מידע שימושי מילים לשיר עלה קטן של אברהם פריד למי יש תודה?

ריקלין

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מילים לשיר עלה קטן של אברהם פריד למי יש תודה?

save as

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
אני הוא עץ מאד זקן ושבע ימים.
ראיתי כבר רוחות עזות ורעמים.
אתה עלה קטן, מתנועע,
בטוח בעצמו, הכל יודע.
קח אתך צידה לדרך, את נסיוני.
אל תזלזל, אולי, זה כל מה שיש לי.
כי יש ימים יפים הכל פורח,
ויש שעות קשות הכל בורח.

תחזיק חזק עלה קטן שלי,
כי ל א תמיד הכל בחוץ בהיר.
ברוח סער וסופה קרה,
תזכור ותתחזק אני אתך.
תחזיק חזק עלה קטן שלי...

ולא תמיד הכל נכון, הכל מובן.
חיים זה לא שיעור חשבון, זה גם מבחן.
עכשיו, עלה קטן, הכל רגוע,
אך מרחוק אולי ענן מגיע.
קח איתך צידה לדרך, את ברכתי,
חצי הכוס היא מלאה תזכור תמיד.
וכשהשמש אל הים שוקעת,
אל תדאג מחר היא שוב זורחת!

תחזיק חזק עלה קטן שלי....

רצוני לעשות רצונך

משתמש מקצוען
החיים יכולים להיות דרך משובשת, שביל קוצני. אבל אנחנו ממשיכים הלאה, אין דרך חזרה. כשנדמה שאנחנו אבודים בתוך יער, אמונה מאירה אור אל החושך. לעולם אל תוותר על תקווה או תיפול לייאוש, אל תשכח שהשם למעלה תמיד שם.
אז תחזיק חזק הוא לעולם לא יתן לך ליפול, זה בסדר, אל תפחד בכלל, התפילות שלנו הן עוגן בסערה, הלילה הארוך ביותר נגמר עם עלות השחר.
כשמגיע אתגר, אנחנו מרגישים לפעמים פעימה של ספק, אולי זה מבחן שיכולתי להסתדר בלעדיו, אבל השם מאמין בך שאתה יכול לעשות את זה, הוא ייתן לך כוח לעזור לך לעבור אותו.
דחיפה בהמנהרה לעולם לא תפסיק, טיפוס במעלה ההר עד שתגיע לפסגה, המאבקים שאתה מתמודד איתם יחזקו אותך אז אל תשחרר, זה רק מעט יותר ארוך.
אז תחזיק חזק השם נמצא לצידך, זה בסדר אל תפחד לבכות, כי כל שערי השמים פתוחים לרווחה, וכל דמעה תמצא את דרכה פנימה.
אם הבנתי נכון הכוונה לשיר הזה.
תרגום של גוגל עם קצת עזרה.
:unsure:אולי הם מחפשים מתרגמת?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה