אם אני זוכרת נכון זה בגלל שיש לזה תוקף, אמור להיות כתוב על הדף.
זה מייקאפ איכותי?מי יודעת להגיד לי איזה מספר אני צריכה לקחת במייקאפ של דרמקול
אם אני 200 ברבלון בחורף - 180 בקיץDermacol - Make Up Cover - Covering foundation - 30 g
Make-Up Cover by Dermacol - the legendary, professional foundation. It perfectly covers any imperfections even with one thin layer. Dermacol Make Up Cover contains 50% of pigments, which makes it perfectly align and camouflage any skin imperfections. Allows coverage of small and larger parts -...www.ladymakeup.com
תודה!
משיטוט באשכול נראה שכןזה מייקאפ איכותי?
הוא מכסה?
יותר טוב מרבלון?משיטוט באשכול נראה שכן
לא יודעתיותר טוב מרבלון?
מכסה מאד ואטום מאד. נראה קצת כמו מסכה.זה מייקאפ איכותי?
הוא מכסה?
השתמשתי בו היום לראשונהמכסה מאד ואטום מאד. נראה קצת כמו מסכה.
אני משתמשת איתו כסוג של קונסילר- נקודתי
יש קופון?
הרבה זמן חסר במלאי, גיסתי כבר כמה חודשים מחפשת לקנות בזול.בקישור הזה בגוון 09.Golden Rose - STICK FOUNDATION - P-STF
STICK FOUNDATION by Golden Rose. It has a soft texture that spreads easily on the face. It's formula helps to minimize all skin imperfections. Perfectly conceals, balances color, and lasts long. The composition has been enriched with a fragrance. Placed in a functional packaging. Available in 7...www.ladymakeup.com
סטיק של גולדן רוז
כרגע אין לאתר הפולני את המספר הזה ספציפי במלאי...
אבל ממליצה מאד!! יפה, טבעי, ועמיד!! (זה על הגוון החום יותר לא אפרפר ולכן נותן שיזוף מושלם!!)
קנית את זה בפולני או בארץ?בקישור הזה בגוון 09.Golden Rose - STICK FOUNDATION - P-STF
STICK FOUNDATION by Golden Rose. It has a soft texture that spreads easily on the face. It's formula helps to minimize all skin imperfections. Perfectly conceals, balances color, and lasts long. The composition has been enriched with a fragrance. Placed in a functional packaging. Available in 7...www.ladymakeup.com
סטיק של גולדן רוז
כרגע אין לאתר הפולני את המספר הזה ספציפי במלאי...
אבל ממליצה מאד!! יפה, טבעי, ועמיד!! (זה על הגוון החום יותר לא אפרפר ולכן נותן שיזוף מושלם!!)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: