מאפים מיני קיטשן כל מה שאפשר לאפות ולבשל בו

בתיה | אוטומטיגו

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית

מה יש

משתמש מקצוען
לדעתי זה באמת מסוג הדברים שלא קונים אלא מקבלים במתנה.
לי יש נינג'ה בשרי שקבלתי, באמת נהנית ממנו ויש כאן גם ענין בריאותי של טיגון בלי שמן..
התנור הבשרי שלי חלש ככה שקשה לי לומר אם זה באמת עוצמתי או שזה יותר עוצמתי מהתנור שלי האישי- לי זה מהיר יותר בהרבה.
דג ב6 דקות הכנה, שניצלים ב10 דקות, ציפס 25 דקות ציפס מושלם!
האם שווה לשלם על זה 800 שקל? לא בטוחה. האם אני משתמשת בזה בערך אחת ליומיים? בהחלט כן.
 

שושי ב

משתמש רשום
קיבלתי אותו מתנה
בהתחלה מתלהבים
היום יושב בארון ומחכה לפעם הבאה..
 

בלוי חיה

משתמש חדש
המעלה של המיני קיטשן על פני תנור זה שהוא לא עושה ממש פעולה של תנור, אלא משהו בין אפיה לטיגון.
למשל שניצלים- יוצאים קריספיים ורכים מבפנים,
ונהיים מוכנים תוך 10 דקות מ2 הצדדים.
כנ"ל שאר הדברים- לדעתי יותר מהיר מתנור, וגם הטעם הרבה יותר טעים.
 

מעגלת פינות

משתמש פעיל
אצלי הוא חלבי.
מטגנת בזה חביתות, לחם, קציצות גבינה וכל מיני...
פיצות ופוקצות, ועוד..
מונח על השיש ממוצ"ש עד שישי בצהריים, כבר קרוב לשנה.
המעלה של זה בטיגון היא שיש הרבה פחות ריח של טיגון, טיפת שמן מספיקה לטיגון של כמות די גדולה. בטיגון קציצות למשל, אני מניחה את הקציצות, סוגרת את המכסה, הולכת לעשות עוד כמה דברים וחוזרת, לא צריך לעמוד עם זה, פחות נשרף מבטיגון על האש. הרבה הרבה יותר נח. קשה להסביר.. היום לא מסוגלת לטגן במחבת, רק בחנוכה ;).
 

מיה5

משתמש צעיר
אין לי תנור חלבי, וזה חסר לי מאד..
אפשרי לקנות אותו בתור תנור חלבי?
פיצות, עוגיות וכאלה?
אפשר לאפות בו גם לחמים ועוגות?
 

RECHEL321

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אני לא משתמשת בו הרבה (אצלי הוא בשרי)
אבל אולי לחלבי הוא יותר שימושי
עדיין יש כאלה שכן משתמשים בו הרבה,לדגים,חזה עוף,ציפס וכו..
 

חנה רבינוביץ

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אני מאד אוהבת להכין בו את כל סוגי הירקות המאודים- יוצא טעיםםםםם

בנוסף מכינה איתו סלטים לשבת- קישואים, חצילים, בטטות, פלפלים
לי שימושי מאד!
 

f.f.f.

משתמש רשום
אצלי שימושי מאד, אבל אנחנו משפחה קטנה, לא יודעת כמה שימושי למשפחה גדולה כי לא נכנס הרבה
המעלה שלו על פני תנור שזה חם ברגע ולא צריך לחכות עד שמתחמם
מכינה בזה ציפס, חזה עוף, בסיס לסלטים לשבת (פלפלים, בטטות וכו'..), דגים
 

הני רבינוביץ

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אין לי תנור חלבי, וזה חסר לי מאד..
אפשרי לקנות אותו בתור תנור חלבי?
פיצות, עוגיות וכאלה?
אפשר לאפות בו גם לחמים ועוגות?
עשיתי אותו חלבי מאותה סיבה
לפיצה זה טוב,
לחמים/בורקסים ועוגיות ניסיתי לא ממש מוצלח צריך להפוך באמצע ולוקח הרבה זמן
בהצלחה!
 

הפולניה

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
יוצרי ai
אצלי הוא חלבי.
מטגנת בזה חביתות, לחם, קציצות גבינה וכל מיני...
פיצות ופוקצות, ועוד..
מונח על השיש ממוצ"ש עד שישי בצהריים, כבר קרוב לשנה.
המעלה של זה בטיגון היא שיש הרבה פחות ריח של טיגון, טיפת שמן מספיקה לטיגון של כמות די גדולה. בטיגון קציצות למשל, אני מניחה את הקציצות, סוגרת את המכסה, הולכת לעשות עוד כמה דברים וחוזרת, לא צריך לעמוד עם זה, פחות נשרף מבטיגון על האש. הרבה הרבה יותר נח. קשה להסביר.. היום לא מסוגלת לטגן במחבת, רק בחנוכה ;).
את מטגנת חביתות עם נייר אפייה או על המכשיר עצמו? וקציצות?
 

הפולניה

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
יוצרי ai
אצלי הוא בשרי ואני מטגנת קציצות רק על נייר אפיה. יוצא מעדן וכיף שהכל הולך לפח והמכשיר נשאר נקי
את הופכת את הקציצות? אחרי כמה זמן? ועל איזה חום?
אני מבינה שמדובר על קציצות עוף רגילות, כן?
 

דרור יקרא

משתמש פעיל
יש לנו בשרי וחלבי וכן 2 לפסח
דבר ראשון הוא מחמם הרבה יותר טוב ממקרוגל יוצא טעם הרבה יותר טוב.
מכינים בו הכל. שניצלים דגים קציצות ירקות פיצה וכו בעיקר משתמשים לחימום
יש לי חברה שגם מטגנת בו שניצלים וחביתות ומכינה בו גם קוגל
 

חחח

משתמש סופר מקצוען
המעלה של המיני קיטשן על פני תנור זה שהוא לא עושה ממש פעולה של תנור, אלא משהו בין אפיה לטיגון.
למשל שניצלים- יוצאים קריספיים ורכים מבפנים,
ונהיים מוכנים תוך 10 דקות מ2 הצדדים.
כנ"ל שאר הדברים- לדעתי יותר מהיר מתנור, וגם הטעם הרבה יותר טעים.
יוצא יותר רטוב מאשר בתנור. לא?
מצד אחד - עסיסי, מצד שני לא קריספי.
לא חושבת?
 

חחח

משתמש סופר מקצוען
אני מאד אוהבת להכין בו את כל סוגי הירקות המאודים- יוצא טעיםםםםם

בנוסף מכינה איתו סלטים לשבת- קישואים, חצילים, בטטות, פלפלים
לי שימושי מאד!
איך עושה את הסלטים?
החציל - יוצא לא כמו קלוי על האש ולא כמו מטוגן בשמן
אלא מה? רך ועסיסי, אבל לא התוצאה שאני מצפה בסלטים.
מה עושים?
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  50  פעמים

אתגר AI

הצבע הירוק • אתגר 23

לוח מודעות

למעלה