כללי מיתוג קייטרינג בלונדון + קמפיין פרסומי

שמואל בזנסון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מדובר במיתוג ופרסום לקייטרינג ביתי באנגליה, הטעמתי את סגנון העיצוב לסגנון האנגלי.
אשמח לשמוע חוו"ד.
זאת העבודת מיתוג הראשונה שלי שהוא לא במסגרת תרגיל הלימודים בפרוג (אנחנו לקראת סיום הקורס עיצוב גרפי) ומדובר בפרוייקט מיתוג ופרסום לעסק חדש 'קייטרינג' שאכן הולך לצאת לפועל.
נ.ב. עיצוב המודעה הוא לרמה הבסיסית של מקומונים, זה לא יוצא מתחום העיצוב גרפי, ואיני מתיימר להיות קופייריטר.

קבצים מצורפים

• goldbergers5-01.jpg
    KB 943.8 · צפיות: 31
  • goldbergers3-01-01.jpg
    2.8 MB · צפיות: 45
  • goldbergers2-01.jpg
    2.7 MB · צפיות: 37

יוספי רוזן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
עבודה טובה!!!
אין לי מושג מה רשום שם אני לא דוברת אידיש. אם תוכל לתת תרגום מינימלי זה יעזור להבנה שלי.
התמונות יפות, אתה יכול לשים תמונות יותר מגרות הן נראות כמו מאכל ביתי רגיל (או שאכן שו המטרה?)
הלוגו יפה, אני מבינה שלכרטיס ביקור יש צד אחד. אולי בצד השני תשים תמונת מאכל שכשאני יחזיק את הכרטיס ממש יעלה לי את הרוק.

שמואל בזנסון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י דני;523022:
עבודה טובה!!!
אין לי מושג מה רשום שם אני לא דוברת אידיש. אם תוכל לתת תרגום מינימלי זה יעזור להבנה שלי.
התמונות יפות, אתה יכול לשים תמונות יותר מגרות הן נראות כמו מאכל ביתי רגיל (או שאכן שו המטרה?)
הלוגו יפה, אני מבינה שלכרטיס ביקור יש צד אחד. אולי בצד השני תשים תמונת מאכל שכשאני יחזיק את הכרטיס ממש יעלה לי את הרוק.

המשפטים באידיש זה, טעמת את המרק של גולדברגר? והתשובה היא: זה מילים אחרות, כלומר "חבל על הזמן". משהוא אחר.

לגבי הכרטיס ביקור אני סבור שאם צד אחד עושה את העבודה, אין צורך בצד שני.

יוספי רוזן

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
יש משו במה שאתה אומר. ואיך תדע שהכרטיס עושה את העבודה שלו? אתה צריך לגרום לי לרצות לצלצל ולהזמין לא? אחרת הור ישב לי בארנק במצב הטוב אם לא במגירה.

רעיון המודעות יפה, שלך?

שמואל בזנסון

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הרעיונות שלי. כרטיס ביקור למיטב הבנתי אינה מודעת פרסום. הידיעה שזה עושה את העבודה היא יותר נכון תחושה שזה עושה את העבודה. רק מעצב גרפי צריך להשקיע יותר בכרטיס ביקור כיוון שזה מראה את היכולות שלו.

קליפ

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
סאונד והפקות אולפן
עריכה והפקת סרטים
עבודה מדהימה באמת!
אהבתי את הלוגו..

park

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תוריד טיפה את הגרש בלוגו שלא יתנגש עם הR.

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
התמונות מעולות! ממש מגרות חיך אירפאי אשכנזי. כי אין מטעם יותר טוב ממרק עוף נהדר, וקנידלאך. והגאלער... תאווה לעיניים!
העיצוב נאה ואלגנטי.
הצלחה!

sari

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עבודה נקיה ויפה מתאימה למטרה

tzipi123

משתמש רשום
עיצוב גרפי
הלוגו יפה מאד! לטעמי הרקע לבן מידי! איזו טקסטורה אלגנטית או מעבר צבע עדין ישדרגו את המודעה בהרבה.

HUXH86

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עבודה יפה מאוד

בקשר לכרטיס ביקור:
בדרך כלל כרטיס ממסעדה לוקח הסועד לאחר שנהנה פעם בביקור. בשונה מתחומים אחרים כמו איש מקצוע וכד'.
ולכן לע"ד הכרטיס יפה ומשדר את ביטחון המסעדה בטוב מטעמיה.

כתיבה נכונה

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
כמי שכותב באידיש תשמע לעצתי: תשנה את המילים "ס'איז אנדערע ווערטער", ל-"ס'איז עפעס אנדערש", או ל-"ס'איז עפעס מער".
לדעתי המילים "ס'איז אנדערע ווערטער", אינו אומר את החבל"ז שאת\ה רוצה

מעשה אבותי

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מיתוג- חבל על הזמן, או איך אומרים?- "זה מילים אחרות"

סימן טוב

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
לוגו יפהפה, ממש מוצלח. כל העיצוב נראה מקצועי מאד! רק מפריע לי היד (איור) בצד ימין למטה - שהאצבעות מאד "שפיץ", והמגש נראה חצי מונח באויר. חוץ מזה - מושלם.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה