מדובר בקישור הזה.באיזה כתובות אוטומטיים מדובר?
לא אבל את המייל הראשי מה שהכי חשוב לך שלא יכנס לספאם תפתחי באורח ששם יהיה רק המייל הזה.יצאתם ממש מכל החשבונות והשארתם רק אחד?
ניסיתי את 2 הפתרונות הנ"ל מקווה שאכן יעזורמדובר בקישור הזה.
שם היו כתובות מייל ששולחים להם מייל ומעדכן אוטומטי שהם לא ספאם אבל הקישור הזה מחזיר שגיאה מה שאומרבעיה עם מיילים שנכנסים לספאם
@ek0583232948 אמר בבעיה עם מיילים שנכנסים לספאם: יש לי מייל שמשיב אוטומטית מייל עם קישור לכל מי ששולח מספר טלפון בנושא הבעיה שלאחרונה כל המיילים האלו (עם המ...tchumim.com
שמחקו את זה.
לא אבל את המייל הראשי מה שהכי חשוב לך שלא יכנס לספאם תפתחי באורח ששם יהיה רק המייל הזה.
אגב בדקת גם את הפתרונות
1. להחליף שם המייל {אפילו לשנות אות אחת
2. להחליף את הסיסמא.?
לאחר בדיקה זה לא קורה סתם..שלום וברכה
ג'ימייל הכניסו אותי לרשימת הספאם שלהם.
חלק מהלקוחות שלי אומרים לי פתאום שההודעות שאני שולחת להם מגיעות לספאם
לחלק זה לא מגיע לספאם ?(לא ברור לי עדיין לפי מה זה מסווג)
אציין שלא שיניתי משהו בהגדרות המייל
ולא שלחתי שום מיילים שיווקיים ולא הצטרפתי לשום רשימות תפוצה כלשהי.
מה ניתן לעשות כדי שאני לא אהיה ברשימת הספאם?
אשמח מאד מבעלי נסיון מה אני יכולה לעשות
אם המחשב נשאר דלוק כל הזמן אין בעייה הנ"ללפתוח במצב אורח הכוונה בחלון אנונימי? מה שאומר שאני אצטרך להתחבר עם סיסמא כל פעם מחדש?
איפה רואים שמה את זה? את המעקב פתיחה?דוגמא לקובץ תמים שמכיל טוקן ריגול. (זה לא וירוס)
בקובץ עצמו? לא יודעתאיפה רואים שמה את זה? את המעקב פתיחה?
איך?לי נשלח מייל עם הפרטים בזמן שפותחים את הקובץ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: