מי התנסה בטיפול שיניים בהרדמה מלאה לילד קטן?

• פותח הנושא MINAM
  • פורסם בתאריך

MINAM

משתמש פעיל
איור וציור מקצועי
אשמח לשמוע מניסיונכם.
אני במאוחדת
מפנים ל"משגב לדך" או למרפאת מומחים בת"א ברח' פנקס.
מי מכיר?
תודה!

asterisk

משתמש צעיר
D I G I T A L
הרדמה כללית זה לא משהו פשוט, רק אם אין ברירה ממש תפנו לצורת הטיפול הזאת

שירבוטית

משתמש פעיל
אני עשיתי דרך מכבי לפני חודש וחצי.
אחותי עשתה במאוחדת לפני חודש לילדה בת 4 , נראה לי במרפאה בבתים. אוכל לברר
בקשר למה שנרשם פה למעלה ברור שאף אמא לא רצה להרדים את ילדה הרדמה מלאה
מדובר בילדים סרבנים עם המון טיפולי שיניים, חורים , עקירות וכתרים ואין ברירה.
החוויה ממש לא נחמדה:(
העיקר רפו"ש!

מישהי אחת

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
הבת שלי בת 5 גם צריכה טיפול שיניים בהרדמה מלאה כי פשוט אין ברירה,יש לה המון חורים ,הייתי במרפאת מאוחדת במשגב לדך והרופאה אמרה שיש לי 2 אפשרויות או לבוא איתה 4,5 פעמים וכל פעם לטפל ב בטישטוש וכו' וגם אז לא בטוח כמה שהיא תשתף פעולה או לסיים את הכל בפעם אחת בהרדמה מלאה,היא מאוד המליצה לי על זה ,שאלתי אותה על סיכונים והיא אמרה שבעז"ה בדרך כלל זה עובר בשלום, הרופאה-מנהלת המרפאה עשתה רושם טוב מאוד היה נראה שהיא מאוד מקצועית ואחת שיודעת מה שהיא עושה,
אחותי עשתה טיפול שיניים בהרדמה מלאה לפני כשנה לבן שלה בן 3 גם שם במשגב לדך -וב"ה עבר בשלום והייתה מאוד מרוצה...

מישהי אחת

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
הבת שלי בת 5 גם צריכה טיפול שיניים בהרדמה מלאה כי פשוט לא היה ברירה,יש לה המון חורים ,הייתי במרפאת מאוחדת במשגב לדך והרופאה אמרה שיש לי 2 אפשרויות או לבוא איתה 4,5 פעמים וכל פעם לטפל ב בטישטוש וכו' וגם אז לא בטוח כמה שהיא תשתף פעולה או לסיים את הכל בפעם אחת בהרדמה מלאה,היא מאוד המליצה לי על זה ,שאלתי אותה על סיכונים והיא אמרה שבעז"ה בדרך כלל זה עובר בשלום, הרופאה-מנהלת המרפאה עשתה רושם טוב מאוד היה נראה שהיא מאוד מקצועית ואחת שיודעת מה שהיא עושה,
אחותי עשתה טיפול שיניים בהרדמה מלאה לפני כשנה לבן שלה בן 3 גם שם במשגב לדך -וב"ה עבר בשלום והייתה מאוד מרוצה...

יוסף שטיין

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
אנחנו עשינו בהדסה עין כרם במסגרת פרטית בפיקוחו של מנהל המחלקה

יוכיש

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הרדמה זה באמת דבר לא פשוט אבל מנסיון עם הבן שלי זה יותר פשוט ממה שחושבים, אם יש צורך תעשו חבל להתייסר.
נ.ב. לפני ההרדמה שאלתי עסקן רפואי והוא ענה לי בהומור "כמה פעמים היית -בשנים אחרונות - בלויה של ילד שנפטר מהרדמה"...

נ.ב.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L
עשינו טיפול בהרדמה מלאה לילד בן שנתיים וחצי במשגב לדך
הצוות שם מקסים!!!! אדיב, מבין, רגיש, ובעיקר - מקצועי מאוד.
אחרי הטיפול הרופאה נתנה לנו את הספר הנייד שלה - אם תהיינה לנו שאלות אחרי השיחרור...
בהצלחה

שינדי- זה אני.

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
עשינו זאת בבי''ח בחיפה.
עבר מהר ובקלות... והעיקר ללא סיוטים....
הצלחות....

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עשינו בשניידר, אצל רופאה מעולה (לא שר"פ)
מרוצים ++

עובד בגמ"ח המרכזי

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
פיתרון אחר

שנייה לפני שעשיתי לבת שלי טיפולים בהרדמה מליאה
מישהו הפנה אותי לרופא מיוחד ברמת בית שמש א' עם סבלנות שאין למצוא כמותו.
והוא הצליח אחרי כמה ביקורים והיכרות וכו' לטפל לה בכל השיניים בעזרת מיכשור מיוחד לילדים עם אורות וצבעים ומשחקים ע"מ שזה יהפוך לחוויה עבור הילד.
ובעיקר מה שחשוב זה שבהמשך הילדה כבר הסכימה לטפל אצל רופא רגיל והפחד מטיפולי שיניים אצלה חלף ב"ה.
השם שלו זה ד"ר לינקס 02-9922712
והנה הזדמנות להוקיר לו טובה על כך... :)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  62  פעמים

לוח מודעות

למעלה