אני קיבלתי.מישהי ממודיעין עלית קבלה?
וגם שוקולד קטן.
בעצם זה נראה כמו טופי חלבי...
אני קיבלתי.מישהי ממודיעין עלית קבלה?
הרבה יותר פשוט:אין לי SMS
נו אז מה עושים
מצחק מאוד שזה ככה מתנהל
ממי הSMS בכל אופן? מהדואר?
מריח כמו טופי קרמל ואפילו לעוזרת אי אפשר לתת משום "לא תחונם"..אני קיבלתי.
וגם שוקולד קטן.
בעצם זה נראה כמו טופי חלבי...
באתר ההזמנה יש מספר הזמנה השונה ממספר עסקה שמתחיל בשתי אותיות ואיתו אפשר לעקוב.אני קיבלתי מספר מעקב של איזו חברת שילוח בינלאומית או משהו כזה. לא הבנתי כל כך מה זה, אבל כשזה יגיע לארץ אקבל מספר מעקב אחר?
באתר ההזמנה יש מספר הזמנה השונה ממספר עסקה שמתחיל בשתי אותיות ואיתו אפשר לעקוב.
נתתי תשובה, בשמחה.פונה אלייך באישי לבקש עזרה.
My ordersהרבה יותר פשוט:
כנסי לאתר הפולני, תחפשי תחת "ההזמנות שלי" את ההזמנה הזו ותכנסי אליה, בפנים יש מספר מעקב המתחיל בשתי אותיות (לא מספר עסקה אלא מספר הזמנה) תעתיקי את המספר לאתר 17track או שלחי אליי בפרטי ושם אפשר לראות מספר מדף של המוצר בדואר (אם זה כבר בדואר) ואז את הולכת לדואר נותנת מספר זהות ואומרת להם שיש לך חבילה במדף x. זה הכל!! נורא פשוט.
ועל הדרך "תשעני אחורה" כדברייך בעבר...
בשביל זה יש paypal!האתר הזה באמת שווה, אבל לא מפחיד לשים שם את פרטי האשראי? הפולנים והרוסים ידועים כבעיתיים בקטע הזה...
My orders
You do not have any orders yet, go to the Store.
זה מה שכתוב לי לפי הדרכתך.....
אניוויהרבה יותר פשוט:
כנסי לאתר הפולני, תחפשי תחת "ההזמנות שלי" את ההזמנה הזו ותכנסי אליה, בפנים יש מספר מעקב המתחיל בשתי אותיות (לא מספר עסקה אלא מספר הזמנה) תעתיקי את המספר לאתר 17track או שלחי אליי בפרטי ושם אפשר לראות מספר מדף של המוצר בדואר (אם זה כבר בדואר) ואז את הולכת לדואר נותנת מספר זהות ואומרת להם שיש לך חבילה במדף x. זה הכל!! נורא פשוט.
אני די בטוחה שיש לך בעיה בהזמנה, הזמנתי מהם לא מעט פעמים ומעולם לא קרה שהאתר לא היה מעודכן.עשיתי גם עשיתי
לא יודעת למה זה לא מעודכן
אניווי
ניסיתי עם המספר שהם שלחו לי במייל (לדברי קיש-מספר הזמנה) באתר 17track ונכתב שזה רק היום יצא מWARSA....
מוזר קצת מה זה כזה הרבה זמן..
אבל לא נורא
פירסט-נראה שיגיע בעז"ה עד החג
וסקנד-שכנראה הם לא ממש מעדכנים את האתר...
אני די בטוחה שיש לך בעיה בהזמנה, הזמנתי מהם לא מעט פעמים ומעולם לא קרה שהאתר לא היה מעודכן.
כדאי לפנות אליהם במייל שמופיע באתר באנגלית לבירור הסטטוס, יש להם שירות מצוין מענה מהיר מאוד.
אולי לא נכנסת בשם המשתמש הנכון? ייתכן ויש לך יותר מאחד? לא הגיוני שלא מופיע הזמנה ב my orders.
זה אוטומטי בד"כ, אם לא שילמת הזמנה.כשאני עשיתי הזמנה ועזבתי אותה באמצע, הם שלחו לי מייל אחרי יום או יומיים, שיש לי הזמנה שמורה אצלם ושכדאי לי להשלים אותה, לפני שיעברו שבעה ימים ואז היא תימחק.
אפשר לפנות באנגלית.לא יודעת
בוודאות שיתי הזמנה
וגם קיבלתי קבלה
בכולופן כתוהב שזה יצא מורשא היום
רק מוזר שבדואר ישראל אין שום נתונים על המספר מעקב הזה...
נחכה כמה ימים ונראה
כשפונים אליהם במייל אפשר באנגלית?
אוקיי, מהניסיון שלי לוקח בערך 7-10 ימי עבודה עד שיגיע אלייך לסניף הדואר. אם הזמנת ב-19 יש עוד כמה ימים.באתר שכתבת
7track
וגם בקישור לדואר הפולני שהם שלחו
(אולי הזמנתי דברים מיוחדים שהם היו צריכים להביא ממקום אחר?זה נראה ככה..כתוב יצא מהחנות הגיע ל..
2018-03-22 14:43
WER Warszawa, Sent from Poland
2018-03-20 04:19
WER Warszawa, Item arrived
2018-03-19 23:10
WER Komorniki, Item arrived
2018-03-19 22:31
WER Komorniki, Package sent
2018-03-19 19:30
UP Leszno 2, Package sent
2018-03-19 15:00
UP Leszno 2, Posted
)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: