מקצה הארץ-:)
משתמש מקצוען
איזה מוניות בדיוק?למי שלא הבין הוא צחק על שיח נהגי המוניות.
איזה מוניות בדיוק?למי שלא הבין הוא צחק על שיח נהגי המוניות.
איפה כל צקצקני הפורום?ומידיעה, שגם עכשיו הוא תכנן לטוס לאיים בקנרים לחופשה ארוכה, ולצחוק על כל החרדים הנאיבייח שהצביעו לו, והאמינו לו שהוא שליח גדו"י.
תעביר לפרופיל "ציני" ותקרא הכל מהתחלה.נראה שב @הנף מקלדת אפשר לקטול אנשים, אין את הלכות לשון הרע, רכילות, שקר, הוצאת שם רע, הרי באמת אף אחד לא מאמין לכותב הנכבד, כי יתכן והרב גפני אכן נוסע לחו"ל אבל גם אני ואתה נוסעים לחו"ל לפעמים, וזכותו לנסוע לכל מקום שהוא מעוניין בו ולא לשאול אותנו, כנראה שלפני נסיעתו הוא נפרד מראש הישיבה הרב אדלשטיין שליט"א, וגם אם לא, זה לא אמור לשנות לנו, כי הוא עובד בשליחות מי ששלח אותו (וזה לא אנחנו, כי אנחנו יתכן מאד ואכן היינו בוחרים במישהו אחר, אולי צעיר יותר), מרנן ורבנן ששלחו אותו מסתדרים איתו, והכל בסדר, כמובן שאפשר להזכיר לו את התחייבויותיו, אבל מכאן ועד להעביר עליו D9 כי משהו לא מסתדר לך, לענ"ד אין לזה כל הצדקה.
האשכול התחיל עם המון לעג ובוז על העשייה של חברי הכנסת.איזה מוניות בדיוק?
דווקא יש כן משהו מיידיכמו הדיור אין לו פתרונות קסם
קלטת מה כתבת?האשכול התחיל עם המון לעג ובוז על העשייה של חברי הכנסת.
בהמשך הוחלט, שהדרך שהיחידה להזיז משהו זה רק דרך מודעות פרוגיסטיות מוחצות.
חבר'ה, משבר דיור קיים כבר חמש עשרה שנה. (ורק מחריף)
על זה באה ההודעה שלי, שהקצינה את השיח המשתלח בחברי הכנסת שלנו, לעורר את הגולשים דפה, להבין שמשבר עמוק כמו הדיור אין לו פתרונות קסם, גם אם הוא יהיה הדרישה הקואליציונית היחידה.
אם מישהו נפגע מההודעה אני באמת מתנצל.
קלטת מה כתבת?
15 שנה כבר ...ומי היה בשלטון בזמן הזה ?הספקת לשכוח? נתניהו והחרדים
אם כך, אני חוזר בי מכל מה שכתבתי לעיל (כעת אין אפשרות למחוק), כתגובה לנכתב שם נגד נציגי הציבור שלנו באופן ברוטאלי, אבל אם זה נכתב למטרה טובה, אז ראו נא את דברי כמחוקים.האשכול התחיל עם המון לעג ובוז על העשייה של חברי הכנסת.
בהמשך הוחלט, שהדרך שהיחידה להזיז משהו זה רק דרך מודעות פרוגיסטיות מוחצות.
חבר'ה, משבר דיור קיים כבר חמש עשרה שנה. (ורק מחריף)
על זה באה ההודעה שלי, שהקצינה את השיח המשתלח בחברי הכנסת שלנו, לעורר את הגולשים דפה, להבין שמשבר עמוק כמו הדיור אין לו פתרונות קסם, גם אם הוא יהיה הדרישה הקואליציונית היחידה.
אם מישהו נפגע מההודעה אני באמת מתנצל.
אם זה המצב אז למה לשקר לפני הבחירות עם הבטחותנכון.
ולכן נעיף אותם!
אבל מי כן יעשה בשבילנו את העבודה?
אף אחד אחר.
עדיף אותם עם יכולותיהם המוגבלות נגד כוחות השוק ואילוצי הקואלציה. מאשר מפלגות אחרות שמתפארות שהם לא מזיקות לחרדים.
כנראה שגם נבחרי הציבור למדו לעשות קליק בייט...ח''כ משה גפני יוזם דרישה לביטול העלאה המתוכננת בריבית לזוגות הצעירים הרוכשים דירה ראשונה
ח"כ משה גפני:
בעקבות העליה הדרסטית בתשלומי המשכנתאות המגיעים למאות שח בחודש בהחזר המשכנתא, ובכך זוגות צעירים לא יכולים לחתום על משכנתא לרכישת דירה ראשונה כיוון שאין להם את האפשרות לעמוד בתשלומים הגדולים - יזמתי דרישה לביטול העלאה המתוכננת בריבית, לזוגות הצעירים הרוכשים דירה ראשונה.
אפנה בעניין לכל הגורמים הרלוונטים והדרישה החד משמעית הזו תהיה חלק בלתי נפרד מההסכם הקואליציוני שלנו בהקמת הקואליציה והממשלה החדשה.
רוטר
הטיפול במשקיעים שהם שורש הבעיה, נמצא בידי הממשלה.נושא הדיור רובו לא בידי הממשלה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: