מידע שימושי מירון תשפ"ד - רעיונות לייעול

מצב
הנושא נעול.

פרוגר הלוי

משתמש צעיר
חלק מהסיבה של מתחם 89 זה פיזור הקהל לעוד אזורים
ככה שאין סיבה לקרב את האיזור המורחב לציון
לקרב את האטרקציות אחד לשני יגרום שכולם ירקדו על כל החתונות
ולא הרווחנו כלום
ככה הקהל נפרש ממתחם 89 עד ההר.

מדובר בשטח ע-נ-ק בלי גבול, אדרבה, ירגישו קרובים לציון, כשבפועל יהיו די רחויקם ויהיו מספיק אוהלים מרתקים בשטח הענק והאדיר.
בלי סתירה שניתן להמשיך גם את מתחם 89.

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אם זו היתה ישיבה חרדית שיושבים ולומדים כל השנה ברציפות צמוד לרשב"י וכו לא חושב שהיתה עולה הוו"א כזו..
אבל בפועל אין להם שום קשר לרשב"י
והתוצאה, שבילים זרועים בעוגות נגוסות
אולי כי זה לא היה טעים
מה שבטוח שאני לא אזרוק על הרצפה אלא אחפש פח גם אם זה יהיה קצת רחוק
עניין של חינוך כנראה...
זה רעיון להניח בצידי הדרכים פחים כי אני חיפשתי ולא מצאתי
חיכיתי בחניון למעלה משעה עד שהצלחתי להידחף לאוטובוס
באיזה שעה ולהיכן?

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
להטמיע בציבור מבעוד מועד שכל אחד ייצמד לימין שלו
בשעות העומס הסדרנים בקשו זאת אבל בדיעבד
אם כולם התרגלו להיצמד לימין זה יאפשר זרימה הרבה יותר מהירה ופחות מסוכנת

אולי כדאי אם אפשר בתור להיכנס לציון הק' לפצל לשני שבילים אחד למבוגרים שמטבע הדברים לוקח להם יותר זמן להתקדם ואחד לצעירים המטרה כמובן היא תנועה זורמת ולקראת הכניסה שהשטח מצטמצם לאחד ביניהם

3524

משתמש סופר מקצוען
עוד משהו לגבי האוכל, לאו דוקא קשור לפרוייקטור:

לצד כמויות האוכל העצומות שהתבזבזו באירוע הזה, היה דבר אחד שקיבלתי מכלי ראשון ונדמה לי שלא נתנו לו מענה.

בהילולא השנה השתתפו אלפי אורחים מחו"ל, חלקם בקבוצות וקהילות מאורגנות, אך המונים הגיעו לבדם.

היו קבוצות ששכרו בתי אירוח ומתחמים בכפר ודאגו לעצמם יפה. אבל כל אלפי החוצניקים שהגיעו בעצמם - רבים מהם יהודים בגילאי החמישים ומעלה - פשוט רעבו שם. המזון שהוגש היה בסטייל ישראלי ובהיגיינה ישראלית, שעבורם היה עינוי של ממש.

מי שירים את הכפפה ויקים מתחם ייעודי לבני חו"ל יעשה חסד גדול. אין הכנסת אורחים נחוצה מזו.

ביתיפה

משתמש צעיר

לצד כמויות האוכל העצומות שהתבזבזו באירוע הזה, היה דבר אחד שקיבלתי מכלי ראשון ונדמה לי שלא נתנו לו מענה.

בהילולא השנה השתתפו אלפי אורחים מחו"ל, חלקם בקבוצות וקהילות מאורגנות, אך המונים הגיעו לבדם.

היו קבוצות ששכרו בתי אירוח ומתחמים בכפר ודאגו לעצמם יפה. אבל כל אלפי החוצניקים שהגיעו בעצמם - רבים מהם יהודים בגילאי החמישים ומעלה - פשוט רעבו שם. המזון שהוגש היה בסטייל ישראלי ובהיגיינה ישראלית, שעבורם היה עינוי של ממש.

מי שירים את הכפפה ויקים מתחם ייעודי לבני חו"ל יעשה חסד גדול. אין הכנסת אורחים נחוצה מזו.
לא ראיתי שבקרעסטיר (היה שפע עצום וגם טעים)
היה אוכל בסטייל אמריקאי ובהגיינה אמריקאית למרות שרוב המתפללים הם מחו"ל
ולא-אף אחד לא יצא משם רעב במיוחד

3524

משתמש סופר מקצוען
לא ראיתי שבקרעסטיר (היה שפע עצום וגם טעים)
היה אוכל בסטייל אמריקאי ובהגיינה אמריקאית למרות שרוב המתפללים הם מחו"ל
ולא-אף אחד לא יצא משם רעב במיוחד
סליחה, הייתי שם, היה גם היה.

מיתחם עם שולחנות ערוכים, מפות בד, הכל מצוחצח, הגשה ע"י מלצרים, מנות אישיות מוגשות על צלחת צבעונית, סלמון אפוי, בקר עם תוספות מכובדות ואסטטיות.

אין החי מכחיש את החי. אכלתי שם.

ביתיפה

משתמש צעיר
גם אני הייתי שם
היה טעים
היה מיוחד
היה מלצרים
מאוד אסטטי? נגיד

3524

משתמש סופר מקצוען
גם אני הייתי שם
היה טעים
היה מיוחד
היה מלצרים
מאוד אסטטי? נגיד
שנתווכח? כנראה לא ידעתם להגיע למיתחם המתאים.

אגב, זה לא רק ביארצייט, יש את זה שם גם כל השנה במיתחם נפרד, אבל בתשלום.

וכן, איסטטי, מנות מעוצבות בהגשה ממש מכובדת.

ביתיפה

משתמש צעיר
יתכן שלא הגעתי

אין לי טיפת ביקורת על האוכל הטעים והמיוחד בקרעסטיר
רק הכרת הטוב
ושוב הכרת הטוב

3524

משתמש סופר מקצוען
אין לזה כל קשר לאשכול הנוכחי. באתי רק לומר שמהראוי יהיה לתת לאורחינו ממדינות הים את הנצרך להם בדרך מכובדת, ולא לתת לבעלי בתים חשובים להידחף עם בחורים צעירים ומיוזעים כדי להיאבק על חתיכת קוגל ומלפפון חמוץ.

ואם כבר, זה כבר כן אתגר לפרויקטור, לארגן מיתחם נפרד לבני חמישים שישים ומעלה, שם יוכלו לסעוד בנחת ובכבוד הראוי. והמבין יבין.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
בלת"ק
התשתיות עדיין לא מתאימות!!!!
לדוגמא אחת מיני רבות הסיבוב מהמושב לדרך מהדרין - כהנים
ליד הווילה של טדג'י למי שמכיר
הצפיפות שם נוראה ואיומה ממש צוואר בקבוק
נכון שב"ה היה קידוש ה' ענק
אבל עדיין צריך המוןןןן השקעה מהמסד ממש
נקווה שימשיכו
ולא נדבר על הסכנה שבסיבוב הזה עם האספלט המשובש...ללא קשר לכמות האנשים...

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
אין לזה כל קשר לאשכול הנוכחי. באתי רק לומר שמהראוי יהיה לתת לאורחינו ממדינות הים את הנצרך להם בדרך מכובדת, ולא לתת לבעלי בתים חשובים להידחף עם בחורים צעירים ומיוזעים כדי להיאבק על חתיכת קוגל ומלפפון חמוץ.

ואם כבר, זה כבר כן אתגר לפרויקטור, לארגן מיתחם נפרד לבני חמישים שישים ומעלה, שם יוכלו לסעוד בנחת ובכבוד הראוי. והמבין יבין.
אם רוצים שזה יראה כך,
שיהיה בתשלום של 20 ש"ח...

יהודי חמוד

משתמש צעיר
עריכה תורנית
הייתי בצפת לפני כמה שנים בהילולת האר"י הק' בצפת והיה שם סעודת הילולא הכנסת אורחים במתכונת מסודרת שהיה מכסה כשהתמלאה נסגרה המתחם והיה סעודת יארצייט כראוי מכובד מאוד מלצרים אוכל משובח וכשגמרו התחלפו וכו' נראה לי שזה רעיון אדיר שיקח את זה הכנסת אורחים אחד, ואפשר אפי' לחלק כרטיסים שלא יצטרכו להמתין בתור עד שיגמרו הקודמים ויודיעו עוד בערך כמה זמן זה יקח ויחזרו לסעודה נורמלית ולאו דווקא אמריקאים גם לישראלים מגיע
מה אתם אומרים על זה ??????

יהודי קטן

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה

צדקת רשב"י - אור רשב"י מאוד מכובד הבעיה שהיה רק לגברים השנה כמעט לא היה הכנסת אורחים לנשים
בעבר ויתכן גם היום היה גם לצדקת רשב"י וגם לפרלמוטר פינה מיוחדת לנדיבים בצורה ממש מכובד כמו שיש מתחם VIP לליזנסק אבל למה שלא יארגנו להם ארוחות מ"מענדיס"

המלמד מבני ברק

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מלון/מסעדות בשטח בני עקיבא יקפיץ על רגליהם את כל הקנאים מקבוצות 'אש דת השערה ', 'חרב הוצאת מתערה' 'שלפת', ו'נגד צורריך':LOL: בתלונה שזה משנה את האווירה במקום.
ומספר הצעות לייעול (ייתכן שכבר נכתבו כאן)
1. דרך מהדרין למתחם 89.
2. הגדלת מתחם ר' אלימלך בידרמן, באופן שכשאין שם הדלקה, ההרחבה תהפך לדברים אחרים, הדלקות קטנות וכדו'.
3. פינוי כל הדוכנים מהכניסה, למבוגרים שביניכם אזכיר שלפני 30 שנה, כל הדרך הראשית הייתה מלאה בדוכנים שמאוד הקשו על המעבר, זה היה הגורם לפתיחת דרך מהדרין...
4. רק שירותים בנויים ולא כימיים.
5. התקנת מדרגות ממתחם הלל (אברהם יצחק לשעבר) למתחם רבי אלעזר (תו"א לשעבר) באופן שהן תהיינה נפרדות לעלייה ולירידה.

המלמד מבני ברק

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
כל השנים הקריסות הגדולות היו כשל"ג בעומר היה בער"ש או במוצ"ש,
אם זכרוני לא מטעני, הקריסות היו רק בער"ש, חוץ מזה, מה הבעייה להוציא אוטובוסים לציבור כבר מחצי שעה אחרי צאת השבת?
וכשאני חושב על זה, כדאי להאריך את הכרטיסים לחזור, לא עד שלוש בצהריים כמו השנה אלא עד תשע בערב מוצאי ל"ג בעומר

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה