דרוש מידע מישהו הוריד את העגלה שלנו מתא-המטען :( מה עושים?

מצב
הנושא נעול.

Sara led

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
מוצ"ש, אחרי 1 בלילה, יורדים מהאוטובוס עם הילדים, מוציאים מתא-המטען את המזוודות, אך עגלת התאומים איננה...
ככה"נ מישהו הוציא אותה "לרגע אחד" בשביל להוציא את המזוודה שהייתה מאחוריה, אך שכח להשיב אותה לתא המטען.

מיד נסענו עם מונית בכל תחנות ההורדה של האוטובוס לבדוק אולי זה נשאר באחת התחנות. אבל לא, זה לא היה שם.

השאלה מה עוד ניתן לעשות?
או יותר נכון, מה הייתם עושים אם הייתם מוצאים את עצמכם עם עגלה שאינה שלכם בתחנת אוטובוס אחרי חצות...?!
עגלת בוגבו?
כי בדיוק ראיתי פרסום שמישהו מצא בתחנה של צומת הר טוב בבית שמש במוצ"ש.

סול נואר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
באופן עקרוני יש ביטוח על הכבודה הנמצאת בתא המטען, זה כולל שבירה קלקול וכו'.
כדי לקבל התייחסות בחברת הנסיעות יש לפנות אליהם בהקדם עם פרטי הנסיעה, רצוי עם אישור הנהג למקרה.
אין לי מושג האם גם אובדן כלול אבל חשוב לנסות ובהקדם.

שתי העם

משתמש רשום
אז אני כאן לבשר שהעגלה נמצאה בס"ד.
המוצא הגיע אלינו דרך הגמח הארצי להשבת אבידה (פנינו לשם רק בזכות המלצת הניקים למעלה)

אגב, הוא אומר שהוא היה בין נוסעי האוטובוס ואכן באחת התחנות, הוא ירד עם עוד כמה משפחות, ואחרי שהאוטובוס נסע, הם קלטו שנשארה עגלה מיותרת על המדרכה.

תודה על כל העצות המועילות..

תותוש

משתמש פעיל
אז אני כאן לבשר שהעגלה נמצאה בס"ד.
המוצא הגיע אלינו דרך הגמח הארצי להשבת אבידה (פנינו לשם רק בזכות המלצת הניקים למעלה)

אגב, הוא אומר שהוא היה בין נוסעי האוטובוס ואכן באחת התחנות, הוא ירד עם עוד כמה משפחות, ואחרי שהאוטובוס נסע, הם קלטו שנשארה עגלה מיותרת על המדרכה.

תודה על כל העצות המועילות..
וואו מרגש, מי כעמך ישראל

אסתושי

משתמש מקצוען
לפי מה שידוע לי (לא זוכרת מקור) יש ביטוח על דברים שנעלמו מתא המטען של האוטובוס

כוכב לכת

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אגב לנו פעם קרה מקרה הפוך-
הורדנו את המזודה שלנו במסוף, והלכנו דקה, חזרנו ולא ראינו אותה, בנס האוטובוס ליד לא נסע עדיין וראינו שמישהו העלה אותה כי הוא חשב ששכחו אותה למטה...

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה