מישהי דרמטית
משתמש צעיר
אפשר אולי במג'יקוד?
זה תלוי מאוד מה מקור העושר. וד"ל ודו"ק ואכמ"ל.יש כמה דברים שהציבור הרדוד אוהב לשנוא: א) עשיר
הרב @עו"ד נתן רוזנבלטבא נשים תדברים עלהשלחן:
יש כמה דברים שהציבור הרדוד אוהב לשנוא: א) עשיר ב) גור ג) פוליטיקאי
והנה הזדמנות: כל השלושה על כסא אחד, אז יאללה מה זה משנה מה יש בקנקן, הסתכל בשלושה דברים אלו ואי אתה בא לידי עין טובה, בהצלחה
כמו עפולה הר יונה חצור ודימונה.קהילות חסידיות שכידוע מאד מאד מקדמים את המקומות שאליהם הם מגיעים
עם המחירים שלכם שם, היא הולכת להיות שנלר הבאה...
המחירים שם כבר באמת הגזימו, אפילו ביחס לזה שזה המקום הכי חרדי בצפון ללא ספק.
רק עם עוד יותר מ20 דקות נסיעה מבני ברקהמחיר ברכסים לא בערך כמו חריש?
אבל עיר חרדית...רק עם עוד יותר מ20 דקות נסיעה מבני ברק
מה כזה ברורברור שרכסים תהיה הבית שמש הבאה!!!!! אני לא הייתי רוצה שזה יקרה כי אני אוהבת את השקט ,אבל זה מה שכרגע קורה וצריך להשלים עם המציאות... אז חלאס!!!! לטחון על הנושא הזה כי רכסים היא העיר החרדית הבאה! כמובן שגם עכשיו היא עיר חרדית...(שלא תבינו נכון...)
ברור הרי הרעיון של כסיף זה אינטרס רק של גורבא נשים תדברים עלהשלחן:
יש כמה דברים שהציבור הרדוד אוהב לשנוא: א) עשיר ב) גור ג) פוליטיקאי
והנה הזדמנות: כל השלושה על כסא אחד, אז יאללה מה זה משנה מה יש בקנקן, הסתכל בשלושה דברים אלו ואי אתה בא לידי עין טובה, בהצלחה
קהילות בני הישיבות הקימו את מודיעין עילית, רמה א' וג' בבית שמש (חוץ מכמה חסידים בג'2), שכונות בירושלים כמו רמת שלמה נווה יעקב בית וגן הר נוף. אתה צודק שרכסים לא בדיוק במרכז ולכן אי אפשר לדעת מה יתפתח אבל אין שום קשר לזהות הקהילות.מה כזה ברור
ליטאים לא יצליחו להרים לבד בית שמש חדשה! נקודה.
לא אמרתי שהם לא יכולים להקיםקהילות בני הישיבות הקימו את מודיעין עילית, רמה א' וג' בבית שמש (חוץ מכמה חסידים בג'2), שכונות בירושלים כמו רמת שלמה נווה יעקב בית וגן הר נוף. אתה צודק שרכסים לא בדיוק במרכז ולכן אי אפשר לדעת מה יתפתח אבל אין שום קשר לזהות הקהילות.
סי זה קיצור של סדיגורא או של סלונים?לא אמרתי שהם לא יכולים להקים
רק אמרתי שעיר כמו בית שמש חייבת חסידים
[ בג' יש יותר מכמה חסידים אותו יחס של רמה ד' רק בהפך]
סלבודקא...סי זה קיצור של סדיגורא או של סלונים?
סתם מענין...
בהר נוף יש קהילה ותיקה של ויז'ניץ עם שטיבאלך פעילים, הם גם היו חלק מהגורמים להתפתחות השכונההר נוף
זה קיצור של חסיד בלי ח/דסי זה קיצור של סדיגורא או של סלונים?
סתם מענין...
איזה?זה קיצור של חסיד בלי ח/ד
ד-מ-ו-ק-ר-ט-י-האיזה?
אפשר לנחש?
גורד-מ-ו-ק-ר-ט-י-ה
חופש הביטוי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: