בכסף אפשר גם להשיג אייפון עם חותחת של ועדת הרבנים, זה פלילינוקיה 215
יש חנויות שמוכרות את זה עם הודעות וחותמת מאושר
אני לא יודע אם יש להם תעודת כשרות בחנות
ברוב החברות מספר כשר לא יכול לקבל הודעות כבר בשלב שבו השיחה עוברת דרך החברהעוד שאלה, האם יש אפשרות לנייד את המספר הכשר לטלפון עם הודעות SMS?
כנראה שלא-ומה שכן זה מזוייף.
כאמור, יש פלאפונים עם הכשר ועדת כשרות של קרלין-סטולין, עם SMSאגב אני לא מחפשת זיוף כשרות, אני באמת רוצה לדעת אם יש דבר כזה עם כשרות מסוימת.
אני מניח ש @סתם פוילישער התייחס למכשירים שנמכרים בחנויות עם חותמת של ועדת הרבניםכאמור, יש פלאפונים עם הכשר ועדת כשרות של קרלין-סטולין, עם SMS
לא מזויף
אאלט יש טוקמן גם להודעותועוד אחת...יש כאלה שממלאים את הפלאפון בשיחות לתקופה עד שנגמר להם השיחות ואז הם ממלאים שוב. יש דבר כזה רק עם הודעות SMS במקום או בנוסף לשיחות? (במקום שאאלץ להיות במסלול כשר ומסלול לא כשר רק בשביל ההודעות)
המכשיר נראה כמו פלאפון פשוט?כאמור, יש פלאפונים עם הכשר ועדת כשרות של קרלין-סטולין, עם SMS
לא מזויף
סליחה על הבורות, מה זה אאלט? איפה אני יכולה לברר על טוקמן רק להודעות?אאלט יש טוקמן גם להודעות
אאלט זה ראשי תיבות אם אני לא טועהסליחה על הבורות, מה זה אאלט? איפה אני יכולה לברר על טוקמן רק להודעות?
כןהמכשיר נראה כמו פלאפון פשוט?
כן. מהגדולים, דומה מאד לפירסט פוןהמכשיר נראה כמו פלאפון פשוט?
מההתרשמות שלי הוא מעולה. השתמשתי כמה חודשים עד שעברתי לכשר רגיל.כדאי שתבררי גם על איכות וחוזק מלבד SMS
אולי ארצה לקנות את המכשיר שאת/ה מוכר/ת אבל אני רוצה לברר עוד כמה דברים לפני זה.כן. מהגדולים, דומה מאד לפירסט פון
מההתרשמות שלי הוא מעולה. השתמשתי כמה חודשים עד שעברתי לכשר רגיל.
עוצמת קול טובה, לחצנים נוחים, בטריה חזקה
אכן כן.אני מניח ש @סתם פוילישער התייחס למכשירים שנמכרים בחנויות עם חותמת של ועדת הרבנים
ולא למכשירים שנמכרים בקהילה אחת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: