התייעצות מי לדעתכם הולכת להיות העיר החרדית הבאה?

יוסי בר

משתמש פעיל
והנה העיר החרדית הבאה
WhatsApp_Ima...

לגדול בחממה עירונית שהיא סביבת מגורים אידיאלית למשפחה החרדית: קמפיין פרסומי ארצי של חריש שמיועד לציבור החרדי יוצא לדרך מייד אחרי פורים!

מטרת הקמפיין היא למשוך לעיר תושבים חדשים בעזרת הצגת היתרונות הרבים של חריש. הקמפיין פותח צוהר לחריש: למגוון מוסדות החינוך המובחרים לכל שכבות הגיל, לשפע הפארקים והגינות הציבוריות ולאווירה הקהילתית הייחודית שיש בחריש.

הקמפיין הזה הוא שלב ההוצאה לפועל של מהלך אסטרטגי למיתוג מחדש של חריש. קדמו לו שלבי גיבוש האסטרטגיה וערכי המותג "חריש" (חממה עירונית, חינוך איכותי, אווירה קהילתית, שפע של פארקים ושטחים פתוחים ועוד).

הקמפיין נערך על ידי עיריית חריש ומשרד הבינוי והשיכון, והוא כולל פלטפורמות פרסום חרדיות מרכזיות:
  • עשרות מודעות גדולות בעיתונים חרדיים.
  • פרסומים באתרי חדשות חרדיים גדולים.
  • כ-600 תשדירי פרסומת וחסויות בתחנות רדיו חרדיות.
  • סרטון מושקע עם קובי אריאלי ואורי רווח שייחשף במהלך הקמפיין.
הקמפיין שמיועד לציבור החרדי הוא חלק מקמפיין רחב יותר לכלל הציבור הישראלי שעולה לאוויר מחר (יום ראשון) במדיות השונות.
הקמפיין ממומן מתקציבים ייעודיים למיתוג חריש, שקיבלה העירייה ממשרד הבינוי והשיכון.

ניק 109814

משתמש פעיל
מישהו יכול להסביר לי למה צריך להשקיע המון כסף מהמיסים שלי ושל כל מחוסרי הדיור,
כדאי שהקבלנים והמשקיעים יוכלו ליצור שם גם קרטל כמו ברמב"ש ד'?

אם הדירות היו נמכרות שם במחיר הפסד, אז צריך ליצור קמפיין כדאי לעודד את הציבור להגיע, אבל בחריש המחירים זינקו בתקופה קצרה בכמעט 50%.
עכשיו ברוך השם שהמחירים שם התחילו לרדת והמשקיעים מוכרים שם את הדירות, אז למה זה חסר, גם במשרד השיכון יש פקידים שהשקיעו בחריש?

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
והנה העיר החרדית הבאה
אם זה הפרסום שהם הכינו-
יש שתי אופציות-
או שהם לא רוצים את הציבור החרדי ורק עושים את עצמם מפרסמים לחרדיים, כי תמונה כזאת זה פרסום הפוך. אם זאת האוכלוסיה שאליה מכוונים- זה יותר קריאה למיינסטרים לברוח.
או שהם אנשים לא מקצועיים, ולא מכירים את הציבור החרדי לגווניו - ממילא כל חרדי ממוצע לא רוצה ללכת לעיר שלא מבינה אותו ואת צרכיו.

בקיצור- חבל!

אפאצ'י

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
או שהם אנשים לא מקצועיים, ולא מכירים את הציבור החרדי לגווניו - ממילא כל חרדי ממוצע לא רוצה ללכת לעיר שלא מבינה אותו ואת צרכיו.
ויעדיף ללכת לעיר חילונית שראשי העיר "מאוד" מבינים את צרכיו ...
בכנות, מי שמכיר את העסק יודע שמדובר בהתקדמות עצומה על גבול המרגשת שבה פרנסי העיר סוף סוף נכנעו ומוכנים להכיר במציאות שהעיר היא גם חרדית... ולא רק שמאל חילוני נאור כחלומותיהם. ואם הקופירייטרים שעבדו על המודעה לא כ"כ מבינים את הניואנסים הדקים של הציבור זה מה שמשחק.?... הכל בסדר ??
ואם נכנס לרזולוציות שנכנסת אז הילד השמאלי הוא ממש מיינסטרים, אז איזה כיף עוברים לחריש האוכלוסיה במודעה ממש מתאימה לי.... מצחיק ,נכון?... בדיוק כפי שאני לא מפסיק לאכול מילקי רק כי הדוגמנים שם נראים כאילו הדביקו להם את הכיפות אז ממילא זה לא לרוחינו .... ברור שלא , למה ? כי אני מבין שהפרסומאי לא תמיד אוחז איפה שאני ...
ובנוסף, בפרסומות לעולם ועד האנשים יראו פתוחים יותר מהסיבה הפשוטה שלפרסומת מטפחים אותם שמים ג'ל בפייע'ס מפנפנים את הפוני שמים מייק אפ ועוד חומרים שיבריקו אותם מגהצים להם את הבגדים, כך שהם אף פעם לא יראו אברך עם שקית אור החיים ברבי עקיבא...

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
בכנות, מי שמכיר את העסק יודע שמדובר בהתקדמות עצומה על גבול המרגשת שבה פרנסי העיר סוף סוף נכנעו ומוכנים להכיר במציאות שהעיר היא גם חרדית... ולא רק שמאל חילוני נאור כחלומותיהם. ואם הקופירייטרים שעבדו על המודעה לא כ"כ מבינים את הניואנסים הדקים של הציבור זה מה שמשחק.?... הכל בסדר ??
יכול להיות שזאת התקדמות מרגשת
ואני מברכת על זה בכל דרך

אבל עיר שקוראת לחרדים באמת
אומרת שיש מוסדות חינוך
שיש תחבורה נוחה למרכזים חרדיים
שיש שירותי דת איכותיים
מגוחך לפרסם גינות משחקים עם אבא חרדי שיושב עם ילדיו על הדשא...

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אם זה הפרסום שהם הכינו-
יש שתי אופציות-
או שהם לא רוצים את הציבור החרדי ורק עושים את עצמם מפרסמים לחרדיים, כי תמונה כזאת זה פרסום הפוך. אם זאת האוכלוסיה שאליה מכוונים- זה יותר קריאה למיינסטרים לברוח.

בקיצור- חבל!
אמממ...
מה אתה רוצה שיראו שם משפחה חרדית משחקים בכובעו המרוט של האב שלומד בגמרא מרופטת על הספסל?

אפאצ'י

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אומרת שיש מוסדות חינוך
אם יעקב גוטרמן היה קורא לבוא לקריית ספר הוא היה מפרסם כך, אנשים מבחוץ פחות מבינים בנו, מה לעשות.
שוב, יכול להיות שהיא טועה בגישה, אבל ודאי שאין להסיק מכך לאיזו אוכלוסיה היא מכוונת ...
ולעניין המוסדות חינוך בסרטון שהביאו למעלה כן רואים את אחד ממוסדות החינוך בעיר,
וכמובן רוח הסרטון היא ישיביש' יחסית

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
יכול להיות שזאת התקדמות מרגשת
ואני מברכת על זה בכל דרך

אומרת שיש מוסדות חינוך
שיש שירותי דת איכותיים
מגוחך לפרסם גינות משחקים עם אבא חרדי שיושב עם ילדיו על הדשא...
אני דווקא התרשמתי מהפרסומת,
היא באה לבטאות שקט ואוירה מיוחדת והיא הצליחה!
העובדה שמתלוננים פה שהיא מידי לא חרדית!!!
זה בדיוק מה שהם רצו לבטאות שזה משהו שאין בערים החרדיות...

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
הסרטון רק מחזק את דברי..

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
הסרטון רק מחזק את דברי..
אולי תסביר במדוייק?
כי הטענה על המודעה אולי הגיונית כי כל הציבורים צופים בעיתון,
אבל סרטונים מיועדים מלכתחילה לקהל יותר פתוח, קהל שהצריכה שלו מגיעה מהדיגיטל, ודווקא בשביל הקהל הזה זה היה סרטון מאד מאד היימיש מידי...

מולטי תקשורת

יעוץ
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
מראה לכם סרטון על מאחורי הקלעים של הסרט על חריש שרק תבינו איך הכל מסובך בעיר הזאת כל אחד מנסה למשוך לצד שלו ולכן הסרטון נראה כמו שנראה ..
שתבינו החילונים נלחמו שלא יכניסו לסרטון אלמנטים חרדים מידי..

קבצים מצורפים

• מאחורי הקלעים של הסרטון.mp4
    14.1 MB

מולטי תקשורת

יעוץ
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
מתוך אירוע השקת הקמפיין היום.

WhatsApp Image 2023-03-09 at 16.36.39.jpeg
WhatsApp Image 2023-03-09 at 16.36.37.jpeg
WhatsApp Image 2023-03-09 at 16.36.40.jpeg

רק שתבינו איך החילונים אוכלים את הכובע על הקמפיין הזה
12.jpeg

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית

מולטי תקשורת

יעוץ
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
זה קצת מוזר כי כתוב שם מפורש על "שרה פכטר " שנואמת...
במילה אחת אני יגיד לך יש גם קמפיין לחילונים אבל החרדים לא שונאים את החילונים בשונה מהחילונים ששונאים את החרדים ודו"ק..

סי 2

משתמש פעיל
יש לי מידע מוסמך לגבי תוכנית הדיור הבאה,
לפי הבנתי [יתכן שטעיתי בהבנה של התוכנית]
הולך להיות שיווק של שפיר -קרית גת מערב וכסיף ועוד עיר חדשה ביניהם ששמה לכאורה משהו כמו "תילה"
שבה הולך להיות יותר צמודי קרקע כשהרעיון הוא למשוך משפחות שמחפשות רחבות ורווח,
בעצם התכנית היא ליצור רצף של ערים חרדיות,
בשלושתם גם יחד ישווקו 80000 אלף יח"ד
יש גם דיבור רציני להעלות את הסיוע בשכ"ד אינני יודע סכומים אך אני יודע שזה יהיה יותר לפי נפשות.
קחו את כל המידע כמוסמך אך לא סופי

סי 2

משתמש פעיל
יש לי מידע מוסמך לגבי תוכנית הדיור הבאה,
לפי הבנתי [יתכן שטעיתי בהבנה של התוכנית]
הולך להיות שיווק של שפיר -קרית גת מערב וכסיף ועוד עיר חדשה ביניהם ששמה לכאורה משהו כמו "תילה"
שבה הולך להיות יותר צמודי קרקע כשהרעיון הוא למשוך משפחות שמחפשות רחבות ורווח,
בעצם התכנית היא ליצור רצף של ערים חרדיות,
בשלושתם גם יחד ישווקו 80000 אלף יח"ד
יש גם דיבור רציני להעלות את הסיוע בשכ"ד אינני יודע סכומים אך אני יודע שזה יהיה יותר לפי נפשות.
קחו את כל המידע כמוסמך אך לא סופי
אם אני לא טועה המיקום של תילה זה ליד מקום שנקרא נחל תילה שהוא בעצם בין קרית גת לכסיף

קבצים מצורפים

• עיר.png
    עיר.png
    KB 272.3 · צפיות: 40

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה