מתקבלת.
תכתבי להם בצ'אט שאת רוצה להוריד את מחיר המינימום.
גם החזרת מוצר.השירות שלהם מהיר, עד הבית.
נכנסים להזמנותבהזדמנות זו אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך מתנהל בפועל החזרת מוצר , עד אחרי כמה זמן וכו..?
פשוט ממה שרשם באתר לא הצלחתי להבין יישומית ופרקטית איך עושים זאת?
גם אני דיווחתי על מוצר פגום, (תכשיט),נכנסים להזמנות
בוחרים את ההזמנה שממנה רוצים להחזיר
פרטי הזמנה
ואז בצד יש כל מיני אפשרויות אחת מהן היא החזרה
הם מביאים את כל הרשימה של פרטי ההזמנה וליד כל מוצר צריך לסמן שאת רוצה להחזיר את הסיבה שאת רוצה להחזיר תמונה (אני עושה צילום סך של התמונה באתר) וכמה מילים על סיבת ההחזרה.
החזרות עד 30 שח נראה לי הם אומרים לך תשאירי אצלך וניתן לך זיכוי..
אחרי שמסיימים השלב הבא זה לבחור איך הכסף יוחזר לצורת תשלום מקורית או לזיכוי באתר
השלב הבא זה איך החבילה תוחזר צריך לבחור שליח עד הבית. אחרי סיום ההזמנה מופיעה תוית החזרה להדפסה (בנטפרי צריך לחכות שיתרענן) התוית מופיעה גם במייל
מדפיסים ומדביקים על החבילה ומחכים לטלפון מחברת השליחויות שתקח את ההזמנה מהבית...
זה היה בצ'אט או בהחזרות?גם אני דיווחתי על מוצר פגום, (תכשיט),
הם הציעו לי להשאיר אותו אצלי תמורת זיכוי מלא.
תוך כמה דקות זוכיתי.
זה מגיע בחבילה אחת עד הבית!ההזמנות מגיעות עם שליח או לתיבת דואר?
אם מזמינים מכמה ספקים, זה מגיע בכמה חבילות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: