איך אפשר להקליט מה שאני מנגן ב PA600? תודה רבה אם אתה יודעקורג Pa 600
איך אפשר להקליט מה שאני מנגן ב PA600? תודה רבה אם אתה יודעקורג Pa 600
אתה לוחץ על הכפתור השלישי משמאל בשורה הכי למעלהאיך אפשר להקליט מה שאני מנגן ב PA600? תודה רבה אם אתה יודע
כן.יש אפשרות להעביר את ההקלטה ל U.S.B או להקליט ישר עליו? (PA600ׂׂ)
תודה
אין אפשרות להקליט בpa600 לmp3.איך אפשר להקליט מה שאני מנגן ב PA600? תודה רבה אם אתה יודע
השאלה היא עד כמה גרוע? כי גם איכות נמוכה תעזור לי...אין אפשרות להקליט בpa600 לmp3.
אפשר להקליט לקובץ midi - שזה סוג קובץ שאפשר לשמוע אותו באורגן אבל אין אפשרות ליצא אותו למחשב ולusb וכו' - כי הסאונד ישמע גרוע.
אבל בכל מקרה זה עובר לU.S.B.?אין אפשרות להקליט בpa600 לmp3.
אפשר להקליט לקובץ midi - שזה סוג קובץ שאפשר לשמוע אותו באורגן אבל אין אפשרות ליצא אותו למחשב ולusb וכו' - כי הסאונד ישמע גרוע.
עוד שאלה איך אני יכול להשיג סט מקצבים וסט קולות בסיס למשל מוטיף וכו' לקורג PA600? תודה רבה לכולכםאבל בכל מקרה זה עובר לU.S.B.?
הכוונה בגרוע זה לא רק באיכות - אלא גם בזה שזה מעוות לגמרי את כל הצלילים אם שומעים את זה דרך מחשב וכו'.תודה רבה עזרתם לי מאד,
השאלה היא עד כמה גרוע? כי גם איכות נמוכה תעזור לי...
אלא אם כן זה ממש בלתי נסבל פשוט זה לשימוש פרטי כלשהו... כך שזה לא נורא
תודות!
כן, זה עובר, אבל אין מה לעשות עם הקובץ הזה מחוץ לאורגן.אבל בכל מקרה זה עובר לU.S.B.?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: