התייעצות מיי עדן/נביעות/נועם 1/תמי 4/ריבר על מה אתם ממליצים??

CONNECTIONS

עסק חכם ואוטומטי מרוויח יותר ועובד פחות!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
לנו יש תמי 4 כבר 12 שנה! אותו המכשיר, תוקן פעמיים, אין מה להשוות אותם לחברות האחרות חד משמעי.

גולדין

משתמש צעיר
רק תמי 4. זה דבר פשוט לכל בעל ניסיון
תוותר על התענוג של שבת , שגם ככה מוטל בספק הילכתי גדול (חשש בורר)
ובוודאי על חשבון השקט הנפשי והכסף הרב שתבזבז אחר כך
(ולכל מי שטוען שתמי 4 יקר- אני משלם 90 שח לחודש, בבר מים אחר שילמתי הרבה הרבה יותר-והמכשיר התקלקל כל חודשיים... והתנערו מאחריות)

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
למה התמי4 עושה כ"כ הרבה 'הרתחות' רועשות, פעם בעשר דקות זה נשמע...
יש מצב להגדיר גם שיכבה בלילה?
(יש בהגדרות 'יקיצה' עשיתי ל7 בבוקר. מה המשמעות? שאם אני לוחץ על הכיבוי בלילה - בכפתור מאחורה - זה נדלק בבוקר לבד ומרתיח מים? או שבכלל לא שווה את זה מבחינת חיסכון)

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
למה התמי4 עושה כ"כ הרבה 'הרתחות' רועשות, פעם בעשר דקות זה נשמע...
יש מצב להגדיר גם שיכבה בלילה?
(יש בהגדרות 'יקיצה' עשיתי ל7 בבוקר. מה המשמעות? שאם אני לוחץ על הכיבוי בלילה - בכפתור מאחורה - זה נדלק בבוקר לבד ומרתיח מים? או שבכלל לא שווה את זה מבחינת חיסכון)
בדגם החדש כבר לא, הוא "לומד" את הרגלי הצריכה של בני הבית (באיזה שעות מרתיחים בדר"כ) ולפי זה מרתיח
(הם קוראים לזה בינה מלאכותית)
נראה לי שגם בחלק מהדגמים הישנים הם שילבו את זה

דיאלוג

מהמשתמשים המובילים!
בדגם החדש כבר לא, הוא "לומד" את הרגלי הצריכה של בני הבית (באיזה שעות מרתיחים בדר"כ) ולפי זה מרתיח
(הם קוראים לזה בינה מלאכותית)
נראה לי שגם בחלק מהדגמים הישנים הם שילבו את זה
יש לנו פמלי (קיבלנו עכשיו ממישהו, לא נראה ישן מדאי אבל זה לא הדגמים המשוכללים החדשים, שקראתי הרבה שפחות מומלצים)

ליטאי פשוט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עריכה תורנית
יש לנו פמלי (קיבלנו עכשיו ממישהו, לא נראה ישן מדאי אבל זה לא הדגמים המשוכללים החדשים, שקראתי הרבה שפחות מומלצים)
הוא הדגם הכי ישן שלהם שעדיין נמכר...

ממ"ד

משתמש מקצוען
אני קניתי ב 1500 שח במחסני חשמל - לפני 4 שנים. עובד 100 אחוז כמו חדש כולל מצב שבת למים חמים.
לא משלמים דמי מנוי לאף אחד ולא כלום - הכי זול, והכי פחות כואב הלב אם הוא מת וקונים שוב חדש...

בימבה ג'וק

משתמש מקצוען
אני קניתי ב 1500 שח במחסני חשמל - לפני 4 שנים. עובד 100 אחוז כמו חדש כולל מצב שבת למים חמים.
לא משלמים דמי מנוי לאף אחד ולא כלום - הכי זול, והכי פחות כואב הלב אם הוא מת וקונים שוב חדש...
ומי התקין?

1978

משתמש פעיל
איזה חברה ?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכ

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה