דרוש מידע מי מבין במחשבי אפל?

ויזוקל

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
לא מכירה מחשבי מק, אבל אין כמו האייפדים של אפל!! לא רואים ממטר את הטאבלטים האחרים, מכל הבחינות! נוחות, חדות, מהירות, איכות.

יוצרת כתיבה

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
המשתמש נחסם
נפריע לכם בעוד שאלה...
מעבד: ryzen 3 2200g 4 cores stock cooler כרטיס מסך Rx 570 4gb לוח אם : asus prime b450m-a זיכרון; (2x8 gskill ripjaw 16gb) cl16 3200mhz ספק כוח : Corsair 450W 80+ White VS450 מארז:Antec NX200 ATX Mid Tower Black Case כולל 3 מאווררים 120m דיסק קשיח:1Tb
מכירה אך ורק מעבדים מסדרת I, ויש פה המון מושגים שאני לא מבינה.
אשמח להסבר על המחשב בעל המפרט הזה.

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
(בניגוד לארה"ב למשל, שם הוא ממש שולט במחשבים מקצועיים של תיכנות/גרפיקה)
סתם כך בארה"ב המכשירים של אפל הרבה יותר נפוצים מבארץ. כנראה שזה בגלל רמת התמיכה הזוועתית שיש להם בארץ, בניגוד לאפל בארה"ב שככל הנראה יש בה את רמת התמיכה הכי טובה מכל החברות הקיימות על פני האדמה.

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
נפריע לכם בעוד שאלה...
מעבד: ryzen 3 2200g 4 cores stock cooler כרטיס מסך Rx 570 4gb לוח אם : asus prime b450m-a זיכרון; (2x8 gskill ripjaw 16gb) cl16 3200mhz ספק כוח : Corsair 450W 80+ White VS450 מארז:Antec NX200 ATX Mid Tower Black Case כולל 3 מאווררים 120m דיסק קשיח:1Tb
לא מבין גדול, אבל למיטב הבנתי לא כ"כ כדאי לקנות מכשירים אלקטרוניים יד שניה (אני רואה שהלינק הוא מיד 2). אם-כי הבנתי ששוק היד השניה במכשירי אפל כן מפותח, זאת משום האמינות והאיכות הגבוהה שבמכשיריה.

-אליה-

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
נפריע לכם בעוד שאלה...
רייזן זה מעבד של חברת AMD מתחרה של אינטל , באינטל הדגמים הם I וב AMD זה רייזן
ובקשר לשאר אני מצטער אבל זה לא "על רגל אחת" כל דבר טעון הסבר....
(מה שלא הבנתי זה שהקישור הוא בכלל על I7)
עריכה: ולעצם העניין המעבד הנ''ל חלש מ I3 דור 8 !!!

משתדל להיות טוב

משתמש מקצוען
שמעתי מכל מיני מקומות שמחשבי אפל בעצם היותם אפל הם מהירים יותר, גם אם המעבד לדוגמה חלש יותר.
ייתכן שזה סתם שטויות, אבל אשמח לשמוע.
לדוג':
היה לי מחשב בהרכבה עם I7 דור 8, 16 גיגה ראם, 512 גיגה SSD, וכרטיס מסך הכי פשוט של אינטל.
האם מחשב כזה (מיד 2) ייתן לי את אותם התוצאות?
מחשב איימק מעבד i5 חזק, 8GM RAM , דיסק פנימי SSD 256GB מהיר וחדש למערכת ההפעלה ולגלישה, בנוסף דיסק קשיח 500GB פנימי לאחסון. כרטיס גרפי ATI.
אשמח לכל מידע.
לי אמר טכנאי שמחשבי אפל הם הרבה יותר מהירים גם אם הם דרגה פחות
לדוגמא מחשב אפל של i3 שווה למחשב i5 רגיל

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  9  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה