רבישע נייעס
משתמש חדש
יש אחד חדש,אבל לא מספיק מעודכן ,אין דרך לאתר את הבעלים של מיזה פון,המספר החדש שלו הוא: 079-4946-464
צריך ליהרשםהורדתי את TRUECAIIEE ? לא מסתדרת... הכל באנגלית...
בלי להוריד זה מראה מטושטש
צפה בקובץ המצורף 1673921
איך ? עולה כסף ?צריך ליהרשם
לאאיך ? עולה כסף ?
צריך להתחבר עם חשבון גוגל ואז זה בסדרהורדתי את TRUECAIIEE ? לא מסתדרת... הכל באנגלית...
בלי להוריד זה מראה מטושטש
צפה בקובץ המצורף 1673921
רק שימו לב שהם משתמשים באנשי קשר שלכם לעדכון הנתונים.צריך להתחבר עם חשבון גוגל ואז זה בסדר
זה אותו דבר ממה שרשמתי למעלהיש מי זה פון חדש שבדקתי, נראה שעובד
0796069620
אני הורדתי את האפליקציה, מנסה להרשם, אמור לשלוח קוד בשיחה קולית אבל אני מקבלת שיחה וכשעונה- מתנתק .לא צריך להוריד את האפליקציה
מספיק לחפש פה: https://www.truecaller.com/
כמובן צריך להרשם...
מוגבל אני חושבת ל5 חיפושים ליוזר ליום
אין לי מושג מה הבעיהאני הורדתי את האפליקציה, מנסה להרשם, אמור לשלוח קוד בשיחה קולית אבל אני מקבלת שיחה וכשעונה- מתנתק .
איך אדע מה הקוד? ניסיתי 6 ספרות אחרונות/ ראשונות של המספר שהתקשר, לא הולך!!!!!! ????
בטוח, האנשי קשר בחשבון גוגל?רק שימו לב שהם משתמשים באנשי קשר שלכם לעדכון הנתונים.
אשמח לדעת לשם מה הם מבקשים להירשם כדי להשתמש בקו?זה אותו דבר ממה שרשמתי למעלה
093137980
כדי להוסיף אותך למאגר הטלפונים המזוהיםאשמח לדעת לשם מה הם מבקשים להירשם כדי להשתמש בקו?
לא מידיעה, פשוט הבנתי שככה הם אוספים את הפרטים של האנשים. אדרבא, אשמח לדעת אם זה באמת ככה.בטוח, האנשי קשר בחשבון גוגל?
מספר חדש למי זה פון
בס"ד עובד.
0796069129
הצלחה רבה
יש גם משהו דומה:
טלמי
0794946464
חזר לעבוד ברוך ה'עדכון:
משיחה עם הבעלים של מי זה פון
מתברר שהוא שכח לחדש את העלות השנתית של השרת וכל העסק פשוט נמחק ללא אפשרות שחזור ריאלית
תיאורטית הוא יכול לפתח את זה מאפס בעלות כספית אך היות ואין כבר רווח מהמערכת הוא לא מעוניין בשלב זה להשקיע כסף להחזיר את המערכת
אין צפי לפיתרון
(אחד ההתרעות לפני שהורידו את הקישוריות שמערכות שימושיות כמו מי זה פון קל קו וכדו' יפסיקו להיות ריווחיות ויסגרו)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: