מישהו פה מכיר את מטבחי zov?

Elisheva

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
המעצבת המליצה לנו עליהם מאד.
אמרה שזו חברה שמנסה להיכנס לשוק הישראלי, ודיי חדשים פה בארץ, מה שמוזיל מאוד את העלויות.
החסרון הוא, שאי אפשר לראות או לברר איך נראה המטבח לאורך שנים ארוכות.
מישהו פה מכיר מישהו שעשה? או יודע משהו על איכות העבודה?
 

Elisheva

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
@Elisheva @המענין האם הצלחתם להשיג מידע? אולי מישהו אחר?
ביררנו אצל כמה לקוחות של החברה
+ המלצה של המעצבת על המקצועיות, השירות, הגימורים וכו
+המחיר הבאמת משתלם
+ בירור על החומרים שהם משתמשים בהם (EGGER למשל) - חומרים מעולים
והשתכנענו
אתמול היינו שם לסגור פרטים אחרונים

החסרון הגדול הוא, שהם מתחייבים לעד 3 חודשים מרגע הזמנה
בשונה משאר החברות שמתחייבות לרוב ל45 יום

אבל עדיין השתלם לנו להתעכב בחודש וחצי לעומת לשלם כמעט כפול. ( היינו בעוד מקום שלא נחשב יקר, והפער בהצעה היה משמעותי מאוד)
 

ארזים1

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ביררנו אצל כמה לקוחות של החברה
+ המלצה של המעצבת על המקצועיות, השירות, הגימורים וכו
+המחיר הבאמת משתלם
+ בירור על החומרים שהם משתמשים בהם (EGGER למשל) - חומרים מעולים
והשתכנענו
אתמול היינו שם לסגור פרטים אחרונים

החסרון הגדול הוא, שהם מתחייבים לעד 3 חודשים מרגע הזמנה
בשונה משאר החברות שמתחייבות לרוב ל45 יום

אבל עדיין השתלם לנו להתעכב בחודש וחצי לעומת לשלם כמעט כפול. ( היינו בעוד מקום שלא נחשב יקר, והפער בהצעה היה משמעותי מאוד)
איפה הם נמצאים?
יש לך טלפון או משהו?
 

ארזים1

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הם יושבים באשדוד, אבל הצטרכנו להגיע לשם רק פעם אחת.
התקשורת שלנו היא לא איתם אלא עם המעצבת
אז אין לי שום טלפון שלהם...
יש מצב שאת שואלת את המעצבת שלך, אני לא מוצאת באינטרנט פרטים עליהם
 

Elisheva

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
מעדכנת שאנחנו לא עושים שם בסוף
ואם מישהו רוצה לדעת פרטים אפשר לפנות בפרטי
 

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
אגב, אחת מהמעצבות (אולי המעצבת היחידה) שלהם שותפה כאן בפורום איפשהו.
מתלבט אם לתייג...

לעת עתה רק אציין דברים שודאי אין בהם משום חשש שיתוף- רק דברים שצריך לסכם מראש מחמת שהם חברה שמייבאת מחו"ל ושם הסטנדרטים שונים, ונכון הדבר לכל חברה 'לא ישראלית סטנדרטית', והדברים מפליאים..:
1. בארץ הסטנדרט הפשוט בגובה של שיש הוא 90 ס"מ. ברור! לא?
מי חשב בכלל לבדוק או לדבר על זה. בפועל הגיע מטבח שעם השיש והכל הגיע ל85 ס"מ. זה משהו שמורגש בהתחלה מאד עד שמתרגלים+במראה גם קצת שמים לב לזה. כמובן זה דבר שאפשר להתערב עליו בשרטוט ויעשו לכם 90 ס"מ.

2. באירופה צנרת הניקוז של הכיורים יוצאים מהקיר ולא מהרצפה (כמו שאצלנו נירוז הכיורים באמבטיה ובמסדרון וכדו'). את החורים לצנרת בין כה עושים רק בשטח לפי המציאות בשטח, אבל אם מזמינים לדוגמא מגירות מתחת הכיור (כן! יש דבר כזה...) המגירות צריכות להיות מתואמות שיהיה מקום לניקוז. (לדוגמא - לא רק שהמגירה האמצעית תהיה בצורת ח' הפוכה כדי שיהיה מקום לצנרת, צריך גם שלמטה.

3. מייבש הכלים בארון מעל הכיור - זה כבר 'מכה' שנכנסה גם לארץ, שהיום ה'מודרניים" המציאו שיטות מתחדשות בשביל היופי כביכול... שאין פתח מעל הכיור שכל המים נוטפים לשם, אלא יש מתקן מסורבל עם מגירה שצריך לשפוך אותה לכיור כל פעם וכו'. א. צריך לוודא מראש אם הם מביאים את זה או שמלכתחילה פתוח. ב. ספציפית המתקן שלהם בנוי בצורה שאין כמעט גובה להניח שם סירים גבוהים וצלחות גדולות! חוץ מזה שהמגירה לא לגמרי תואמת למתקן, מה שגורם לנזילות לארון והתנפחות העץ.. אנחנו מתכננים להסיר בין כה את ה'מדף' הזה למטה ולפתוח אותו כלפי הכיור, לא אסון גדול..

4. תוודאו מראש על חברת הצירים והמגירות שהם מביאים. יש 2 חברות שהם משתמשים איתם, במגירות לא ידוע לי על הבדל גדול בין החברות, הקלאפות (שהם מפנקים בשפע על החשבון!! וגם מגירות וכו') של בלום. אבל הצירים של דלתות הארונות - חלקם הגיע בלום וחלקם החברה הגרמנית השניה, וההבדל ביניהם ענק - כי של בלום זה 'סגירה שקטה' והחברה השניה טריקה רועשת וכנראה גם מזיקה לדלת ולארון.
5. יתרון ענק - הם מתחייבים על אחריות של 15 שנה!! טרם קיבלתי את כתב האחריות, מקווה שבקרוב.
6. חשוב ממש להיות בשטח שמרכיבים, יש להם הסכמים עם נגרים מקומיים (ישראלים, בקיצור) שהם שולחים הרבה פעמים כמה בני דודים להרכיב. וחשוב מאד להיות בשטח, בפוקוס ולדעת מה רוצים ומה עדיף בהתקנה ובהרכבה (לדוגמא - גובה המדפים והמגירות, אם משהו הותקן שלא כתכנון ועוד ועוד).

מעלות שלהם?
זול. מהמם. ומפנקים במוצרים יקרים (קלאפות מגירות ידיות וכו' - יקרים לאדם הפרטי, לא חושב שלהם). כיורים וברזים של SHONY הישראלי. אבל אם לא סיכמתם מראש תקבלו ברזים הכי פשוטים שיש (נשלפים נמוכים, כמו של פעם..)
העץ שלהם סיבית של חברת 'אגר'. נחשב טוב. אבל סיבית. להזכירכם יש אחריות 15 שנה.
למפרע: אם היתה לי תוכנית מוכנה מראש והייתי מקבל מהם הצעת מחיר, הייתי מנסה בחברות מוכרות בארץ (באיכות יותר ברורה וכו' וללא פשלות. אם יש דבר כזה..) גם במחיר של קצת יותר יקר.
מה שכן - עיצוב כפרי ופולימר וכו' הם נותנים באותו מחיר (לפחות בזמנו)!!
 

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
ביררנו אצל כמה לקוחות של החברה
+ המלצה של המעצבת על המקצועיות, השירות, הגימורים וכו
+המחיר הבאמת משתלם
+ בירור על החומרים שהם משתמשים בהם (EGGER למשל) - חומרים מעולים
והשתכנענו
אתמול היינו שם לסגור פרטים אחרונים

החסרון הגדול הוא, שהם מתחייבים לעד 3 חודשים מרגע הזמנה
בשונה משאר החברות שמתחייבות לרוב ל45 יום

אבל עדיין השתלם לנו להתעכב בחודש וחצי לעומת לשלם כמעט כפול. ( היינו בעוד מקום שלא נחשב יקר, והפער בהצעה היה משמעותי מאוד)
איך היתה החוייה והתוצאה בפועל?
למול מה שתיארתי מקודם אצלנו (והיו עוד..)
 

חרש עץ

מטבחים ונגרות יוקרה, מפעל cnc חדשני, עבודה עברית.
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
הייתי ממליץ לבדוק מה מכסה האחריות
סביר להניח שרטיבות לא... וזה סיבית.
הייתי בודק מה חומר ציפוי החזיתות, סביר להניח שמלמין.
מן הסתם האחריות לא מכסה נזק שנגרם ממכות, ואם זה מלמין יגרם נזקים די בקלות...
שאלה נוספת היא מה הגמישות שלהם בתכניות, האם הם עובדים עם סטנדרט שאי אפשר לשנות ממנו או לא.
נ.ב. נפגשתי בעבר פעמיים עם תעשיין הונגרי בעלים של מפעל מטבחים ענק, שמוכר לצרכן מטבחים של 10 מטר בערך באלף דולר כולל משטחי עבודה! ובאלפיים דולר כולל כל מוצרי החשמל.
כמובן גוף סיבית חזיתות מלמין או פולימר בסיסי ביותר, משטחי עבודה פורמייקה, פירזול סיני עם טריקה שקטה.
יש לו עוד מתחרים באירופה בסגנון הזה, מוכרים את המטבחים בפלטפק כמו איקאה להרכבה עצמית ובמחירים זולים מאד.
למעשה מטבח ב10,000 ₪ כולל הכל שווה לחלק מהלקוחות גם אם עוד 5 שנים יצטרכו להחליף. השאלה בסופו של דבר היא כמה ההפרש במחירים...
 

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
כמובן גוף סיבית חזיתות מלמין או פולימר בסיסי ביותר, משטחי עבודה פורמייקה, פירזול סיני עם טריקה שקטה.
לא יודע מהותית כמה זה שונה. מה שכן:
הם משתמשים בעץ של 'אגר' שזה מותג גרמני כמדומני שנחשב די טוב, אבל כן - סיבית.
פרזול של בלום (צירים בעיקר, קלפות וכדו') או חברת HETTICH הגרמנית (מגירות).
משטחי עבודה - שיש של אבן קיסר מהארץ. יש אפשרות לשיש שלהם באמת עם הנחה משמעותית.
חזיתות - או פורמייקה של אגר או פולימר. לא יודע לזהות איכות, מתנקה די בקלות.
 

חסדיאל שופק

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אגב, אחת מהמעצבות (אולי המעצבת היחידה) שלהם שותפה כאן בפורום איפשהו.
מתלבט אם לתייג...

לעת עתה רק אציין דברים שודאי אין בהם משום חשש שיתוף- רק דברים שצריך לסכם מראש מחמת שהם חברה שמייבאת מחו"ל ושם הסטנדרטים שונים, ונכון הדבר לכל חברה 'לא ישראלית סטנדרטית', והדברים מפליאים..:
1. בארץ הסטנדרט הפשוט בגובה של שיש הוא 90 ס"מ. ברור! לא?
מי חשב בכלל לבדוק או לדבר על זה. בפועל הגיע מטבח שעם השיש והכל הגיע ל85 ס"מ. זה משהו שמורגש בהתחלה מאד עד שמתרגלים+במראה גם קצת שמים לב לזה. כמובן זה דבר שאפשר להתערב עליו בשרטוט ויעשו לכם 90 ס"מ.

2. באירופה צנרת הניקוז של הכיורים יוצאים מהקיר ולא מהרצפה (כמו שאצלנו נירוז הכיורים באמבטיה ובמסדרון וכדו'). את החורים לצנרת בין כה עושים רק בשטח לפי המציאות בשטח, אבל אם מזמינים לדוגמא מגירות מתחת הכיור (כן! יש דבר כזה...) המגירות צריכות להיות מתואמות שיהיה מקום לניקוז. (לדוגמא - לא רק שהמגירה האמצעית תהיה בצורת ח' הפוכה כדי שיהיה מקום לצנרת, צריך גם שלמטה.

3. מייבש הכלים בארון מעל הכיור - זה כבר 'מכה' שנכנסה גם לארץ, שהיום ה'מודרניים" המציאו שיטות מתחדשות בשביל היופי כביכול... שאין פתח מעל הכיור שכל המים נוטפים לשם, אלא יש מתקן מסורבל עם מגירה שצריך לשפוך אותה לכיור כל פעם וכו'. א. צריך לוודא מראש אם הם מביאים את זה או שמלכתחילה פתוח. ב. ספציפית המתקן שלהם בנוי בצורה שאין כמעט גובה להניח שם סירים גבוהים וצלחות גדולות! חוץ מזה שהמגירה לא לגמרי תואמת למתקן, מה שגורם לנזילות לארון והתנפחות העץ.. אנחנו מתכננים להסיר בין כה את ה'מדף' הזה למטה ולפתוח אותו כלפי הכיור, לא אסון גדול..

4. תוודאו מראש על חברת הצירים והמגירות שהם מביאים. יש 2 חברות שהם משתמשים איתם, במגירות לא ידוע לי על הבדל גדול בין החברות, הקלאפות (שהם מפנקים בשפע על החשבון!! וגם מגירות וכו') של בלום. אבל הצירים של דלתות הארונות - חלקם הגיע בלום וחלקם החברה הגרמנית השניה, וההבדל ביניהם ענק - כי של בלום זה 'סגירה שקטה' והחברה השניה טריקה רועשת וכנראה גם מזיקה לדלת ולארון.
5. יתרון ענק - הם מתחייבים על אחריות של 15 שנה!! טרם קיבלתי את כתב האחריות, מקווה שבקרוב.
6. חשוב ממש להיות בשטח שמרכיבים, יש להם הסכמים עם נגרים מקומיים (ישראלים, בקיצור) שהם שולחים הרבה פעמים כמה בני דודים להרכיב. וחשוב מאד להיות בשטח, בפוקוס ולדעת מה רוצים ומה עדיף בהתקנה ובהרכבה (לדוגמא - גובה המדפים והמגירות, אם משהו הותקן שלא כתכנון ועוד ועוד).

מעלות שלהם?
זול. מהמם. ומפנקים במוצרים יקרים (קלאפות מגירות ידיות וכו' - יקרים לאדם הפרטי, לא חושב שלהם). כיורים וברזים של SHONY הישראלי. אבל אם לא סיכמתם מראש תקבלו ברזים הכי פשוטים שיש (נשלפים נמוכים, כמו של פעם..)
העץ שלהם סיבית של חברת 'אגר'. נחשב טוב. אבל סיבית. להזכירכם יש אחריות 15 שנה.
למפרע: אם היתה לי תוכנית מוכנה מראש והייתי מקבל מהם הצעת מחיר, הייתי מנסה בחברות מוכרות בארץ (באיכות יותר ברורה וכו' וללא פשלות. אם יש דבר כזה..) גם במחיר של קצת יותר יקר.
מה שכן - עיצוב כפרי ופולימר וכו' הם נותנים באותו מחיר (לפחות בזמנו)!!
shony זה לא כל כך איכותי...
אבל בסדר
 

הרוק

משתמש צעיר
אגב, אחת מהמעצבות (אולי המעצבת היחידה) שלהם שותפה כאן בפורום איפשהו.
מתלבט אם לתייג...

לעת עתה רק אציין דברים שודאי אין בהם משום חשש שיתוף- רק דברים שצריך לסכם מראש מחמת שהם חברה שמייבאת מחו"ל ושם הסטנדרטים שונים, ונכון הדבר לכל חברה 'לא ישראלית סטנדרטית', והדברים מפליאים..:
1. בארץ הסטנדרט הפשוט בגובה של שיש הוא 90 ס"מ. ברור! לא?
מי חשב בכלל לבדוק או לדבר על זה. בפועל הגיע מטבח שעם השיש והכל הגיע ל85 ס"מ. זה משהו שמורגש בהתחלה מאד עד שמתרגלים+במראה גם קצת שמים לב לזה. כמובן זה דבר שאפשר להתערב עליו בשרטוט ויעשו לכם 90 ס"מ.

2. באירופה צנרת הניקוז של הכיורים יוצאים מהקיר ולא מהרצפה (כמו שאצלנו נירוז הכיורים באמבטיה ובמסדרון וכדו'). את החורים לצנרת בין כה עושים רק בשטח לפי המציאות בשטח, אבל אם מזמינים לדוגמא מגירות מתחת הכיור (כן! יש דבר כזה...) המגירות צריכות להיות מתואמות שיהיה מקום לניקוז. (לדוגמא - לא רק שהמגירה האמצעית תהיה בצורת ח' הפוכה כדי שיהיה מקום לצנרת, צריך גם שלמטה.

3. מייבש הכלים בארון מעל הכיור - זה כבר 'מכה' שנכנסה גם לארץ, שהיום ה'מודרניים" המציאו שיטות מתחדשות בשביל היופי כביכול... שאין פתח מעל הכיור שכל המים נוטפים לשם, אלא יש מתקן מסורבל עם מגירה שצריך לשפוך אותה לכיור כל פעם וכו'. א. צריך לוודא מראש אם הם מביאים את זה או שמלכתחילה פתוח. ב. ספציפית המתקן שלהם בנוי בצורה שאין כמעט גובה להניח שם סירים גבוהים וצלחות גדולות! חוץ מזה שהמגירה לא לגמרי תואמת למתקן, מה שגורם לנזילות לארון והתנפחות העץ.. אנחנו מתכננים להסיר בין כה את ה'מדף' הזה למטה ולפתוח אותו כלפי הכיור, לא אסון גדול..

4. תוודאו מראש על חברת הצירים והמגירות שהם מביאים. יש 2 חברות שהם משתמשים איתם, במגירות לא ידוע לי על הבדל גדול בין החברות, הקלאפות (שהם מפנקים בשפע על החשבון!! וגם מגירות וכו') של בלום. אבל הצירים של דלתות הארונות - חלקם הגיע בלום וחלקם החברה הגרמנית השניה, וההבדל ביניהם ענק - כי של בלום זה 'סגירה שקטה' והחברה השניה טריקה רועשת וכנראה גם מזיקה לדלת ולארון.
5. יתרון ענק - הם מתחייבים על אחריות של 15 שנה!! טרם קיבלתי את כתב האחריות, מקווה שבקרוב.
6. חשוב ממש להיות בשטח שמרכיבים, יש להם הסכמים עם נגרים מקומיים (ישראלים, בקיצור) שהם שולחים הרבה פעמים כמה בני דודים להרכיב. וחשוב מאד להיות בשטח, בפוקוס ולדעת מה רוצים ומה עדיף בהתקנה ובהרכבה (לדוגמא - גובה המדפים והמגירות, אם משהו הותקן שלא כתכנון ועוד ועוד).

מעלות שלהם?
זול. מהמם. ומפנקים במוצרים יקרים (קלאפות מגירות ידיות וכו' - יקרים לאדם הפרטי, לא חושב שלהם). כיורים וברזים של SHONY הישראלי. אבל אם לא סיכמתם מראש תקבלו ברזים הכי פשוטים שיש (נשלפים נמוכים, כמו של פעם..)
העץ שלהם סיבית של חברת 'אגר'. נחשב טוב. אבל סיבית. להזכירכם יש אחריות 15 שנה.
למפרע: אם היתה לי תוכנית מוכנה מראש והייתי מקבל מהם הצעת מחיר, הייתי מנסה בחברות מוכרות בארץ (באיכות יותר ברורה וכו' וללא פשלות. אם יש דבר כזה..) גם במחיר של קצת יותר יקר.
מה שכן - עיצוב כפרי ופולימר וכו' הם נותנים באותו מחיר (לפחות בזמנו)!!
יש מצב שהשם של החברה כולל שני מילים מתחיל עם ק..
(כי אני נפלתי איתם)
 

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
יש מצב שהשם של החברה כולל שני מילים מתחיל עם ק..
(כי אני נפלתי איתם)
אכן. כבר כתבו את השם המפורש מקודם.
אני לא יודע אם ניתן להגדיר שנפלנו איתם או שהרווחנו (רק שהיה כמה מחירים עבור זה..)
 

חדוי פלבני

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אכן. כבר כתבו את השם המפורש מקודם.
אני לא יודע אם ניתן להגדיר שנפלנו איתם או שהרווחנו (רק שהיה כמה מחירים עבור זה..)

הם אלה שמנופפים במטבח סיבית ירוקה.
מה שהלקוח שלי גילה (אולי זה אתה?) שהסיבית לא מתקרבת לירוק.....
וד"ל
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה