בלת"ק, כנראה שכבר הגיבו אבל בכל זאת חשוב לי להגיב גם אני.
הקנאים שעליהם אתה מדבר, הם אלו שניהלו את הציון!
כן כן!
בשום עיתון לא תקראו על זה ואף אחד לא מפרגן להם את הקרדיט, אבל 'וועד נאמני הרשב"י', הלוגו שהתנוסס על כל השילוט באזור של הציון, זהו ארגון קנאי למהדרין. (אש דת. מכירים?)
האברכים שניהלו את הציון בפועל, (אלו שהיו בלי ווסט ורק על השרוול היה להם תגית כזה של 'משמש בקודש' הם אברכים ירושלמים קנאים!
ועוד נקודה חשובה שלי אישית מאוד הפריע.
לקנאים היה איך להגיע בלי שום מכשול.
האוטבוסים שלהם עצרו סמוך לשער ט וי' מהדרין.
לעומת התחבורה הציבורית שעצרה רחוק מאוד, בתוככי הדרך המעובת המפוצצת באלפי גברים ונשים.
אני אישית ירדתי לכביש והתחמקתי כל הזמן מהשוטרים והסדרנים (הערבים) עד שהגעתי לדרך מהדרין ורק אז חזרתי לכביש.
גם בדרך חזור, יש גשר מהדרך מהדרין עד לצד השני של הכביש, ומשם יש שביל מיוחד רק לגברים שמגיע עד לחניון בו חיכו השאטלים של הקנאים.
לעומת החניון המרכזי של השאטלים שצריך ללכת עשר דקות בתוך כבישים צרים ומעורבים.
גם בשאטלים עצמם יש הרבה מה לחנך את הציבור שלנו, שהגברים יתיישבו אך ורק מקדימה והנשים אך ורק מאחורה. (באוטובוסים נדמה לי שהמצב יותר טוב)
אבל לצערי אני לא בטוח שיש סיכוי, וכאן בוודאי לא המקום.
וכן אפשר לשנות שיפתחו גם את הדלת האחורית.
(חלק מהנהגים אכן עשו את זה וחלק התעקשו. ואגב, זה הצעה שצריך לעשות לכל השנה. למה בחור טבור שמתיישב בספסל הראשון באוטובוס כדי לא להיכשל צריך כל הזמן להיתקל בנשים שעולות לאוטובוס? למה שהנשים לא יעלו מהדלת האחורית?)
לסיכום: לא רק הקנאים כשרים וקדושים.
גם לנו מגיע!
תהיו בטוחים שאם הקנאים היו עורכים הדלקות במתחם 89 הם לא היו מוותרים בשום אופן על דרך מהדרין...