ניתן להקפיא?1. קרם פטיסייר פרווה - על בסיס חלב סויה/ שקדים
באיזה יחס? כמה שוקולד ביחס לריץ'? גנאש מריץ' אחד יספיק למילוי גליל רולדה?2. גנאש מוקצף. מכינים גנאש מקצפת צמחית/קרם קוקוס + שוקולד מריר, מקררים ומקציפים למרקם מוס.
ערכתי כי חלק מההצעות לא עוברות הקפאהניתן להקפיא?
מיכל ריצ' + שתי חפיסות שוקולד יספיקו למילוי נדיב.באיזה יחס? כמה שוקולד ביחס לריץ'? גנאש מריץ' אחד יספיק למילוי גליל רולדה?
איזה שילוב מומלץ למי שלא אוהב ריבה? לא משהו מידי מתוק, יש?3. שתי שכבות קרם:
מורחים על הרולדה שכבה דקה של ריבה, גנאש, חמאת בטנים, ממרח לוטוס או כל ממרח אחר ומעל מורחים קצפת צמחית.
כדאי לבחור בממרח בטעם מנוגד או משלים שיאזן את מתיקות הקצפת.
מסתדר בהקפאה?ורק לקשט בשושני קצפת.
אשמח לקבללי יש מתכון לרולדת דבש פקאן מהממת, במילוי גנאש מוקצף.
לא יודעת אם היא טובה בהקפאה.
מתכון שמישהי שלחה לי מאחד האתרים, לא יודעת מה המקור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: