מי לא אוהב לקרוא !!!!???????

הוליווד

משתמש צעיר
אולי כדאי להתמקד בספרים חדשים, כי היש-נ-ים רובנו מכירות....
ואולי כדאי שתי מילים על סגנון הספר, אני מאד אוהבת לקרוא, אך למשל "צומת הדרורים" (למרות הצלצולים הרבים) הפסקתי באמצע, יותר מדי פילוסופי וכבד בשבילי, אני אוהבת סיפורים יותר דינאמיים, מתח רגשי / עלילתי. אהבתי מאד איסתרק ומהללאל, תיק מקסיקו (חיים גרינבוים), ריח הגרניום והמוביילים של פ. פקשר שציפיתי להם כל שבוע. בקיצור, סגנון עלילתי מרתק ומשולב רגש, אך לא דשדושים וחפירות פילוסופיות אינסופיות ללא תכלית....

אשמח לקבל המלצות על ספרים בסגנון האהוב הנ"ל :)

כמו"כ אם מישהי קראה כבר את הספר
אל תדמי בנפשך (ח. ברטלר)

אחת אחת 11

משתמש מקצוען
בקשר לכל הספרים הישנים שהצעתן- לפעמים ספר נשאר לנו עם זיכרון קסום בגלל הזמן שקראנו אותו או בגלל הגיל והרבה פעמים כשפותחים אותו עכשיו הוא נראה לגמרי חסר חן, יש גם הבדל גדול בין סגנון הכתיבה של היום ללפני 15 שנה, פעם היו הרבה יותר תיאורים, השפה יותר גבוהה... לי אין סבלנות היום לקרוא ספרים כאלו ואני מאמינה שלהרבה מאיתנו אין.

בלון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י גיטי ל;2058877:

מים שקטים!

ספר נדיר, כתוב בכנות וברגש בחכמה ובכשרון.
סופרת מדהימה וספר ברמה מעל!
אם משהי יודעת עם הסופרת כתבה ספר נוסף - אשמח לדעת ולרכוש!(לא זוכרת את שמה, רחל משהו נראה לי)

רחל דובין.
ואם אני לא טועה, יש לה ספרים נוספים.

תקוה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
קהילת הספרנים
כציפורים המגביהות עוף- עדנה קצב

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
לוחמי התמורות

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  104  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה