בני ביקר אצלה לאחר שמשהו מבין המליץ עליה.משהו התנסה אצל ד"ר ורדה לנדא לאבחון של מיקוד ראיה?
שני הרופאים טענו שהמיקוד מצויין.נושא של מיקוד ראיה נראה מאוד מוזר.
רק כמה אופטומטריסטים מסויימים טוענים שהם יודעים לאבחן זאת.
לא הבנתי.
אם זאת בעיה מוכרת, אז כל רופא עיניים רגיל אמור להיות מוסמך לאבחן זאת.
ההתרשמות שלי היא שמדובר במשהו על גבול רפואה אלטרנטיבית.
לעניות דעתי ללכת לרופא עיניים מוכר ולברר האם ישנה בעיה של מיקוד ראיה.
אם רופא העיניים לא רואה שום דבר [המחמירים ביותר ילכו לשני רופאים] אז כנראה זה שום דבר.
אנחנו - לאחרונהמשהו התנסה אצל ד"ר ורדה לנדא לאבחון של מיקוד ראיה?
התוריןם אצלו לעוד שנה +ד.ר ארליך ברחוב רש"י רופא מעולה
אפשר לנסות אצל המזכירה בתחילת היום, יש תורים שמתפנים וחורים,התוריןם אצלו לעוד שנה +
למה חצי מספר זה לא משמעותי ורבע צילנדר כן? אשמח להסברככל אם הילד קורא טוב אז באמת לא רלוונטי החצי מספר אבל לפעמים רבע צילינדר יכול לשגע ילד ולגרום לפיגור בקריאה
הייתי אצלה עם הבת שליאנחנו - לאחרונה
קיבלנו המון המלצות
שווה לקבוע תור במרפאה ברמת החייל
זמינות מידית לעומת בני ברק שזה לעןוד הרבה זמן
עולה 75 שח
חצי מספר זה אומר שהמילה קריאה השאלה באיזה מרחק ובאיזו חדות אבל עדיין ניתן לקרוא שוטףלמה חצי מספר זה לא משמעותי ורבע צילנדר כן? אשמח להסבר
אני בסוטואציה דומה עם הבן שלי בן 8אודה על פירוט מתי ממליצים על בדיקת מיקוד ראייה?
הילד קורא טוב אבל קשה לו להתרכז הרבה זמן (בן 9)
אצלנו גם באותו גיל בערך גילינו את הבעיה,אני בסוטואציה דומה עם הבן שלי בן 8
אשמח לדעת האם המיקוד פתר את הבעיה או מיזער לפחות ...?
תודה רבה
התרגילים פותרים לגמרי את הבעיה אבל אם מפסיקים זה חוזר אז אחרי שהבעיה נפתרה צריך פעם בשבוע תרגיליםאשמח לדעת האם המיקוד פתר את הבעיה או מיזער לפחות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: