משתף אתכם ראשונים!
הבריף בקצרה:
השם: מקרבים פלוס (כי מקרבים כבר היה תפוס)
משמעות השם - מקרבים בין הקצוות השונות באוכלוסייה, בכדי לגשר על הפערים החברתיים.
כרגע - העמותה עובדת בעיקר עם נוער בסיכון, נותנת לו הכשרה וכלים לעבודה מקצועית. (בשונה מעמותות אחרות שנותנת לנוער "תעסוקה" בגינון וכד')
העמותה ציונית וערכית, גם יהודית ובהמשך יהיו פרוייקטים נוספים שקשורים לזכרון השואה, לחיזוק מעמד האישה ועוד.
אסור לשדר ילדותיות, למרות שהעמותה פונה בעיקר לנוער הוא צריך לראות בה מקום עבודה רציני.
*מ*אוד רצו שהסימן + יבוא לידי ביטוי, אני קצת רגיש לדמיון שלו לשתי וערב אבל אין ברירה***
להלן הסקיצות מסודרות לפי ההעדפה שלי:
1)
מה רואים פה? זכוכית מגדלת, עם + בתוכה, היוצר עיגול מחולק לארבע, כמו חלוקת דיאגרמה של אוכלוסייה. חלק אחד בצבע שונה שמסמל אוכלוסייה מוחלשת.
מה זה מסמל? מקרבים את כל חלקי האוכלוסייה, וכן מקרבים את המבט ולא מפספסים אותם.
2)
חייב לציין שזו יציאה חזקה!
מגן דוד מופרד לשניים, ומחובר בעזרת חוט. יוצר צווארון כמו חולצות של תנועות נוער שונות.
מסמל איחוי של המגן דוד - כלומר ציונות והאוכלוסיות השונות בעם. יחד עם ערכים של תנועות נוער. (למי שמחפש ה+ פה מוטה כמו X בחוטים)
3)
מגנט = מקרב. החלק החיובי של המגנט מסומן ב+, פשוט וקל.
בנוי בצורה של שכבות לסמל את השכבות השונות באוכלוסייה.
4)
אני נגד הלוגו הבא, בגלל שאין בו באמת חידוש, ושמחר סיני יכול לחשוב על אותו רעיון בדיוק, אם לא חשב כבר:
אין מה להסביר, רק שימו לב ל+ באמצע.
למה עשיתי את זה? כי הלקוחות אמרו "אולי אנשים שיוצרים +?"
----
תודה למי שעקב עד כאן,
מה אהבתם? מה לא? הצעות לשיפור?
(אה, וחג שמח!)
הבריף בקצרה:
השם: מקרבים פלוס (כי מקרבים כבר היה תפוס)
משמעות השם - מקרבים בין הקצוות השונות באוכלוסייה, בכדי לגשר על הפערים החברתיים.
כרגע - העמותה עובדת בעיקר עם נוער בסיכון, נותנת לו הכשרה וכלים לעבודה מקצועית. (בשונה מעמותות אחרות שנותנת לנוער "תעסוקה" בגינון וכד')
העמותה ציונית וערכית, גם יהודית ובהמשך יהיו פרוייקטים נוספים שקשורים לזכרון השואה, לחיזוק מעמד האישה ועוד.
אסור לשדר ילדותיות, למרות שהעמותה פונה בעיקר לנוער הוא צריך לראות בה מקום עבודה רציני.
*מ*אוד רצו שהסימן + יבוא לידי ביטוי, אני קצת רגיש לדמיון שלו לשתי וערב אבל אין ברירה***
להלן הסקיצות מסודרות לפי ההעדפה שלי:
1)
מה רואים פה? זכוכית מגדלת, עם + בתוכה, היוצר עיגול מחולק לארבע, כמו חלוקת דיאגרמה של אוכלוסייה. חלק אחד בצבע שונה שמסמל אוכלוסייה מוחלשת.
מה זה מסמל? מקרבים את כל חלקי האוכלוסייה, וכן מקרבים את המבט ולא מפספסים אותם.
2)
חייב לציין שזו יציאה חזקה!
מגן דוד מופרד לשניים, ומחובר בעזרת חוט. יוצר צווארון כמו חולצות של תנועות נוער שונות.
מסמל איחוי של המגן דוד - כלומר ציונות והאוכלוסיות השונות בעם. יחד עם ערכים של תנועות נוער. (למי שמחפש ה+ פה מוטה כמו X בחוטים)
3)
מגנט = מקרב. החלק החיובי של המגנט מסומן ב+, פשוט וקל.
בנוי בצורה של שכבות לסמל את השכבות השונות באוכלוסייה.
4)
אני נגד הלוגו הבא, בגלל שאין בו באמת חידוש, ושמחר סיני יכול לחשוב על אותו רעיון בדיוק, אם לא חשב כבר:
אין מה להסביר, רק שימו לב ל+ באמצע.
למה עשיתי את זה? כי הלקוחות אמרו "אולי אנשים שיוצרים +?"
----
תודה למי שעקב עד כאן,
מה אהבתם? מה לא? הצעות לשיפור?
(אה, וחג שמח!)