רכישות בחו"ל מי הזמינה איפור דרך האתר הפולני?

Idjdjdjshjs

משתמש מקצוען
אין לי SMS
נו אז מה עושים
מצחק מאוד שזה ככה מתנהל:(
ממי הSMS בכל אופן? מהדואר?
הרבה יותר פשוט:
כנסי לאתר הפולני, תחפשי תחת "ההזמנות שלי" את ההזמנה הזו ותכנסי אליה, בפנים יש מספר מעקב המתחיל בשתי אותיות (לא מספר עסקה אלא מספר הזמנה) תעתיקי את המספר לאתר 17track או שלחי אליי בפרטי ושם אפשר לראות מספר מדף של המוצר בדואר (אם זה כבר בדואר) ואז את הולכת לדואר נותנת מספר זהות ואומרת להם שיש לך חבילה במדף x. זה הכל!! נורא פשוט.

ועל הדרך "תשעני אחורה" כדברייך בעבר...;):D

Idjdjdjshjs

משתמש מקצוען
אני קיבלתי מספר מעקב של איזו חברת שילוח בינלאומית או משהו כזה. לא הבנתי כל כך מה זה, אבל כשזה יגיע לארץ אקבל מספר מעקב אחר?
באתר ההזמנה יש מספר הזמנה השונה ממספר עסקה שמתחיל בשתי אותיות ואיתו אפשר לעקוב.

צחור

משתמש מקצוען
הרבה יותר פשוט:
כנסי לאתר הפולני, תחפשי תחת "ההזמנות שלי" את ההזמנה הזו ותכנסי אליה, בפנים יש מספר מעקב המתחיל בשתי אותיות (לא מספר עסקה אלא מספר הזמנה) תעתיקי את המספר לאתר 17track או שלחי אליי בפרטי ושם אפשר לראות מספר מדף של המוצר בדואר (אם זה כבר בדואר) ואז את הולכת לדואר נותנת מספר זהות ואומרת להם שיש לך חבילה במדף x. זה הכל!! נורא פשוט.

ועל הדרך "תשעני אחורה" כדברייך בעבר...;):D
My orders
You do not have any orders yet, go to the Store.
זה מה שכתוב לי לפי הדרכתך.....

שביעית

משתמש סופר מקצוען
האתר הזה באמת שווה, אבל לא מפחיד לשים שם את פרטי האשראי? הפולנים והרוסים ידועים כבעיתיים בקטע הזה...

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
My orders
You do not have any orders yet, go to the Store.
זה מה שכתוב לי לפי הדרכתך.....

נראה שלא הזמנת...
אולי לא המשכת את שלב התשלום, ולכן התבטלה ההזמנה? אחרי שעשית הזמנה היית אמורה לקבל לינק לביצוע התשלום, עשית את זה? ראית את החיוב בכרטיס אשראי \ פייפאל?

צחור

משתמש מקצוען
עשיתי גם עשיתי
לא יודעת למה זה לא מעודכן
הרבה יותר פשוט:
אניווי
ניסיתי עם המספר שהם שלחו לי במייל (לדברי קיש-מספר הזמנה) באתר 17track ונכתב שזה רק היום יצא מWARSA....
מוזר קצת מה זה כזה הרבה זמן..
אבל לא נורא
פירסט-נראה שיגיע בעז"ה עד החג
וסקנד-שכנראה הם לא ממש מעדכנים את האתר...

Idjdjdjshjs

משתמש מקצוען
עשיתי גם עשיתי
לא יודעת למה זה לא מעודכן

אניווי
ניסיתי עם המספר שהם שלחו לי במייל (לדברי קיש-מספר הזמנה) באתר 17track ונכתב שזה רק היום יצא מWARSA....
מוזר קצת מה זה כזה הרבה זמן..
אבל לא נורא
פירסט-נראה שיגיע בעז"ה עד החג
וסקנד-שכנראה הם לא ממש מעדכנים את האתר...
אני די בטוחה שיש לך בעיה בהזמנה, הזמנתי מהם לא מעט פעמים ומעולם לא קרה שהאתר לא היה מעודכן.
כדאי לפנות אליהם במייל שמופיע באתר באנגלית לבירור הסטטוס, יש להם שירות מצוין מענה מהיר מאוד.

אולי לא נכנסת בשם המשתמש הנכון? ייתכן ויש לך יותר מאחד? לא הגיוני שלא מופיע הזמנה ב my orders.

צחור

משתמש מקצוען
לא יודעת
בוודאות שיתי הזמנה
וגם קיבלתי קבלה
בכולופן כתוהב שזה יצא מורשא היום
רק מוזר שבדואר ישראל אין שום נתונים על המספר מעקב הזה...
נחכה כמה ימים ונראה

כשפונים אליהם במייל אפשר באנגלית?

שפריץ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
אני די בטוחה שיש לך בעיה בהזמנה, הזמנתי מהם לא מעט פעמים ומעולם לא קרה שהאתר לא היה מעודכן.
כדאי לפנות אליהם במייל שמופיע באתר באנגלית לבירור הסטטוס, יש להם שירות מצוין מענה מהיר מאוד.

אולי לא נכנסת בשם המשתמש הנכון? ייתכן ויש לך יותר מאחד? לא הגיוני שלא מופיע הזמנה ב my orders.

כשאני עשיתי הזמנה ועזבתי אותה באמצע, הם שלחו לי מייל אחרי יום או יומיים, שיש לי הזמנה שמורה אצלם ושכדאי לי להשלים אותה, לפני שיעברו שבעה ימים ואז היא תימחק.

Idjdjdjshjs

משתמש מקצוען
כשאני עשיתי הזמנה ועזבתי אותה באמצע, הם שלחו לי מייל אחרי יום או יומיים, שיש לי הזמנה שמורה אצלם ושכדאי לי להשלים אותה, לפני שיעברו שבעה ימים ואז היא תימחק.
זה אוטומטי בד"כ, אם לא שילמת הזמנה.
אבל מכיוון שהיא לא רואה את ההזמנה באתר ויש לה מספר הזמנה אז זה נראה כאילו יא התחברה מהמקום הלא נכון.

Idjdjdjshjs

משתמש מקצוען
לא יודעת
בוודאות שיתי הזמנה
וגם קיבלתי קבלה
בכולופן כתוהב שזה יצא מורשא היום
רק מוזר שבדואר ישראל אין שום נתונים על המספר מעקב הזה...
נחכה כמה ימים ונראה

כשפונים אליהם במייל אפשר באנגלית?
אפשר לפנות באנגלית.
באיזה אתר בדקת את מספר ההזמנה?
שלחי אליי באישי אם תרצי ואנסה לעזור.

צחור

משתמש מקצוען
באתר שכתבת
7track
וגם בקישור לדואר הפולני שהם שלחו
(אולי הזמנתי דברים מיוחדים שהם היו צריכים להביא ממקום אחר?זה נראה ככה..כתוב יצא מהחנות הגיע ל..
2018-03-22 14:43

WER Warszawa, Sent from Poland

2018-03-20 04:19
WER Warszawa, Item arrived

2018-03-19 23:10
WER Komorniki, Item arrived

2018-03-19 22:31
WER Komorniki, Package sent

2018-03-19 19:30
UP Leszno 2, Package sent

2018-03-19 15:00
UP Leszno 2, Posted
)

Idjdjdjshjs

משתמש מקצוען
באתר שכתבת
7track
וגם בקישור לדואר הפולני שהם שלחו
(אולי הזמנתי דברים מיוחדים שהם היו צריכים להביא ממקום אחר?זה נראה ככה..כתוב יצא מהחנות הגיע ל..
2018-03-22 14:43

WER Warszawa, Sent from Poland

2018-03-20 04:19
WER Warszawa, Item arrived

2018-03-19 23:10
WER Komorniki, Item arrived

2018-03-19 22:31
WER Komorniki, Package sent

2018-03-19 19:30
UP Leszno 2, Package sent

2018-03-19 15:00
UP Leszno 2, Posted
)
אוקיי, מהניסיון שלי לוקח בערך 7-10 ימי עבודה עד שיגיע אלייך לסניף הדואר. אם הזמנת ב-19 יש עוד כמה ימים.

אצלי מסטטוס sent from poland לקח יומיים עד שקיבלתי מספר מדף בסניף שאפשר ללכת לאסוף. אם היום זה יצא ומחר לא נחשב ליום עבודה אז ביום שני או מקסימום שלישי זה יגיע. גם תלוי עד כמה הדואר באזור שלך מהיר.

zahav1

משתמש מקצוען
גם אני הזמנתי מהם,
אחרי כמה ימים קיבלתי הודעה עם מס' מעקב,
אבל לוקח לזה זמן עד שאפשר את מס' המעקב בדואר ישראל.
תמתיני מס' ימים ותנסי לקחת את המס' מעקב מהקישור לאתר של דואר ישראל,

גלידה

משתמש מקצוען
אתם יכולות לספר מה הזמנתם, ואם הצליח?
ומתי יהיה שוב מבצעים במשלוחים?
דרך אגב באתר הזה יש מבצע באיפור - מוצר שלישי בחינם, אבל בלי משלוחים לישראל (אם יש לכם כתובת באנגליה - זה מצוין)
http://www.boots.com/
למשל דאודורנט של דאב 250 מ"ל (פה בארץ מוכרים רק של 150 מ"ל) מוכרים ב10 ש"ח.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה