נכתב ע"י צברית;2051288:בהחלט חברה עם מוצרים מעולים, אבל צריך למצוא סוכן שמוכר כי אין חנויות שמוכרות, או באתרים כמו giilty וכדו
נכתב ע"י 23;2051604:יש לך נסיון איתם?
נכתב ע"י 23;2051604:יש לך נסיון איתם?
אשמח מאוד לקבל לינק לאתר שממיר את צבע המייקאפ לחברה מקבילה.נכתב ע"י צברית;2051285:מוצרי מאק שלא נמכרים בחנויות הרשמיות כולם כולם חיקוי. להיזהר זה יכול להכיל חומרים ממש מזוכנים.
GRN יש אתר שבו את מכניסה את הצבע של המייקאפ שיש לך והוא ממיר לך את זה לצבע מייקאפ בחברה מקבילה, אם מענין אותך אחפש קישור.
אם את פתוחה לרשת באיזה שהוא מקום ממליצ הלנסות את האתר הפולני הזה:
https://www.ladymakeup.pl/
לתרגם בגוגל.
מוכרים שם הרבה מותגי איפור בחצי מחיר ואפילו פחות מהארץ!!! משלוח תוך שבועיים בערך, לא רושמים מחיר על החבילה מבחוץ אז בכלל אפשר להזמין יותר מ75$ אבל לא להיסחף כי אם החבילה תראה גדולה יחשדו.
מחירים לדוגמא:
מייקאפ של רבלון קולורסטיי ב35 ש"ח
מייקאפ אינפליבל של לוריאל- 44 ש"ח
מסקרה של מייבלים ב20-25 ש"ח וכו
הכל מקורי! שווה ממש.
המייקאפ של מאק בעיניי מושלם, כיסוי מלא, עמיד ולא כבד. אוהבת אותו ממש, שמעתי גם הרבה המלצות על הקולורסטיי אבל לא ניסיתי.
נכתב ע"י מתייעצת;2053007:לא מבינה גדולה באיפור, אולי מישהי מכאן תוכל לעזור לי.
אני רוצה מייקאפ שיכסה עור פצוע, כלומר, כסוי ממש ומצד שני אני בקושי מתאפרת והכל בצבעים מאד טבעיים. בחנות המליצו לי על רבלון אבל זה בקושי מחזיק מעמד.
יש לכן מה להציע לי??
לדעתי לאיש המלצות למייקאפ של איל מקיאג' ?
יקר בפער משמעותי מאחרים. השאלה אם באמת עמיד יותר ואיכותי יותר ) עשוי מחומרים טבעיים (
הם מצדיקים את המחיר בזה שהמוצרים שלהם טבעים ( יש עליהם סימון ) והחברות הגדולות מכניסות לנו חומרים לא טבעים שבטוח עושים נזק לעור הפנים בטווח הרחוק ...לדעתי לא
המוצרים שלהם יקרים בלי הצדקה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט צ'
קלז צַדִּיק אַתָּה יי וְיָשָׁר מִשְׁפָּטֶיךָ:קלח צִוִּיתָ צֶדֶק עֵדֹתֶיךָ וֶאֱמוּנָה מְאֹד:קלט צִמְּתַתְנִי קִנְאָתִי כִּי שָׁכְחוּ דְבָרֶיךָ צָרָי:קמ צְרוּפָה אִמְרָתְךָ מְאֹד וְעַבְדְּךָ אֲהֵבָהּ:קמא צָעִיר אָנֹכִי וְנִבְזֶה פִּקֻּדֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קמב צִדְקָתְךָ צֶדֶק לְעוֹלָם וְתוֹרָתְךָ אֱמֶת:קמג צַר וּמָצוֹק מְצָאוּנִי מִצְוֹתֶיךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קמד צֶדֶק עֵדְוֹתֶיךָ לְעוֹלָם הֲבִינֵנִי וְאֶחְיֶה: