כשמדובר בעור שומני, הכי חשוב לבחור מייקאפ שמוגדר כמאט. מייקאפים במרקם מט עוזרים לשלוט בשומניות ומונעים מהעור להבריק במהלך היום. חפשו מייקאפ שמכיל רכיבים מווסתים כמו חומצה סליצילית או ויטמין A, שמסייעים בשליטה בשומניות ומונעים הופעת פצעונים. מייקאפים במרקם נוזלי או אבקתי הם בחירה מצוינת לעור שומניאשמח לשמוע על מייקאפ מומלץ שמכסה באמת גם אדמומיות בפנים ופצעונים וכו.
ושמתאים לעור שומני
תודה
מה פתאוום, להוסיף שמן לעור שומני?! זה יעשה לה פצעונים בכל הפניםלפצעונים אני ממליצה לך להשתמש ב"אמול " כן של התינוקות. ממש מרגיע .
זה לא מעביר אותם אבל כן מרגיע אותם
אין משהו פחות כבד?מה שמכסה באמת פצעים זה רק אסתי לאודר דאבל וור
יש לי סבוני פנים וכו'לפצעונים אני ממליצה לך להשתמש ב"אמול " כן של התינוקות. ממש מרגיע .
זה לא מעביר אותם אבל כן מרגיע אותם
הקונסילר הירוק מיועד להסתיר פצעונים.. נקודתיאין משהו פחות כבד?
אפשר אפילו שלא יכסה לגמרי לגמרי
או אפילו איזה קונסילר שמיועד לפצעים
אשמח לתמונה אם אפשרהקונסילר הירוק מיועד להסתיר פצעונים.. נקודתי
אני משתמשת בו, אחרי הלידה יצאו לי פצעים מעצבנים ממש ששום סבון לא העביר אותם ובנוסף הם הציקו בצורה מעצבנת. פשוט השתמשתי באמול של בתינוק וזה הרגיע ובסוף גם עבר.מה פתאוום, להוסיף שמן לעור שומני?! זה יעשה לה פצעונים בכל הפנים
הקונסילר עצמו (החומר) הוא בצבע ירוק?יש המון חברות ויש גם בסאקרה זול יותר..תלוי מה התקציב שלך בגדול כל קונסילר בצבע ירוק מסתיר פצעונים..
החומר עצמוואשמח להמלצה על קונסילר שמבהיר ומטשטש יפה
הקונסילר עצמו (החומר) הוא בצבע ירוק?
או הבקבוק?
הבנתיהחומר עצמו
צבע ירוק מטשטש אדמומיות כנראה חוק בצבע...הבנתי
תודה
גם אני ממליצה.מה שמכסה באמת פצעים זה רק אסתי לאודר דאבל וור
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: