נראה לי שצריך רישיון ספציפי לכךאכן, אני מתייחס לארה"ב, לכמה ימים בלבד ולזוג עם תינוק בן שנה וחצי.
(קראתי פעם כתבה על משפחה ממונסי שעשתה זאת במשך שנתיים!)
נסיעה טובה
נראה לי שצריך רישיון ספציפי לכךאכן, אני מתייחס לארה"ב, לכמה ימים בלבד ולזוג עם תינוק בן שנה וחצי.
בארה"ב? אני לא חושב. שכרתי לפני שבועיים משאית קטנה להעברת דירה, וזה נכלל ברישיון הנהיגה הרגיל, אז מן הסתם אפשר גם רכב כזה למרות שהוא יותר גדול, לא?נראה לי שצריך רישיון ספציפי לכך
נסיעה טובה
אין מספר רכב מקדימה???בארה"ב? אני לא חושב. שכרתי לפני שבועיים משאית קטנה להעברת דירה, וזה נכלל ברישיון הנהיגה הרגיל, אז מן הסתם אפשר גם רכב כזה למרות שהוא יותר גדול, לא?
צפה בקובץ המצורף 672123
יפה ששמת לב לזה!אין מספר רכב מקדימה???
היה חסר לי משהו...יפה ששמת לב לזה!
בארה"ב מספיק מספר רכב באחור (על אף שלמרבית הרכבים יש גם בקדמת הרכב).
זה כבר סיפור אחראכן, אני מתייחס לארה"ב.
אז תשאל אמריקאים, בחו"ל הכל שונה מבארץ, הדברים הללו קיימים יותר ונגישים יותר לכן גם יש חניונים ולכן בעיית הסקרנים שהוזכרה פה לא כל כך נכונה ועוד כמה בעיות, לכן אני אומר לך, אתה שואל בפורום ישראלי לא תקבל תשובה אמריקאית אלא תשובה ישראלית מסוייטת, כמו תגובה זו האופיינית כל כך לישראל:אכן, אני מתייחס לארה"ב.
אכן חוויתי טראומה קשה: פשוט דמיינתי את עצמי כעת נוהג בקראוון כזה,
ו:
א- נאלץ להגיש לעצמי כוס קפה מידי בוקר
ב- סופג צפירות זעם מכל הרכבים מאחוריי
ג- משמש כמושא לצילומי פפראצי
ד- מתמודד בברכים כושלות מול שאגות הזעם של מחלקת התמרור העירונית על שלל עמודים שגילחתי בטעות...
הוא כתב את זה חצי בצחוק, ובכל אופן זה באמת לא השיקול אצלי כעת.אז תשאל אמריקאים, בחו"ל הכל שונה מבארץ, הדברים הללו קיימים יותר ונגישים יותר לכן גם יש חניונים ולכן בעיית הסקרנים שהוזכרה פה לא כל כך נכונה ועוד כמה בעיות, לכן אני אומר לך, אתה שואל בפורום ישראלי לא תקבל תשובה אמריקאית אלא תשובה ישראלית מסוייטת, כמו תגובה זו האופיינית כל כך לישראל:
הוא כתב בצחוק, אבל זה צחוק מריר שיכול לבוא רק מראש ישראלי....הוא כתב את זה חצי בצחוק, ובכל אופן זה באמת לא השיקול אצלי כעת.
אני מדבר על השימוש בקראוון כזה (למשל בכל הנוגע לכיורים / שירותים / מקלחות וכדו'), על הנהיגה בו, ואולי יש עוד דברים שלא חשבתי לשאול עליהם. (למשל הזכירו לעיל את ענין כשרות המטבחון. נתון חשוב!).
בכל הנוגע לעצם השימוש, לכאורה לא אמור להיות תלוי במיקום אלא בסוג הרכב, ואני מניח שהכל אותו רעיון, לא?הוא כתב בצחוק, אבל זה צחוק מריר שיכול לבוא רק מראש ישראלי....
בכל אופן כוונתי הייתה לומר שבשאלה כזו ישראלים לא כל כך יוכלו לענות כיוון שהם לא חיים את המושגים האלו, אין פורומים של אמריקאים?
????בגלל שזה די חדש
התכוונתי שהפורום ההוא די חדש, לא הרכב...????
זה ממש לא חדש.
בארץ מתחילים לראות את זה רק בשנים האחרונות (פשוט בארץ הקטנה שלנו, עם מקסימום חמש שעות נסיעה מהבית לכל פינה, זה גימיק חמוד ותו לא, א"א לעשות עם זה באמת טיול אמיתי).
במקומות אחרים על פני הגלובוס עם כבישים קצת יותר ארוכים זה ממש לא חדש.
אוה! סופסוף מישהו עם ניסיון.אנחנו לקחנו ממנו ונהנינו עד הגג
בארה"ב? אני לא חושב. שכרתי לפני שבועיים משאית קטנה להעברת דירה, וזה נכלל ברישיון הנהיגה הרגיל, אז מן הסתם אפשר גם רכב כזה למרות שהוא יותר גדול, לא?
צפה בקובץ המצורף 672123
אכן, אני מתייחס לארה"ב, לכמה ימים בלבד ולזוג עם תינוק בן שנה וחצי.
שם התכוונתי לקרוואן, לא לארה"ב.
חס ושלום!שם התכוונתי לקרוואן, לא לארה"ב.
איפה אפשר לראות כמה משתמשים יש?[זה באמת מספר המשתמשים?]
סתם סקרנות, מה המחירים?אנחנו לקחנו ממנו ונהנינו עד הגג
לחצתי על הכרטיסייה 'משתמשים', והכפלתי את כמות הדפים בעשרים (כמות המשתמשים בכל דף)...איפה אפשר לראות כמה משתמשים יש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: