כל צ'אט שמכיל יותר משני משתתפים (צ'אט קבוצתי) נקרא עכשיו חדר משותף.מישהו יודע מה גורם לצ'אט להיות 'חדר משותף'?
כל צ'אט שמכיל יותר משני משתתפים (צ'אט קבוצתי) נקרא עכשיו חדר משותף.מישהו יודע מה גורם לצ'אט להיות 'חדר משותף'?
אם אני זוכרת נכון, חלק מהצ'אטים שלא הפכו לחדר משותף היו עם יותר משני אנשים. נראה לי שאז בדקתי את זה.כל צ'אט שמכיל יותר משני משתתפים (צ'אט קבוצתי) נקרא עכשיו חדר משותף.
איך חזרת לקודמת ???מה שגרם לי לחזור לקודמת זה- שחלק מהצ'אטים הפכו ל'חדר משותף', שלא רואים בהם מי קרא את ההודעה, מי משתתף עכשיו, ואין את ה'עיגולים' שמסמנים שמישהו כותב עכשיו.
את האמת- לא זוכרת...איך חזרת לקודמת ???
לחזור לזה בגימייל אין אפשרותתכלס,
אם אני רוצה לחזור להנגואט יש אפשרות ?
ואם כן, אשמח שתכתבו לי איך אני עושה את זה בפירוט...
תודה
מה זה התוסף הזה?לא יכולה להראות את התוסף כי הסרתי אותו
תפתחי את התוספים שלך תראי תוסף שכתוב משהו עם הנגאוטס RL
ותסירי אותו, הוא בצבע ירוק.
וזה התוסף לצאט החדש
אחרי הוספה שלו ורענון של המיל שתעמדי על הודעה תראי איקון של גרשיים
Redirecting
www.google.com
תוסף של ציטוטמה זה התוסף הזה?
שמה הוא עושה?תוסף של ציטוט
עכשיו ניסתי והצלחתי =- חמוד!שמה הוא עושה?
לא הבנתי
לאכל ההיסטוריה בצאט נמחק לי
גם לכם?
בדקת בגוגל צאט?כל ההיסטוריה בצאט נמחק לי
גם לכם?
אולי בטעות מחקת את כל ההודעות של הצ'אטים דרך הצ'אט שבמייל...כל ההיסטוריה בצאט נמחק לי
גם לכם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: