פנו לעירייהלגבי החניה- הם החנו רכב מתחת לביתי בחניה אחת מתוך 3 -
בבנין של 30 דירות...המחסור לחניה גדול והרכב שלהם תופס חניה באופן קבוע !
האם זה חוקי????
.
נכוןאז נהג חדש מעל גיל 24 ופחות משנה רשיון אין לו למה להירשם כי לא יקבל את ההטבה?
אם זה חניה פרטית של אחד השכנים והשכיר להם אין מה לעשות אם לא תסלקו אותם.לגבי החניה- הם החנו רכב מתחת לביתי בחניה אחת מתוך 3 -
בבנין של 30 דירות...המחסור לחניה גדול והרכב שלהם תופס חניה באופן קבוע !
האם זה חוקי????
.
תכלס לא ברור לי. יהיו כאלה שיקבלו חודש מאוחר יותר (ז"א ירוויחו בין הזמנים?)התחילו התחילו, כל מי שנרשם מוקדם (ולא רק בשבוע וחצי האחרון) יכול כבר להזמין רכב דרך הטלפון או דרך האפליקציה, באתר (עדיין) אין אפשרות.
נו נו.. מה מרויחים ב'בין הזמנים' בשעתיים בלבד?(ז"א ירוויחו בין הזמנים?)
כנראה שכן, החודש מתחיל מהרגע שמודיעים לך (בשיחה טלפונית ממספר: 073-351-6139) שאתה יכול להתחיל להשתמש עם הרכבים, אני קבלתי את השיחה במוצאי שבת האחרונה, וכבר היום לקחתי רכב בשביל לנסות את השירות, וזה באמת בחינם חוץ מ10 ש"ח תשלום על הביטוח (זה 5 ש"ח לשעה).תכלס לא ברור לי. יהיו כאלה שיקבלו חודש מאוחר יותר (ז"א ירוויחו בין הזמנים?)
לקחתי אתמול. היה נחמד. כל רמזור עוד ניילון להוריד...כנראה שכן, החודש מתחיל מהרגע שמודיעים לך (בשיחה טלפונית ממספר: 073-351-6139) שאתה יכול להתחיל להשתמש עם הרכבים, אני קבלתי את השיחה במוצאי שבת האחרונה, וכבר היום לקחתי רכב בשביל לנסות את השירות, וזה באמת בחינם חוץ מ10 ש"ח תשלום על הביטוח (זה 5 ש"ח לשעה).
למי שמחליט לעשות ביטול השתתפות!כנראה שכן, החודש מתחיל מהרגע שמודיעים לך (בשיחה טלפונית ממספר: 073-351-6139) שאתה יכול להתחיל להשתמש עם הרכבים, אני קבלתי את השיחה במוצאי שבת האחרונה, וכבר היום לקחתי רכב בשביל לנסות את השירות, וזה באמת בחינם חוץ מ10 ש"ח תשלום על הביטוח (זה 5 ש"ח לשעה).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: