מאד תלוי...לכמה זמן בערך הוא עמיד?
בכללי כמה שעות.
מאד תלוי...לכמה זמן בערך הוא עמיד?
הם לא עמידים כמו מייבילין,
זה 2 הצבעים שאני אוהבת,
ואגב הם עמידים כמו המייבלין?
לאזה לא 155? (המרובע.)
אני קיבלתי מהם הזמנה, עם קוד קופון שעבר חודש לפני......מעניין למה קיבלתי מהם בקניה האחרונה שעשיתי ורשום שזה עד 15.06.22
אין לך מה להתבאס הקופונים שלהם גם ככה לא תקינים, הם הביאו לי כמה וכשהזנתי אותם לא הורידו לי כלום!אני קיבלתי מהם הזמנה, עם קוד קופון שעבר חודש לפני......
ושהם עובדים הם מורידים 2 שקל....אין לך מה להתבאס הקופונים שלהם גם ככה לא תקינים, הם הביאו לי כמה וכשהזנתי אותם לא הורידו לי כלום!
לי קופון הוריד הרגע 12 שחושהם עובדים הם מורידים 2 שקל....
זה לא נכון, רק שיש כבר מבצעים באתר.ושהם עובדים הם מורידים 2 שקל....
אפשר את הקודלי קופון הוריד הרגע 12 שח
@היוש! את יכולה להביא לי את הקוד??לי קופון הוריד הרגע 12 שח
קיבלתי היום חבילה והגיע לי קופון
הקוד MAMA22
וזה עד לתאריך 30.06.2022
אפשר את הקוד
או שלמישהי יש קוד אחר
תודה!
@היוש! את יכולה להביא לי את הקוד??
ואגב מישהי אולי מכירה איפה אפשר למצוא את המייק-אפ של אסתי לאודר במחיר הכי זול??
כמה עולה?לגבי אסתי לאודר- כמה שידוע לי בעדיקה
תשלום מכס זה מ75$.לגבי הזמנות מהאתר ליידימיקאפ - האתר הפולני של האיפור.. יש מושג למישהי בקשר להזמנות שם האם זה אפשרי להזמין מוצרים בכמות גדולה כך שזה יצא סכום גבוה או שזה בעייתי?
שמעתי פעם שזה עלול להתיקע במכס רק לא הבנתי אם זה כשהסכום גבוה או אם זה מוצרים כבדים?
אודה למידע בענין. תודה!
אם זה עובר את ה-75$ מחויבים לשלם מכס.לגבי הזמנות מהאתר ליידימיקאפ - האתר הפולני של האיפור.. יש מושג למישהי בקשר להזמנות שם האם זה אפשרי להזמין מוצרים בכמות גדולה כך שזה יצא סכום גבוה או שזה בעייתי?
שמעתי פעם שזה עלול להתיקע במכס רק לא הבנתי אם זה כשהסכום גבוה או אם זה מוצרים כבדים?
אודה למידע בענין. תודה!
125 שחכמה עולה?
איילינר גל:לאיילינר
1. https://www.ladymakeup.com/shop/maybelline_lash_sensational_multiplying_mascara_black.htmlמסקרה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: