לאוהזדכית?
לאוהזדכית?
מזיפי, לא קשור לאיפור בכללמה זה זיפי?
מהאתר הפולני של האיפור או זיפי?
מצחיקה, אני מדברת על האתר הספציפי הזה...., אני לא מצליחה להבין איך עוקבים אחרי החבילות????מזיפי, לא קשור לאיפור בכלל
לי לוקח בערך חודש וחצי עד שמגיע.מצחיקה, אני מדברת על האתר הספציפי הזה...., אני לא מצליחה להבין איך עוקבים אחרי החבילות????
מאז 1.8 אין לי שום מידע....
צפה בקובץ המצורף 1193896
איזה משלוח בחרת והאם יש לך sms?מצחיקה, אני מדברת על האתר הספציפי הזה...., אני לא מצליחה להבין איך עוקבים אחרי החבילות????
מאז 1.8 אין לי שום מידע....
צפה בקובץ המצורף 1193896
היום הגיע לי דף שיש לי דואראיזה משלוח בחרת והאם יש לך sms?
הוא מעולה ליום יום, קליל ומכסה יפהאני גוון 200 במייקאפ של רבלון קולורסטיי
ואני רוצה לקנות את המייקאפ הזה מישהי יכולה לומר לי איזה גוון מתאים לי
וכן האם הוא טוב מתאים ליום יום?
MAYBELLINE - FIT ME! Liquid Foundation For Normal To Oily Skin With Clay
FIT ME! Liquid Foundation For Normal To Oily Skin by MAYBELLINE. Foundation with Clay Great for people with normal or oily complexion. Perfectly evens, masks imperfections and absorbs sebum, thus controls the glow of the skin and leave a matte finish. Additionally it makes the pores less...www.ladymakeup.com
הוא עמיד?הוא מעולה ליום יום, קליל ומכסה יפה
לשבת פחות, ליומיום מעולה.הוא עמיד?
ואיזה גוון את?
מישהי?אני גוון 200 במייקאפ של רבלון קולורסטיי
FIT ME! Liquid Foundation For Normal To Oily Skin by MAYBELLINE. Foundation with Clay Great for people with normal or oily complexion. Perfectly evens, masks imperfections and absorbs sebum, thus controls the glow of the skin and leave a matte finish. Additionally it makes the pores less...www.ladymakeup.com
FINDATION.COMמישהי?
END22יש למישהי קופון?
קופון למה?END22
תקראי את הכותרת.......קופון למה?
אני חושבת ש115 יהיה לך טוב, או אחד יותר בהיר.אני גוון 200 במייקאפ של רבלון קולורסטיי
מה זה האחד יותר בהיר 120?אני חושבת ש115 יהיה לך טוב, או אחד יותר בהיר.
מישהי ביקשה המלצה על צלליות,
אלו צלליות מדהימות שאני משתמשת קבוע, ירדו מהמלאי ועכשיו חזרו.
יש שם גם צבעים מידי צבעוניים בשבילי,
אבל הקלאסים שם - מצוינים!
112 זה היותר בהיר,מה זה האחד יותר בהיר 120?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: