פרווה מישהי פה בענין של שייקים?

כפרי

משתמש צעיר
לידיעת הציבור לגבי פירות קפואים שלא מיועדים לטחינה:
ברוב רובם של מכירות פירות קפואים התותים הם בהכשר הרב רובין-לטחינה בלבד, (בד''כ לא אומרים א''ז ללקוחות...)

זה כתוב במפורש על האריזה.
לא מבטלים איסור לכתחילה...
אבל התותים הקפואים של בד"ץ הרב רובין בחזקת נקיים, בגלל שבאופן כללי תות זה דבר נגוע לכן הם ממליצים לטחון.
 

כפרי

משתמש צעיר
1. תותים קנויים קפואים יש להם טעם לוואי, (רק לי?) מה שאין בטריים שאני מקפיאה.
2. תותים טריים עולים אכן כמעט כמו אילו הקפואים אבל פירות אחרים. מנגו, אבוקדו, קיוי. שווה יותר לקנות טרי ולהקפיא.

3. אני מקפיאה בשקיות קטנות ואז מוציאה ישר לבלנדר.

תותים קפואים עם טעם לוואי זה בגלל שרשרת אספקה לקוייה. אם זה מפשיר ומוקפא שוב.
מצורף פרסום של קפוא קפוא בע''מ
מקבלים את הפירות ישר מהיבואן וכל הסחורה מאוחסנת בחדרי הקפאה מבוקרים:
 

קבצים מצורפים

  • IMG-20210525-WA0009.jpg
    IMG-20210525-WA0009.jpg
    KB 156.6 · צפיות: 85

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אמאלה איזה שייק שווה יצרתי...
מפנק ברמות אחרות!!
שייקשוקו קר כזה!!!

לא להתעלף מהרכיב הראשון בבקשה:
כרוב לבן קצוץ (חופן בערך ואפשר יותר לפי הטעם והענין)
חצי בננה קפואה
תמר
2 כפיות שקדיה (או פשוט שקדים, אבל לא ניסיתי)
כפית קקאו (לטעם שוקולדי, לא חייבים)
ומים
טוחנים קודם את הכרוב עם המים, אחר כך מוסיפים את השאר.
קרמי ומפנק ברמות אחרות!!!!

אבל כרוב??? מה!! כרוב????
אז תקשיבי אני יודעת שזה נשמע הזוי,
אבל כרוב הוא ממש ניטרלי במסגרת השייק -
פשוט לא מרגישים את הטעם שלו!
חסה יכולה להיות עדינה ועדיין מורגשת,
פה ממש לא מרגישים וזה גם תורם למרקם הקרמי.

מי שרוצה יותר מתוק - יותר בננה פשוט :)

עפה לזום שלי, אחלו לי הצלחה ותודה רבה!!!
 

2020 ESTER

מאיירת דיגיטלית משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אמאלה איזה שייק שווה יצרתי...
מפנק ברמות אחרות!!
שייקשוקו קר כזה!!!

לא להתעלף מהרכיב הראשון בבקשה:
כרוב לבן קצוץ (חופן בערך ואפשר יותר לפי הטעם והענין)
חצי בננה קפואה
תמר
2 כפיות שקדיה (או פשוט שקדים, אבל לא ניסיתי)
כפית קקאו (לטעם שוקולדי, לא חייבים)
ומים
טוחנים קודם את הכרוב עם המים, אחר כך מוסיפים את השאר.
קרמי ומפנק ברמות אחרות!!!!

אבל כרוב??? מה!! כרוב????
אז תקשיבי אני יודעת שזה נשמע הזוי,
אבל כרוב הוא ממש ניטרלי במסגרת השייק -
פשוט לא מרגישים את הטעם שלו!
חסה יכולה להיות עדינה ועדיין מורגשת,
פה ממש לא מרגישים וזה גם תורם למרקם הקרמי.

מי שרוצה יותר מתוק - יותר בננה פשוט :)

עפה לזום שלי, אחלו לי הצלחה ותודה רבה!!!
באמת נשמע מפחיד הכרוב....
אני עושה שייק אמנם גם מומצה
קרחים-חצי מהכמות
בננה
תמרים
כפית קקאו
אגוזים שקדים וצ'יה
וכפית חמאת בוטנים
טעים ובריא
 

צלצולית

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
D I G I T A L
אין לי כוח לקרוא הכול
רק שאלה ..
זה משביע?
יכול לבוא במקום ארוחת בוקר?
תודה!
יכול, השאלה מה את שמה. שמתי שבוע שעבר אוכמניות, אגוזים, בננות, תמרים, תפוח וחלבה וגם מיץ תפוחים וזה היה משביע, תנסי.
 

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
אין לי כוח לקרוא הכול
רק שאלה ..
זה משביע?
יכול לבוא במקום ארוחת בוקר?
תודה!
מאד אינדבדואלי..
יש כאלו שזה ממש סוגר להן את הפינה,
יש כאלו שזה פותח להן את הפינה :)
ויש כאלו שזה לא מספיק להן.
שווה לנסות ולבדוק,
אני מאד אוהבת את האופציה הזו לימים עמוסים.
(או בשביל הכיף אחה"צ, או לילדים..)
 

רישל

משתמש פעיל
בטח כבר שאלו כמה פעמים
אפשר גם במעבד מזון רגיל (בראון)?
עשיתי פעם אחת ויצא מצויין,
אבל עכשיו חברה הפחידה אותי שפירות קפואים וקרח הורסים את הלהבים
מישהי פה יודעת אם זה נכון?
 

מוזיקאית בנשמה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
בטח כבר שאלו כמה פעמים
אפשר גם במעבד מזון רגיל (בראון)?
עשיתי פעם אחת ויצא מצויין,
אבל עכשיו חברה הפחידה אותי שפירות קפואים וקרח הורסים את הלהבים
מישהי פה יודעת אם זה נכון?
אני טוחנת במקל סטיק חלבי מאוד פשוט, ולוקח לו כמה דקות עד שהכל נטחן. אבל זה מחזיק מעמד הרבה זמן ברוך ה'.היום הכנתי שייק מ: חסה שטופה כמה עלים, תמר 1 קפוא, אננסים קפואים, מנגו קפוא.עם חלב , יצא מעדן! וזה באמת סוגר את הפינה של הארוחה - משהו לקינוח! ובלי סוכר.
 

דותוש'

משתמש מקצוען
אני טוחנת במקל סטיק חלבי מאוד פשוט, ולוקח לו כמה דקות עד שהכל נטחן. אבל זה מחזיק מעמד הרבה זמן ברוך ה'.היום הכנתי שייק מ: חסה שטופה כמה עלים, תמר 1 קפוא, אננסים קפואים, מנגו קפוא.עם חלב , יצא מעדן! וזה באמת סוגר את הפינה של הארוחה - משהו לקינוח! ובלי סוכר.
סליחה על הבורות מה זה מקל סטיק?
 

מלי פינקלשטיין

משתמש רשום
אפשר בבקשה הסבר קצרצר מה ההבדל בין שייקר לבלנדר מוט?
עשיתי לילדים שלי שייקים - הכנסתי אגוזים למיניהם וכמה כפות "שפע כוח" אבל המרקם לא יצא חלק לגמרי ולכן היו כאלה שנרתעו.
שייקר יעשה את העבודה טוב יותר?
 

2020 ESTER

מאיירת דיגיטלית משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
מישהו ניתקל בנינג'ה שהסכינים שלו כבר לא מספיק חדות?
מה אפשר לעשות?
@שירי כהן?
האמת לא יצא לי... ויש לנו אותו כבר די הרבה זמן
מה שכן - יש דברים שהוא לא מרסק מספיק טוב, כמו תמרים
אבל זה מהרגע הראשון.
יש שייקרים שמקפיצים את המשקעים מהתחתית כל הזמן תוך כדי בלינדור,
ואז לא נשארות החתיכות הקטנות המעצבנות.
 

perfect לי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
בטח כבר שאלו כמה פעמים
אפשר גם במעבד מזון רגיל (בראון)?
עשיתי פעם אחת ויצא מצויין,
אבל עכשיו חברה הפחידה אותי שפירות קפואים וקרח הורסים את הלהבים
מישהי פה יודעת אם זה נכון?
מהפתאום!!
מעבד מזון עשוי בדיוק בשביל זה!!
 

Lv

משתמש פעיל
צילום מקצועי
שייק בננה, מנגו ומלון: 1 בננה גדולה, 1 מנגו בינוני-קטן, חצי כוס מלון חתוך לקוביות, כשליש כוס מים קרים.
 

Lv

משתמש פעיל
צילום מקצועי
שייק בננה ואננס – 2 בננות בינוניות + שני שליש כוס קוביות אננס.

*ניתן להוסיף יותר מים/מיץ כדי לדלדל את המרקם. מומלץ לטעום ולהמתיק לפי הטעם והצורך.

אין על שייק!
אם תרצו עוד תעדכנו יש לי עוד מלאאא:)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה