מישהי פה היתה בקורסים של רוחי האס לסוכרת?

פרספכתיבה

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
יוצרי ai
כמה שאלות:
היכן הקבוצות שלה מתקיימות?
מי יודעת אילו תחליפים לקמחים ופחמימות היא מביאה?
איך היא יודעת למי לא טוב עומס חלבונים?

אשמח לתשובות
תודה רבה

איפה הקבוצות-צריך לברר במזכירות של תזונה בתבונה-כל תקופה זה במקום אחר-ירושלים, בני ברק, מודיעין עילית ועוד.
בנוסף יש את הקורס המתוקשב שאת יכולה לשמוע מכל מקום בארץ בלי לצאת מהבית

תחליפים לקמחים ופחמימות היא לא מביאה אבל נותנת המלצות על מתכונים ללחם טחיה, כוסמין, ארוחות מבוססות על ירקות וחלבונים ללא פחמימות, ויש לה הצעות מעולות לתחליפים בריאים כמעט לכל מתכון שאת רוצה, היא גם הוציאה חוברת מתכונים ממתכונים שפיתחו חברות הקו שלה ונותנת אותה במתנה למי שנרשמת לקורסים.

אני לא בטוחה אבל אם הבנתי נכון היא יודעת למי לא טוב עומס חלבונים וכו' ע"פ תוצאות של בדיקות דם שהיא ממליצה לערוך לפני הקורס כדי שכל אישה תדע איפה היא עומדת ומה צריכה להוסיף\להפחית וכו'. היא גם מלמדת במהלך הקורס לקרוא ולהבין בדיקות דם.

רר

משתמש רשום
חייבת להגיד
ההדרכה שלה לטו בשבט ממש עזרה לי עם הפירות וכל הסוכר.
בזכותה העברתי את ארוחת הצהרים הכבדה לערב, עם תוספות שגרמו לי להיות ממש שבעה.
וכמעט לא הייתי צריכה לגעת בפירות ובמתוק.
היה שווה :)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה