בד"כ שבועיים@photos by h תוך כמה זמן הגיעו לך המוצרים שהזמנת?
אבל קורונה ושטויות, לפעמים לוקח טיפה יותר, עד חודש.
בד"כ שבועיים@photos by h תוך כמה זמן הגיעו לך המוצרים שהזמנת?
תשאלי את מי שכתבהנראה לך??
אז על מה כל ההסטריה?
צודקת, אבל לכי תדעי אולי יש חומרים כימיים אחרים זולים ולא טבעיים...תשאלי את מי שכתבה
אז טעיתי, אני לא זוכרת את השם המדויק... שם של המחלה בעיניים.... לא חשוב השם, חשוב הרעיון, תודה על התיקון...ולוקמיה זה בדם, לא בעיניים
את בטוחה? פחות נשמע לי, היה נשמע שזה חומר כימי או משהו כזה...החומר שידוע כמאיץ ריסים ונמצא בד"כ בתכשירים כאלו, הוא...
שבו,
שמן קיק!!!
והבנתי שיש אותו בכל הסרומים, כי זה הבסיס בעצם שמצמיח.... יש עוד תוספות שמאיצות את התוצאה או אנטי אלרגניות אבל החומר הזה הוא זה שמאריך.... וזה רציני, אז אל תלזלו... בשבילכם לגמרי!!!!את יודעת איזה חומר זה?
יש אותו בסרום הזה?
https://smile.amazon.com/dp/B093H8ZWM9?psc=1&ref=ppx_yo2_dt_b_product_details תודה רבה!!!
כמה עלה לך המשלוח?בד"כ שבועיים
אבל קורונה ושטויות, לפעמים לוקח טיפה יותר, עד חודש
המשלוח עולה לפי משקל החבילהכמה עלה לך המשלוח?
וכמה מוצרים הזמנת?
צודקת, אבל לכי תדעי אולי יש חומרים כימיים אחרים זולים ולא טבעיים...
את בטוחה? פחות נשמע לי, היה נשמע שזה חומר כימי או משהו כזה...
והבנתי שיש אותו בכל הסרומים, כי זה הבסיס בעצם שמצמיח.... יש עוד תוספות שמאיצות את התוצאה או אנטי אלרגניות אבל החומר הזה הוא זה שמאריך.... וזה רציני, אז אל תלזלו... בשבילכם לגמרי!!!!
יכול להיות.... אני לא אוסרת על אף אחד לקנות... אין לי מושג מה באמת מכניסים שם וכו'.... כך שאני אישית, מעדיפה להיות עם הריסים המקומצנים שלי ולא להסתכן.. כל אחד לפי השיקול שלו.... ותודה על ההסבר!! הוא היה מעניין....לשמן קיק יש גם שם של חומר כימי,
אני לא באה לשכנע
אבל, יש חברות איפור שאני סומכת עליהן,
ובאמת, בכל חומרי האיפור יש חומרים כימיים כאלו ואחרים שעלולים לסכן ובלה בלה בלה
בשביל זה יש את הקוסמטיקה הטבעית,
ומה שהיה לי מוזר, אם החומר שמאיץ צמיחת ריסים, אמור לשמש כתרופה למחלה בעיניים, אז זה לא מעודד גם את הצמיחה לגידול?
משהו נשמע מאוד מאוד מוזר
כי החומרים לטיפול במחלה מאוד יקרים, מאוד (ויש לי טיפה מידע בנושאים רפואיים), למה שחברות קוסמטיקה ישתמשו בתרופות אונקולוגיות לקוסמטיקה? ועוד יתמחרו בזול?
טנקס על המידע...המשלוח עולה לפי משקל החבילה
לאטנקס על המידע...
לא הבנתי איך עובד התמחור של המשלוח...
באיזה סדר גדול של מחירים מדובר?יש כמות המינמילית של מוצרים שצריך להזמין כדי להיות זכאים למשלוח?
יו מתי זה בחינם?לא
המשלוח עולה כסף, נקודה.
העלות שלו עולה ככל שמשקל הפריטים שאת מזמינה, גדול יותר.
ישנם מספר פעמים בשנה בהם המשלוח חינמי, הם מודיעים על מבצע כמדומני, לא יודעת
יש כאן כמה שהרוויחו מכך, אני אישית מבצעת רכישה רק כשאני זקוקה לחומרים
אין לי מושגיו מתי זה בחינם?
הלוואי שיהיה... ואז אוכל להזמין מסירי איפור,קרמים,שמפואים וכו' ללא הגבלהאין לי מושג
צריך לעקוב
אם מישהי יודעת מתי זה בחינם , שתכתוב כאן כשיש את ההנחה הזו
ממש יעזור, תודה
טנקס על המידע...
באיזה סדר גדול של מחירים מדובר?יש כמות המינמילית של מוצרים שצריך להזמין כדי להיות זכאים למשלוח?
מחיר המשלוח עולה לפי המשקל, ככל שהמוצרים שאת מזמינה כבדים יותר- עלות המשלוח יקרה יותרטנקס על המידע...
תודה על ההסבר המפורט. עזרת לי מאודכתבתי פה פעם איך לתכנן משלוח מוזל יחסית
לא מוצאת את זה...
בגדול
מכניסים מוצרים חשובים ויחסית כבדים כמו
קרם לחות ומייק אפ
אח"כ גודל בינוני סט צלליות וכד
ואז הקלים- אודמים ועפרונות
עומדים כל הזמן על סל הקניות
ורואים אם הוספת מוצר מכבידה מדי
אני בד"כ מזמינה במשלוח של 37 שח
וכשרואה שקופץ למשקל הבא, מורידה מוצר מוצרים
בהצלחה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: