דרוש מידע מישהו מתוך 60,322 (!) משתמשי פרוג יכול לייעץ לי?

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
נראה לי שצריך רישיון ספציפי לכך

נסיעה טובה :)
בארה"ב? אני לא חושב. שכרתי לפני שבועיים משאית קטנה להעברת דירה, וזה נכלל ברישיון הנהיגה הרגיל, אז מן הסתם אפשר גם רכב כזה למרות שהוא יותר גדול, לא?
1592493358158.png

חרבונא

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אכן, אני מתייחס לארה"ב.
זה כבר סיפור אחר
הכי פשוט להתקשר לחברה שמשכירה ולשאול אותם
אכן יש גדלים שונים, אבל גם הכי גדול הוא בכ"ז פחות מהיחידות סלח לי של חניה אחת...
לדעתי פעוט בגיל שנה וחצי ישתגע (בעצם ישגע אתכם) בלי מרחבים
אבל אם אתם בעניין זה נשמע חוויה ממש מעניינת.

השארפער

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אכן, אני מתייחס לארה"ב.
אז תשאל אמריקאים, בחו"ל הכל שונה מבארץ, הדברים הללו קיימים יותר ונגישים יותר לכן גם יש חניונים ולכן בעיית הסקרנים שהוזכרה פה לא כל כך נכונה ועוד כמה בעיות, לכן אני אומר לך, אתה שואל בפורום ישראלי לא תקבל תשובה אמריקאית אלא תשובה ישראלית מסוייטת, כמו תגובה זו האופיינית כל כך לישראל:
אכן חוויתי טראומה קשה: פשוט דמיינתי את עצמי כעת נוהג בקראוון כזה,
ו:
א- נאלץ להגיש לעצמי כוס קפה מידי בוקר
ב- סופג צפירות זעם מכל הרכבים מאחוריי
ג- משמש כמושא לצילומי פפראצי
ד- מתמודד בברכים כושלות מול שאגות הזעם של מחלקת התמרור העירונית על שלל עמודים שגילחתי בטעות...

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אז תשאל אמריקאים, בחו"ל הכל שונה מבארץ, הדברים הללו קיימים יותר ונגישים יותר לכן גם יש חניונים ולכן בעיית הסקרנים שהוזכרה פה לא כל כך נכונה ועוד כמה בעיות, לכן אני אומר לך, אתה שואל בפורום ישראלי לא תקבל תשובה אמריקאית אלא תשובה ישראלית מסוייטת, כמו תגובה זו האופיינית כל כך לישראל:
הוא כתב את זה חצי בצחוק, ובכל אופן זה באמת לא השיקול אצלי כעת.
אני מדבר על השימוש בקראוון כזה (למשל בכל הנוגע לכיורים / שירותים / מקלחות וכדו'), על הנהיגה בו, ואולי יש עוד דברים שלא חשבתי לשאול עליהם. (למשל הזכירו לעיל את ענין כשרות המטבחון. נתון חשוב!).

השארפער

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הוא כתב את זה חצי בצחוק, ובכל אופן זה באמת לא השיקול אצלי כעת.
אני מדבר על השימוש בקראוון כזה (למשל בכל הנוגע לכיורים / שירותים / מקלחות וכדו'), על הנהיגה בו, ואולי יש עוד דברים שלא חשבתי לשאול עליהם. (למשל הזכירו לעיל את ענין כשרות המטבחון. נתון חשוב!).
הוא כתב בצחוק, אבל זה צחוק מריר שיכול לבוא רק מראש ישראלי....
בכל אופן כוונתי הייתה לומר שבשאלה כזו ישראלים לא כל כך יוכלו לענות כיוון שהם לא חיים את המושגים האלו, אין פורומים של אמריקאים?

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
הוא כתב בצחוק, אבל זה צחוק מריר שיכול לבוא רק מראש ישראלי....
בכל אופן כוונתי הייתה לומר שבשאלה כזו ישראלים לא כל כך יוכלו לענות כיוון שהם לא חיים את המושגים האלו, אין פורומים של אמריקאים?
בכל הנוגע לעצם השימוש, לכאורה לא אמור להיות תלוי במיקום אלא בסוג הרכב, ואני מניח שהכל אותו רעיון, לא?
שאלתי באיזה פורום אמריקאי, אבל כנראה בגלל שזה די חדש, אין בו מספיק משתמשים ולכן לא נמצא בינתיים מישהו שיענה לי. (כמובן שיש עוד הרבה פורומים, אבל רמת כשרותם מוטלת בספק אם בכלל... ועל כן אין לי גישה לשם)

שלס

משתמש מקצוען
בגלל שזה די חדש
????
זה ממש לא חדש.
בארץ מתחילים לראות את זה רק בשנים האחרונות (פשוט בארץ הקטנה שלנו, עם מקסימום חמש שעות נסיעה מהבית לכל פינה, זה גימיק חמוד ותו לא, א"א לעשות עם זה באמת טיול אמיתי).
במקומות אחרים על פני הגלובוס עם כבישים קצת יותר ארוכים זה ממש לא חדש.

stars

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
????
זה ממש לא חדש.
בארץ מתחילים לראות את זה רק בשנים האחרונות (פשוט בארץ הקטנה שלנו, עם מקסימום חמש שעות נסיעה מהבית לכל פינה, זה גימיק חמוד ותו לא, א"א לעשות עם זה באמת טיול אמיתי).
במקומות אחרים על פני הגלובוס עם כבישים קצת יותר ארוכים זה ממש לא חדש.
התכוונתי שהפורום ההוא די חדש, לא הרכב...

מטאלי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
בארה"ב? אני לא חושב. שכרתי לפני שבועיים משאית קטנה להעברת דירה, וזה נכלל ברישיון הנהיגה הרגיל, אז מן הסתם אפשר גם רכב כזה למרות שהוא יותר גדול, לא?
צפה בקובץ המצורף 672123

אכן, אני מתייחס לארה"ב, לכמה ימים בלבד ולזוג עם תינוק בן שנה וחצי.

(קראתי פעם כתבה על משפחה ממונסי שעשתה זאת במשך שנתיים!)

זה מתחיל להדאיג אותי, לפני שבועיים שכרתם משאית הובלות כעת מתעניינים בקרוואן, יש לי הרושם שאתם נאלצים להתגורר שם, ח"ו...;)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה