שניאור רובינשטיין
משתמש מקצוען
לגדולים זה באמת פחות מתאים, אנחנו עשינו עם הגדולים אתגר כמה פעמים הם גומרים את המסלול...איך עושים את המסלול שלא משעמם?...
אבל מה שאני הכי נהניתי זה מהנוף המדהים עד החניון.
לגדולים זה באמת פחות מתאים, אנחנו עשינו עם הגדולים אתגר כמה פעמים הם גומרים את המסלול...איך עושים את המסלול שלא משעמם?...
לא נותנים להיכנס לשטח הנחל עם הרכבאפשר עם רכב אחד להגיע למקומות הטובים? או צריך רכב מאסף?
איפה חונים בשביל להגיע למקומות השווים?
פחות מומלץקופצת על האשכול
אשמח למידע ברור.
אני מעונינת לטייל שם עם בעלי
מספיק חויתי ששווה להגיע מאשדוד? (144.5 ק"מ נסיעה)
ומה עוד יש באזור?
המקום מתאים בעיקר למי שצריך את הנגישות, שזה באמת בשורה, להגיע למעיין עם עגלה (או ל"ע עם כסא גלגלים)קופצת על האשכול
אשמח למידע ברור.
אני מעונינת לטייל שם עם בעלי
מספיק חויתי ששווה להגיע מאשדוד? (144.5 ק"מ נסיעה)
ומה עוד יש באזור?
כמו למשל?יש מקומות הרבה יותר יפים שמרגישים שם את הטבע יותר בראשתי. בלי שאנשים יתערבו.
לא חושב, נסעתי מחריש פעמיים דרך יוקנעם לטעמי יותר קצר, כביש 66 הוא כביש צר עם נתיב אחד לכל צד, אפשר להיתקע בו בקלות.תיקון קטן: זה רק לבאים מהצפון, הבאים מהמרכז מסתבר שיעדיפו לפנות שמאלה בצומת מגידו לכביש 66.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: