נכנסתי כמה פעמים לאתר ולא מופיע תשובהבאתר של הקופח
מה עושים?
נכנסתי כמה פעמים לאתר ולא מופיע תשובהבאתר של הקופח
במאוחדת יש טלפון0732620003איפה אני יכולה לבדוק את התוצאה של הבדיקה PCR?
כבר עבר 48 שע' ולא קיבלתי תשובה
עשיתם במקומות של פיקוד העורף ?נכנסתי כמה פעמים לאתר ולא מופיע תשובה
מה עושים?
למה לי זה לא נותן?מאוחדת בהטורים בירושלים
עשיתי הפניה אוטומטית דרך מאוחדת 0732620000
הקשתי שיש לי תסמינים נתן לי מיד הפניה אוטומטית
ובהטורים יש כל הזמן בדיקות לכולם
עקבתא דמשיחא-איך יש הרבה שבבית יצא להם חיובי אפילו כמה פעמים ובאנטיגן המוסדי שלילי שלהם סוג פחות רגיש ואולי זה מכוון להוריד את מספר המאומתים הכל כבר אפשר לחשוב במדינה שלהם היום
זה סופי אבל הם אמרו שהתשובה בין 3-5 ימיםעומס במעבדות > שוב שינוי בזכאות לבדיקות PCR: כולם זכאים | המחדש | כל החדשות והעדכונים
עדכון במתווה הזכאות לבדיקות PCR: תורים מזורזים ותשובה מהירה לבני 60 פלוס, היתר ייאלצו להמתין כמה ימים לתשובהhm-news.co.il
כןהגעת למקום ונתנו לך?
ואז ספירת ימי הבידוד מתי תתחיל??זה סופי אבל הם אמרו שהתשובה בין 3-5 ימים
פשוט מאד, pcr נותן תשובה על המצאות הנגיף - לכן צריך מעבדה ולוקח בסביבות 24 שעות, שאר האנטיגן למיניהם נותנים תשובה על חלבונים מהנגיף המופרשים אחרי שהנגיף התפתח ונמצאים בכמות מספיקה לבדיקה בעיקר בבעלי תסמינים, התשובה לאנטיגן מיידית, ברור שבדיקת pcr מדוייקת בהרבה מהאנטיגן, האנטיגן אמין בממוצע של 60 %.סליחה מראש על הבורות.
מישהו יכול להסביר בצורה ברורה מה ההבדל בין הבדיקות? יש של מדא ויש אנטיגן ויש ביתי ויש pcr? מה זה כל אחת?
Pcr יש תשובות מיידיות? ומה הבדיקה הכי מדוייקת?
הסתבכנו עם זה לגמרי.
מוסיפה שההבדל היחיד בין אנטיגן ביתי לאנטיגן מוסדי (במדא) הוא שבמוסדי זו בדיקה רשמית שהתוצאות שלה מועברות למשרד הבריאות, ובביתי צריך להסתמך על הדיווח של האזרחים, ולכן היא לא תופסת ליציאה מבידוד או לתו ירוק.פשוט מאד, pcr נותן תשובה על המצאות הנגיף - לכן צריך מעבדה ולוקח בסביבות 24 שעות, שאר האנטיגן למיניהם נותנים תשובה על חלבונים מהנגיף המופרשים אחרי שהנגיף התפתח ונמצאים בכמות מספיקה לבדיקה בעיקר בבעלי תסמינים, התשובה לאנטיגן מיידית, ברור שבדיקת pcr מדוייקת בהרבה מהאנטיגן, האנטיגן אמין בממוצע של 60 %.
רק שמשום מה יש הרב שבבית יצאו חיוביים ובמוסדי שלילי דבר מענין אלא ששמעתי גם על כאלו שבבית יצאו חיובי ובמוסדי שלילי והלכו לעשות בדיקת pcr וגם שם יצאו שליליםמוסיפה שההבדל היחיד בין אנטיגן ביתי לאנטיגן מוסדי (במדא) הוא שבמוסדי זו בדיקה רשמית שהתוצאות שלה מועברות למשרד הבריאות, ובביתי צריך להסתמך על הדיווח של האזרחים, ולכן היא לא תופסת ליציאה מבידוד או לתו ירוק.
(זו לגמרי אותה בדיקה. אצלינו כשבשלב מסויים נגמרו הערכות בעמדה של מדא, הם עשו בדיקה למי שהביא בדיקה מהבית. אנשים פשוט הלכו לקנות בחנות הסמוכה והביאו להם.)
ואני שמעתי על כאלו שיצאו חיוביים בביתי, שליליים במוסדי וחיוביים בpcr. וגם על כאלו שעשו כמה בדיקות ביתיות עם תוצאות שונות.ששמעתי גם על כאלו שבבית יצאו חיובי ובמוסדי שלילי והלכו לעשות בדיקת pcr וגם שם יצאו שלילים
לדעתי מתחילים את השבע ימים מהאנטיגן המפוקח ולא מpcrואז ספירת ימי הבידוד מתי תתחיל??
אני כבר ממש מבולבלת,
מיום ראשון אני עם תסמינים,
היום בבדיקה מפוקחת יצאתי חיובית
ועכשיו אני מבינה שרק PCR תתן לי תו ירוק??
אז אם אני אבדק מחר נתחיל לספור 7 ימים רק ממחר???
והתוצאה תגיע באזור יום שני-שלישי???
אללי.
זה אמיתי??
תודה על התשובה.פשוט מאד, pcr נותן תשובה על המצאות הנגיף - לכן צריך מעבדה ולוקח בסביבות 24 שעות, שאר האנטיגן למיניהם נותנים תשובה על חלבונים מהנגיף המופרשים אחרי שהנגיף התפתח ונמצאים בכמות מספיקה לבדיקה בעיקר בבעלי תסמינים, התשובה לאנטיגן מיידית, ברור שבדיקת pcr מדוייקת בהרבה מהאנטיגן, האנטיגן אמין בממוצע של 60 %.
אם היא צריכה לחזור ללימודים לדעתי עדיף לחכות בתור לאנטיגן גם אם זה לוקח שעתיים, ולא לעשות pcr, כי אז צריך לחכות לתשובה יומיים (ולא בטוח שלא מחכים בתור גם שם)מה לגבי כללית באשדוד?
היום הלכתי עם הבת שלי לאנטיגן מפוקח בביג - והיה תור ענק והזוי שפשוט ברחתי
המחנכת אמרה שעד שאין לי בדיקה קבילה ואישור רופא היא לא תוכל לחזור ללימודים
עכשיו מבינה שיש גם אופציה לפי.סי.אר? ואיך התורים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: