נכון, באיזורים שהציבור שלנו השתדל תמיד לעקוף אותם כדי לא להחשף לזה.יש את זה כל שנה .
השנה עודדו אותנו לצרוך את זה.
ההבדל הקטן.
נכון, באיזורים שהציבור שלנו השתדל תמיד לעקוף אותם כדי לא להחשף לזה.יש את זה כל שנה .
בעיקרון לא חייבים להשתמש דווקא בתבנית המוכנה של טיקצ'אק,זה חייב להגיע מצד טיקצ'אט באמצעות שיוך הכרטיס למשתמש אחר + אישור למייל / פקס + ברקוד חדש (ימנע שימוש מצד המוכר)
כשטוב רוצים שיהיה עוד יותר טוב.האמת שלא הבנתי למה צריך למצוא שיפורים ותקלות?
במקום להודות שהיה מושללללללם!
ולתת את הקרדיט הראויה ליוסי דייטש ולכל העוסקים במלאכת הקודש!
קח לדוגמא את נושא אבק הדרכים.כשטוב רוצים שיהיה עוד יותר טוב.
כל עוד התייחסו אלינו כבנים חורגים לא היה טעם לבקש פירורים.
היום כשסוף סוף נותנים לנו מה שמגיע לנו חשוב שידעו מה היינו רוצים לקבל.
כמה פשוט.
אפשר לארגן אוטובוסים לנשים בלבדה'נאורים' לא יאפשרו.
היה באמת מביך לראות, מגיע אוטובוס, הגברים מתנפלים על הדלתות לתפוס מקום, בעוד הנשים מצטודדות וממתינות בדאגה בחוץ. יהיו להם מקומות ישיבה או ששוב ימתינו לאוטובוס הבא? מביך ומביש.
בירושלים היה אוטובוס לנשים בלבדאפשר לארגן אוטובוסים לנשים בלבד
זה עובר את מבחן הנאורות (אולי)
מטעמי מוגנות והעצמה נשית וכיוצא בזה
מותר לי לא להסכים?@3524 דווקא הדוגמאות של הפרטים הקטנים זה לא לעניין בעיניי , לא מדובר פה באיזה אמא שדואגת לקטנים שלה , אלא באירוע לאומי , ההערות אמורות להיות על ההיערכות החשובה , בטיחות , דרכים , וכו' , ולא על כל מיני שטויות (סליחה) שזה כל אחד אמור לדאוג לעצמו , לא בשביל זה ממנים שר .
זכותכם, אבל לדרוש התייחסות לרמה כזו של פרטים עלולה להסיט את תשומת הלב מדברים נצרכים באמת, כמו שילוט, דרכי מהדרין, בטיחות (כמו שציינו שהיו מדרגות מחליקות) וכד'.מותר לי לא להסכים?
כל אחד מייחס חשיבות לפרטים אחרים, ורק מכלול הפרטים נותן את השלמות לארגון ולאירוע.
לא אומר שזה לא חשוב , אבל זה דבר שאם זה חשוב לך , אז בבקשה תפתח ארגון שינקה נעליים , ברצינות , זה לא מסוג הדברים שהמדינה/פרוייקטור אמורים לדאוג להם , בשביל הדברים האלה , חשובים ככל שיהיו , יש מספיק אנשים טובים שמחפשים לעזור ליהודים .מותר לי לא להסכים?
כל אחד מייחס חשיבות לפרטים אחרים, ורק מכלול הפרטים נותן את השלמות לארגון ולאירוע.
OK קיבלתילא אומר שזה לא חשוב , אבל זה דבר שאם זה חשוב לך , אז בבקשה תפתח ארגון שינקה נעליים , ברצינות , זה לא מסוג הדברים שהמדינה/פרוייקטור אמורים לדאוג להם , בשביל הדברים האלה , חשובים ככל שיהיו , יש מספיק אנשים טובים שמחפשים לעזור ליהודים .
לא עובר בג"ץ - אם המדינה מצידה מייעדת אוטובוס רק לנשים.אפשר לארגן אוטובוסים לנשים בלבד
זה עובר את מבחן הנאורות (אולי)
מטעמי מוגנות והעצמה נשית וכיוצא בזה
לא מבין מה לא היה לענין ?תחושה שלי: להקמת מתחם כזה בציבור שלנו אין אח ורע, אין נסיון קודם, חברת ההפקה נאלצה כנראה להעתיק את הרעיון ממתחמים כאלו המוקמים לפעמים בציבור הכללי ו'לגייר'. יצא 'כשר' אבל הותיר (אצלי לפחות) תחושה לא נעימה.
ענין של הרגשים. הזכיר יותר פסטיבל או יריד, אם יש לך מושג מה זה. העיצוב, הבמות, עמודי התאורה העטופים בכרזות, הדוכנים, הפרחת הבלונים, מוזיקת הרקע, וכל התפאורה. חסרו רק טרמפולינות, ימבמבם ותירס חם. הרגשתי שלא ככה רבי שמעון היה רוצה את ההילולא שלו. אבל עזוב, לא מתחשק לי להרחיב עוד יותר.לא מבין מה לא היה לענין ?
בתור חרדי שלא מכיר ירידים כאלו לא הרגשתי כל דמיון לאירוע כזהענין של הרגשים. הזכיר יותר פסטיבל או יריד, אם יש לך מושג מה זה. העיצוב, הבמות, עמודי התאורה העטופים בכרזות, הדוכנים, הפרחת הבלונים, מוזיקת הרקע, וכל התפאורה. חסרו רק טרמפולינות, ימבמבם ותירס חם. הרגשתי שלא ככה רבי שמעון היה רוצה את ההילולא שלו. אבל עזוב, לא מתחשק לי להרחיב עוד יותר.
ההילולה צריכה להתחיל מהיום השני…זוכרים. זוכרים.
ההילולא תצטרך להמשך אל תוך יום שני.
בכלל, השנה הבאה מבורכת בשבתות וכדאי יהיה להשקיע בלוגיסטיקה לשוהים במקום בשבת. ההילולא בקרעסטיר (משם לקחו את הרעיון המבורך של מסלול מהיר ומסלול רגיל) תהיה גם היא במוצאי שבת, ההילולא בליזענסק תהיה בחודש אדר א' בערב שבת ובחודש אדר ב' במוצאי שבת. יהיה מאיפה להפיק לקחים.
אשריך. שלא תכיר. לצערי בתקופה האמריקאית שלי הכרתי מקרוב. ולא זכור לי לטובה.בתור חרדי שלא מכיר ירידים כאלו לא הרגשתי כל דמיון לאירוע כזה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: