BREAKING NEWS
משתמש מקצוען
לא, זה מתחבר למים בברז ויש להם סננים שמסננים את המיםתמי 4 זה מים מינרלים בדומה לנביעות או מי עדן?
לא, זה מתחבר למים בברז ויש להם סננים שמסננים את המיםתמי 4 זה מים מינרלים בדומה לנביעות או מי עדן?
חד משמעי מבחינתי, 3 שנים בלי שום תיקון, מים טעימים, גודל קומפקטי,עדיין ההמלצה גורפת על תמי 4?
בדגם החדש כבר לא, הוא "לומד" את הרגלי הצריכה של בני הבית (באיזה שעות מרתיחים בדר"כ) ולפי זה מרתיחלמה התמי4 עושה כ"כ הרבה 'הרתחות' רועשות, פעם בעשר דקות זה נשמע...
יש מצב להגדיר גם שיכבה בלילה?
(יש בהגדרות 'יקיצה' עשיתי ל7 בבוקר. מה המשמעות? שאם אני לוחץ על הכיבוי בלילה - בכפתור מאחורה - זה נדלק בבוקר לבד ומרתיח מים? או שבכלל לא שווה את זה מבחינת חיסכון)
יש לנו פמלי (קיבלנו עכשיו ממישהו, לא נראה ישן מדאי אבל זה לא הדגמים המשוכללים החדשים, שקראתי הרבה שפחות מומלצים)בדגם החדש כבר לא, הוא "לומד" את הרגלי הצריכה של בני הבית (באיזה שעות מרתיחים בדר"כ) ולפי זה מרתיח
(הם קוראים לזה בינה מלאכותית)
נראה לי שגם בחלק מהדגמים הישנים הם שילבו את זה
הוא הדגם הכי ישן שלהם שעדיין נמכר...יש לנו פמלי (קיבלנו עכשיו ממישהו, לא נראה ישן מדאי אבל זה לא הדגמים המשוכללים החדשים, שקראתי הרבה שפחות מומלצים)
מים מסונניםתמי 4 זה מים מינרלים בדומה לנביעות או מי עדן?
למה??לא להתקרב למכשירים של שבת נעם1 ריבר וכו' מנסיון ענק מר ועצוב
מנגנון מצב שבת דופק את המכשיר מאוד מהרלמה??
והוא עדיין שווה?הוא הדגם הכי ישן שלהם שעדיין נמכר...
ומי התקין?אני קניתי ב 1500 שח במחסני חשמל - לפני 4 שנים. עובד 100 אחוז כמו חדש כולל מצב שבת למים חמים.
לא משלמים דמי מנוי לאף אחד ולא כלום - הכי זול, והכי פחות כואב הלב אם הוא מת וקונים שוב חדש...
איזה חברה ?אני קניתי ב 1500 שח במחסני חשמל - לפני 4 שנים. עובד 100 אחוז כמו חדש כולל מצב שבת למים חמים.
לא משלמים דמי מנוי לאף אחד ולא כלום - הכי זול, והכי פחות כואב הלב אם הוא מת וקונים שוב חדש...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: