מי יודע כיצד מתפטרים מכרטיס מועדון?? וכן כיצד ניתן להשיג את ההקלטות מהשיחות. דחוף!!!

סימה שלי

משתמש פעיל
מי יודע מה עושים?
אני רציתי לקנות משהו דרך הכטיס אשראי מחברת "טל שופ", והצלחו בטלפון לשכנע אותי לעשות כרטיס מועדון, ואמרו לי שניתן תמיד לבטל ללא שום בעיה, כעת כאשר אני רוצה לבטל אני צריכה לשלם הרבה יותר...
כעת ברצוני לבטל את ההכרטיס והם רוצים לקבל הכל חזרה + כסף ולכן אני רוצה לקבל את ההקלטות, כיצד ניתן לעשות זאת? הם כל הזמן דוחים בלך ושוב....
מי יכול לעזור לי???????

סימה שלי

משתמש פעיל
מדוע אף אחד לא עונה, אולי השאלה לא מובנת???
אני קציתי לקנות מזוודות בחברה בסכום של 49.99 ש"ח וכאשר התקשרתי. אמרו לי שאני יכולה להיות חברת מועדון בתשלום של רק 32 ש"ח לחודש ואני מקבלת כל חודש 2 מתנות בחינם!!!!
ביררתי כיצד זה יכול להיות, אמרו לי שזה רק היום כזה סכום, ועוד אמרו לי שהשיחה מוקלטת והם חברה אמינה ואין מה לפחד ואפילו את המזוודות הם יתנו לי בסכום הזה , ז"א שאני נהיית חברה מועדון ואני מקבלת מתנה את המזוודות, שאלתי האם ניתן לבטל , הם אמרו שבטח ואני לא צריכה להחזיר שום מתנה וכלום, אך אף פעם לא קרה להם כזה דבר, שמשהו ביטל את המועדון.
כעת הם טוענים שכל מתנה הוא רק במחיר מתנה ז"א שאני אמורה לשלם על כל מתנה 50 ש"ח (וכן רוב המתנות הם לא דברים המתאימים לציבור החרדי), וכן אם אני רוצה לבטל את המועדון עלי לשלם על המזוודות 200 ש"ח וכן על כל מתנה סכומים ענקיים, (שעולים יותר מכל החבר מועדון),
וכן הם בשעתו טענו שאני משלמת כל חודש 32 ש"ח אך כעת הם כבר הוציאו את כל הסכום כ-390 ש"ח (ולכן אני ג"כ משלמת ריביות על כל תשלום)
יש מי שיודע מה עושים במקרים כאלו???????? למי ניתן לפנות???????? האם ניתן לחייב אותם לתת לנו את ההקלטה ולהוכיח שזה היה כך???? וכן מי שיכול לעזור במשהו נשמח מאד
מס' האימייל שלי הוא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
בתודה מראש
דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sara100

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
סימה, גם אני רציתי לקנות את המזוודות ועדיין לא קניתי...
אבל פעם קודמת קניתי אצלהם סט תבניות סליקון 3-4 והם בסדר גמור.
הבעיה שהם בטלפון עושים לך הרגשה שאת מפגרת שאת לא קונה את "הזכיות" לקנות במחירים "מוזלים" סט צלחות וכדו'... לצערי אין לי רעיון איך לעזור לך... לכן לא הגבתי עד עכשיו...

סימה שלי

משתמש פעיל
מה אני יכולה לעשות שאני כן התפתתי, והסכמתי לקבל כרטיס מועדון והבטיחו לי שאני יכולה לבטל מתי שאני רוצה בלי שום בעיה, ובסוף הם מושכים אותי כבר חודש וחצי ולכן כבר יצא עוד תשלום וכעת השני אמור לצאת עוד תשלום, ולכן אני כ"כ לחוצה.

ליבי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
משתתפת בצערך,
למיטב ידיעתי אם תפני לחברת האשראי בבקשה לעצור את התשלומים בטענה שנפלת למעשה רמיה - הם יעזרו לך.
כמו"כ תפני למדורים בעיתונים כמו המודיע, משפחה וכו'

סימה שלי

משתמש פעיל
את יודעת אולי מה המספרים של המקומות שציינת, ז"א כיצד ניתן ליצור קשר?
בתודה

סימה שלי

משתמש פעיל
אך.... תכלס מה אפשר לעשות??????????
ללמוד כבר למדתי שאין כזה דבר לקבל מתנות(חוץ מ... בעל, הורים וכו')

מאן דאמר

משתמש מקצוען
מי שטיפוס שיכול לאיים, יכול לנסות לאיים עליהם שהוא ישלח מכתבים למערכת של כל העיתונים הגדולים וכו', יפנה לבית משפט לתביעות קטנות וכו'.
אם לא, יכול אולי להיות שעדיף להחזיר להם את המתנות, ולשלם להם מה שהם רוצים, העיקר להוציא אותם מחייכם כמה שיותר מהר.

סימה שלי

משתמש פעיל
אך התשלומים שצריך להחזיר להם נהיה הרבה יותר ממה שצריך לשלם לשנה (ללא הזמנת דברים)
וג"כ באחד מן הפעמים כאשר אמרתי שאמרי לי כך, הם ענו לי "אז ממה נתפרנס" מ-מ-ש מ-ס-כ-נ-י-ם"
הם מבקשים כסף גם על המוצר וג"כ על מה שעלה להם ההובלה, הטלפונים, וכו'

נעמה כץ

משתמש רשום
תפני למועצה הישראלית לצרכנות טל. 03-6241034 שעות פעילות 8-4 בצהריים.

ariels

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עיסקה שנעשתה בטלפון לא תקפה כמו עיסקת אשראי רגילה, את בפירוש יכולה לעצור את התשלומים דרך חברת האשראי שלך.
תסבירי להם אצ המצב, הם יבקשו את בקשה שלך בכתב בפקס, וזהו.
אם הם יקבלו את הטענה שלך יש גם סיכוי שיחזירו לך את מה שחוייב.

יפה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
נשמח מאד אם תעדכני בסוף מה קורה!
סתם לאינטלגנציה, וכדי שנדע ג"כ לעתיד מה צריך לעשות.
בהצלחה!

סימה שלי

משתמש פעיל
בינתיים, התקשרתי לחברת אשראי והם ניסו להתקשר לחברה ובחברה לא ענו, בחברת האשראי אמרו לי לשלוח להם בכתב(זה היה ביום חמישי) ופתאום היום התקשרו אלי מהחברה (טל שופ) ולא היינו בבית והם השאירו שנחזור אליהם, בינתיםלא חזרתי אליהם והיום בעהש"ית אני מתכננת לשלוח לחברת אשראי פקס עם כל הסיפור (ערך זמן עד שגמרתי לסגנן)
ונקווה לטוב!
בעהשי"ת מגיע לכל מי שעזר והשתתף לדעת מה קרה ואכן נשתדל להודיע בהקדם (שבאמת נגמור בהקדם)
תודה, ושוב תודה.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה