הייתי לפני כמה שנים עם ילדה בת שנתיים והיא ממש נהנתה
גימבורי, גלגל ענק, קרוסלה וסתם לשבת על פסלי חיות
גימבורי, גלגל ענק, קרוסלה וסתם לשבת על פסלי חיות
כשאני הייתי שם (לפני חמש שנים) היה יחסית ריק ועדיין במסכים שם הקרינו פרסומות, של תמונות בברכה מתחת למיין, כולל בנות! וד"ל, המסקנא שלי ששום מקום לא מתאים לבחורים, עם לא סוגרים אותו במיוחד בשבילם.מתאים לבחורים?
מבחינת צניעות וכו'
שהיתי שם לפני פחות משנה(מסכים) זה לא היה והמצב שם נורא ולא כושר גלאטכשאני הייתי שם (לפני חמש שנים) היה יחסית ריק ועדיין במסכים שם הקרינו פרסומות, של תמונות בברכה מתחת למיין, כולל בנות! וד"ל, המסקנא שלינששום מקום לא מתאים לבחורים, עם לא סוגרים אותו במיוחד בשבילם.
זה בעיקר דרוזים ככה שהם סבבה לגמרי איתנו. די להלחיץ סתם.מלא מלא בערבים....
מתאים גם למבוגרים
זה רחוק מהגבולומה אומרים על נסיעה לשם במצב הבטחוני כעת? עם ההתחממות בצפון?
בלת"קרוצה לצאת לשם עם הילדים
בגילאים של עד 4 שנים
וכמה באמת ילדים קטנים יכולים להנות שם?
אין מי שלא מכניס שם אוכל, כולם יושבים ואוכלים בחדר יום הולדת שיש שם.על פי נהלי המקום אסור להכניס אוכל מבחוץ, קחו בחשבון
מה זה הכרטיסים של ביחד בשבילך?אין מי שלא מכניס שם אוכל, כולם יושבים ואוכלים בחדר יום הולדת שיש שם.
היינו אתמול בסוף היה מלא לא מפוצץ כמו כל שנה, יש שם מה לעשות גם לילד בן שנתיים וגם לאמיץ בן ה30 בקיצור אטרקציה לכל הגילאים, הכי זול זה לעשות כרטיסים דרך ביחד בשבילך למי שיש.
נמצאים שם שעות ולא שמים לב שהזמן עובר...
חברי ההסתדרותמה זה הכרטיסים של ביחד בשבילך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: