תראי כאן מחיר דירות חדשות: https://yram.co.il/dahumi-12/?utm_s...fPGghw-WzDWxWhN-9nYo0V0BT6PogJsRoCThYQAvD_BwEלא כזה יקר ביחס של המחירים של היום
תראי כאן מחיר דירות חדשות: https://yram.co.il/dahumi-12/?utm_s...fPGghw-WzDWxWhN-9nYo0V0BT6PogJsRoCThYQAvD_BwEלא כזה יקר ביחס של המחירים של היום
מה באמת הסיכוי שהפינוי בינוי הזה יצא לפועל??בפסגת זאב עדיין לא הוגשה לעיריה שום תוכנית לפינוי בינוי
מה שכן בשנה האחרונה היזמים התחילו להחתים שם דיירים ומנסים לקדם פינוי בינוי
יתכן מאד שזה ילך ויהיה פינוי בינוי כי העיריה בי-ם מאד בעד לקדם פינוי בינוי
אם רק עכשיו מתחילים את התהליך הזה לוקח זמן
בוא נאמר שאם הכל זורם טוב בוועדות יכול להיות היתרי בניה תוך 4-5 שנים + הריסה ובניה 3-5 שנים
כך שזה בערך 7-10 שנים אבל יתכנו עיכובים לא צפויים,
אני למשל מכיר פרוייקט פינוי בינוי בקטמון שהיזם זכה במכרז יזמים בשנת 2017
ורק כעת ב-2022 הוא הגיש תוכניות לעיריה ולוועדה המחוזית.
לא יודע לענות, כרגע היזמים מחתימים ומנסים לקדםמה באמת הסיכוי שהפינוי בינוי הזה יצא לפועל??
למה לעייריה יש כל כך אינטרס לקדם פינוי בינוי באזור?
איך אפשר לכתוב לך באישי?תודה לכל מי שעונה
SHIMI7654 שטרודל גיימלאיך אפשר לכתוב לך באישי?
לא בטוח.רק בצד הזוגי??
בטוח?
היום באמת אין הבדל כמעט במחיר בין נווה יעקב לפס"ז. לפני חצי שנה היה הבדל של 100 -150 אלף בכיף.נווה יעקב
תלוי מאד מה המטרה.אני ממליץ ללכת על מתחמים יותר מתקדמים אפי' שבדרך כלל זה עולה יותר.
לא שלחת לי באישי בסוףאיך אפשר לכתוב לך באישי?
כאן אגב, הרבה שכנים לא רוצים, עדיף להם בניין שקט של 8 דיירים, מאשר עוד 20 מטר ועשרות שכנים חדשים וקומת מסחר....
גם אני יודעת כך על תחילת הרחוב, מחברה שגרה שםאני הבנתי שחתמו כבר שם ואפילו בחרו נציג
מה מחירי הדירות 4-5 חדרים באזור? של מעל 100מטר פלוס מרפסת או חצרתלוי מאד מה המטרה.
אם המטרה לעשות אקזיט צודק.
אם המטרה היא לגור. אז ברור שעדיף מקום שמלכתחילה הדירה גדולה. ואתה לא מצטופף עכשיו 5 שנים בדירת 60 מטר ישנה, ובסוף אתה מגיע בדוחק ל95 מטר + 6 מטר מרפסת.
כאן אגב, הרבה שכנים לא רוצים, עדיף להם בניין שקט של 8 דיירים, מאשר עוד 20 מטר ועשרות שכנים חדשים וקומת מסחר....
תוכלי לשתף כאן לתועלת אחרים?רק בתחילת הרחוב חתמו, בסוף הרחוב יש התנגדות רצינית.
תיכף אכתוב לך באישי פרטים.
את גרה כאן?רק בתחילת הרחוב חתמו, בסוף הרחוב יש התנגדות רצינית.
בין 2,200,000 ל 2,500,000מה מחירי הדירות 4-5 חדרים באזור? של מעל 100מטר פלוס מרפסת או חצר
אכתוב לך באישי.את גרה כאן?
אני מחכה בסקרנותרק בתחילת הרחוב חתמו, בסוף הרחוב יש התנגדות רצינית.
משה סנה ממש רחוק מרחוב הארבעההגידול החרדי בא לידי ביטוי הרבה בגנים.
יש שם גידול מאד יפה ממצב של 6 גנים לפני 4 שנים ל13 גנים בשנה זו - וזה רק ברשת גנים אחת.
ועדיין צריך מאד לבדוק את האזור עם אנשים שגרים שם, כי יש רחובות שיש בהם אפילו מגורים מעורבים של ערבים ויהודים. ( כמו משה סנה )
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: