מידע מהשטח, אני לא רואה ענין בדיון עם אנשים שהידע שלהם בנושא נובע מאותו מקום ששלי נובע, יש סיכוי בהחלט שאני טועה, אבל בנתיים אני קורא פה דברים או לא קשורים או לא נכוניםעיר חדשה שמשווקת לחרדים באזור שאף חילוני לא מוכן לגור, אם היו מצמידים אותה לערד או צבאר שבע הדיבור היה שונה לחלוטין
מי אומר לך שאף חילוני לא מוכן לגור?עיר חדשה שמשווקת לחרדים באזור שאף חילוני לא מוכן לגור, אם היו מצמידים אותה לערד או צבאר שבע הדיבור היה שונה לחלוטין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: