לא הבנתי. תוכל/י לשלוח לי הודעה אישית?
הם ישבו שם רק עד אתמול בצהריים .אגב שם הם גם יושבים שבעה?
הבעיה שאין לי שמץ של מושג איך מתקשרים לחו"ל וכמה זה אמור לעלות במסלול הקו שלי.הטלפון שלהם במנצסטר 447909257600
ארץ ארורה!הם ישבו שם רק עד אתמול בצהריים .
הם חזרו לשבת במנצסטר
היא חברה של האמא.לא הבנתי. תוכל/י לשלוח לי הודעה אישית?
כנראה שיש להם סיבה ממש רצינית.אמאלה איך אפשר להישאר בארץ הארורה הזאת דקה אחת נוספת?
שיעלו דחוף נחבק אותם באהבה
חלילה. לרגע אין לי כוונה כזאת.היא חברה של האמא.
לא אכפת לי לשלוח הודעה פרטית אם יש צורך בהסבר נוסף..
כנראה שיש להם סיבה ממש רצינית.
אין כאן מקום לדון אותם.
כן. העברתי את התרומה לגב' חוה ג' מתווכת בירושלים שאחיה שכן של משפחת פיקסלר במנשסטר. הבטיחה שזה יעבור נקי לידיים שלהם.פוקוש, הסתדרת?
אם היינו מפעילים את תותחי משרדי יח"צ שהיו מפציצים את התקשורת החברתית והרגילה הבאזזז היה מספיק חזק בשביל להלחיץ את אנשי השלטון אצלנו שהיו מלחיצים את השלטון הבריטי שהמדובר זה ציפור הנפש היהודית. ילדה יהודיה לא תירצח בשום תירוץ יהיה אשר יהיה ואם קשה לכם להפעיל אצלכם את מכונת ההנשמה עבורה אז בבקשה שחררו אותה לישראל. ובפרט שהמדובר באזרחית ישראלית!!!כן ? סתם אני שואלת (למרות שכבר תרמתי)
מה לדעתכם יכולנו לעשות ?
כי יש עוד כמה שערוריות בעולם (לא בסדר גודל כזה) ואני עוד לא מצאתי דרך לשנות את העולם לדתי יותר
זה מה שעבר לי בראש באותו רגע ששמעתי שמנתקים אותה..כל גוי הכי טמבל בעולם יודע שיהודים לא מפקירים יהודי בשום פינה בעולם.
הוא אשר אמרתי. היה חסר כאן הפעלת אישי יח"צ תותחים ומקצוענים. המידע היה מגיע מהם ישיר ומיידי בכל פלטפורמות תקשורת קיימותמבלי לגרוע במה שנאמר.
ללמד זכות על הרבה ששתקנו. פשוט לא היו עידכונים במה שקורה, רק פעם בכמה זמן יצא איזשהי ידיעה לא מאומתת. (יש אשכול פה בפרוג, שאנשים שאלו כמה פעמים האם מישהו יודע מה איתה. רובם לא ידעו מה קורה)
גם השבוע, פתאום שמענו שכבר נותקה. בסביבה שלי, אף אחד לא ידע שזה הולך לקרות.
סיפור כואב מאוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: