מישהוא יכול להזכיר לחברי הכנסת שלנו?

תילתן

משתמש סופר מקצוען
ומידיעה, שגם עכשיו הוא תכנן לטוס לאיים בקנרים לחופשה ארוכה, ולצחוק על כל החרדים הנאיבייח שהצביעו לו, והאמינו לו שהוא שליח גדו"י.
איפה כל צקצקני הפורום?
גפני לא שליח של גדלי ישראל?
הוא נוכל?
כשאני רואה אותו יוצא ומביא מבתי הגדולים זה רמאות הוא בכלל באיים הקנרים?
ומי שהצביע ג' הצביע "גפני" - או עשה ככל אשר וכו' ?

בייביגרו

משתמש פעיל
עריכה תורנית
נראה שב @הנף מקלדת אפשר לקטול אנשים, אין את הלכות לשון הרע, רכילות, שקר, הוצאת שם רע, הרי באמת אף אחד לא מאמין לכותב הנכבד במה שהוא שופך עליו, כי יתכן והרב גפני אכן נוסע לחו"ל אבל גם אני ואתה נוסעים לחו"ל לפעמים, וזכותו לנסוע לכל מקום שהוא מעוניין בו ולא לשאול אותנו, כנראה שלפני נסיעתו הוא נפרד מראש הישיבה הרב אדלשטיין שליט"א, וגם אם לא, זה לא אמור לשנות לנו, כי הוא עובד בשליחות מי ששלח אותו (וזה לא אנחנו, כי אנחנו יתכן מאד ואכן היינו בוחרים במישהו אחר, אולי צעיר יותר), מרנן ורבנן ששלחו אותו מסתדרים איתו, והכל בסדר, כמובן שאפשר להזכיר לו את התחייבויותיו, אבל מכאן ועד להעביר עליו D9 כי משהו לא מסתדר לך, לענ"ד אין לזה כל הצדקה.

יאן

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
נראה שב @הנף מקלדת אפשר לקטול אנשים, אין את הלכות לשון הרע, רכילות, שקר, הוצאת שם רע, הרי באמת אף אחד לא מאמין לכותב הנכבד, כי יתכן והרב גפני אכן נוסע לחו"ל אבל גם אני ואתה נוסעים לחו"ל לפעמים, וזכותו לנסוע לכל מקום שהוא מעוניין בו ולא לשאול אותנו, כנראה שלפני נסיעתו הוא נפרד מראש הישיבה הרב אדלשטיין שליט"א, וגם אם לא, זה לא אמור לשנות לנו, כי הוא עובד בשליחות מי ששלח אותו (וזה לא אנחנו, כי אנחנו יתכן מאד ואכן היינו בוחרים במישהו אחר, אולי צעיר יותר), מרנן ורבנן ששלחו אותו מסתדרים איתו, והכל בסדר, כמובן שאפשר להזכיר לו את התחייבויותיו, אבל מכאן ועד להעביר עליו D9 כי משהו לא מסתדר לך, לענ"ד אין לזה כל הצדקה.
תעביר לפרופיל "ציני" ותקרא הכל מהתחלה.

הנף מקלדת

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
איזה מוניות בדיוק?
האשכול התחיל עם המון לעג ובוז על העשייה של חברי הכנסת.
בהמשך הוחלט, שהדרך שהיחידה להזיז משהו זה רק דרך מודעות פרוגיסטיות מוחצות.

חבר'ה, משבר דיור קיים כבר חמש עשרה שנה. (ורק מחריף)

על זה באה ההודעה שלי, שהקצינה את השיח המשתלח בחברי הכנסת שלנו, לעורר את הגולשים דפה, להבין שמשבר עמוק כמו הדיור אין לו פתרונות קסם, גם אם הוא יהיה הדרישה הקואליציונית היחידה.

אם מישהו נפגע מההודעה אני באמת מתנצל.

אמונה ובטחון

משתמש צעיר
סתם לא כל כך קשור לנושא האשכול,
אני לא מבין את ההתרעמות על עליית הריבית,

כשאדם לוקח משכנתא במסלול פריים הוא מקבל ריבית זולה כי הוח לוקח על עצמו סיכון,
זה הוא מהות המסלול הזה.
כל אחד יכל לבחור לפני שנתיים לקחת את המשכנתא בקל"צ שום דבר לא היה משתנה בריבית שלו,
אבל הוא היה מקבל את זה בריבית של 6-7 אחוז, כי ככה זה כשהבנק לוקח על עצמו את הסיכונים.
אבל הבנק נתן לך אופציה לקחת על עצמך סיכון ולקבל ריבית יותר זולה.
עכשיו מה יש לך להתלונן? על זה שעד היום כן שילמת רק 1.5 אחוז???

פטישון

משתמש פעיל

על זה באה ההודעה שלי, שהקצינה את השיח המשתלח בחברי הכנסת שלנו, לעורר את הגולשים דפה, להבין שמשבר עמוק כמו הדיור אין לו פתרונות קסם, גם אם הוא יהיה הדרישה הקואליציונית היחידה.

קלטת מה כתבת?
15 שנה כבר ...ומי היה בשלטון בזמן הזה ?הספקת לשכוח? נתניהו והחרדים

הנף מקלדת

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
קלטת מה כתבת?
15 שנה כבר ...ומי היה בשלטון בזמן הזה ?הספקת לשכוח? נתניהו והחרדים

נכון.
ולכן נעיף אותם!
אבל מי כן יעשה בשבילנו את העבודה?
אף אחד אחר.
עדיף אותם עם יכולותיהם המוגבלות נגד כוחות השוק ואילוצי הקואלציה. מאשר מפלגות אחרות שמתפארות שהם לא מזיקות לחרדים.

בייביגרו

משתמש פעיל
עריכה תורנית

אם כך, אני חוזר בי מכל מה שכתבתי לעיל (כעת אין אפשרות למחוק), כתגובה לנכתב שם נגד נציגי הציבור שלנו באופן ברוטאלי, אבל אם זה נכתב למטרה טובה, אז ראו נא את דברי כמחוקים.
ובקשת סליחה מ @הנף מקלדת .

עיצוב מטבחים

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
באותו עניין

ללפיד כמעט ואין ממליצים.
מתברר שאין כזה דבר בכלל גוש לפיד.
התקשורת יצרה את זה (כאילו קיים עוד גוש) כדי לנסות להביס את נתניהו

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
נכון.
ולכן נעיף אותם!
אבל מי כן יעשה בשבילנו את העבודה?
אף אחד אחר.
עדיף אותם עם יכולותיהם המוגבלות נגד כוחות השוק ואילוצי הקואלציה. מאשר מפלגות אחרות שמתפארות שהם לא מזיקות לחרדים.
אם זה המצב אז למה לשקר לפני הבחירות עם הבטחות

קרעפט

משתמש מקצוען

ח''כ משה גפני יוזם דרישה לביטול העלאה המתוכננת בריבית לזוגות הצעירים הרוכשים דירה ראשונה​

ח"כ משה גפני:
בעקבות העליה הדרסטית בתשלומי המשכנתאות המגיעים למאות שח בחודש בהחזר המשכנתא, ובכך זוגות צעירים לא יכולים לחתום על משכנתא לרכישת דירה ראשונה כיוון שאין להם את האפשרות לעמוד בתשלומים הגדולים - יזמתי דרישה לביטול העלאה המתוכננת בריבית, לזוגות הצעירים הרוכשים דירה ראשונה.
אפנה בעניין לכל הגורמים הרלוונטים והדרישה החד משמעית הזו תהיה חלק בלתי נפרד מההסכם הקואליציוני שלנו בהקמת הקואליציה והממשלה החדשה.

רוטר
כנראה שגם נבחרי הציבור למדו לעשות קליק בייט...

חבר'ה תרגיעו מהודעות על חברי הכנסת ומעשיהם בין הציניות בין המתלעמות ובמיוחדות הלא מבינות או לפחות תאזנו בהודעות על שאר ח"כינו לא רק גפני ב"ה יש רשימה ארוכה...

מה שכן ניתן וחשוב לעשות לפעול לעצומה שתרכז נושאים קונקרטיים וחשובים ליהדות החרדית +דרכי הטיפול ההגיוניים ותריצו לח"כים לתת להם תזכורת מה הציבור רוצה מהם וכן כוח מול צוותי המו"מ כשישמעו על העצומה
שימו לב שנתניהו כל הזמן מכין את הקרקע למו"מ פתאום מתפרסם שבעצם יש דיבורים על ממשלת אחדות ושהוא לא מעוניין בפסקת התגברות הכל להוריד את יכולת המיקוח במו"מ ומאויביי תחכמני!

רק להזכיר:
נושא הדיור רובו לא בידי הממשלה אבל פתרונות שבידי הממשלה יש
ההנחות ב"רב קו" שבוטולו, אפשרות לחישוב הנסיעות בסוף החודש גם ב"רב קו" כמו ביישומון ענייני הדת שהוזנחו ונפגעו כללית בשנים האחרונות הגיוס/הגיור החינוך/השבת הרפורמים/הרפורמות ומה לא
נפרט הכל בצורה מסודרת כולל הצעות מעשיות ונגיש להם במקום לדון כאן כמו נהגי מוניות אילו הייתי ראש הממשלה.....

עיצוב מטבחים

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
תעזבו את גפני.

דרעי קיבל על עצמו את תפקיד שר האוצר.
נקווה שהוא יהיה שליח טוב עבור הציבור גם בענין הדיור.

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
גם "בגזירת התחבורה" אני מבין שהיה חשוב להעצים את הגזירה אבל הרבה מאוד מהמגזר נהנים מאוד מהרפורמה אז נכון שיש לתקן עיוותים אבל לא לבטל באופן גורף

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה