אני איימתי שפנה לעו"ד והפסקתי לקבל סיוט!
דרך אגב זה מראה שיש מה להפסיד מלהעבירספאם
מגיע גם אליי
פעם אחת היה איזה מייל טיפשי על הירושה של ביל גייטס שמישהי העבירה לי
| יום ה׳, 28 בספט׳, 20:02 (לפני 16 שעות) | |||
|
אם אינך רואה מייל זה אנא לחץ כאן |
הודעה זו נשלחה ל- <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> על ידי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> |
על מנת להסיר עצמך מרשימת תפוצה זו לחץ כאן |
תשובההעברה |
העוקץ הניגרי הקלאסישלחו לי מייל על ירושה של אדם שנפטר. ואין לו יורשים ואני והוא אותו משפחה והוא ביקש לשלוח פרטים כמו שם כתובת וטלפון צילום ת.ז. ונעשה חצי חצי בירושה . האם משהו קבל מייל דומה לזה????
האם אפשר להעביר פרטים בלי צילום ת.ז.?העוקץ הניגרי הקלאסי
לשים בספאם
ישלמשהו רעיון איך אני מעיף את הנוכלים האילו ממני? ניסיתי לכתוב להם שהם כת של שקרנים ונוכלים ואעביר את הפרטים של החרטה שלהם לצבא ולמשטרה, הם ענו לי תוכיח. לא עניתי!!!האם אפשר להעביר פרטים בלי צילום ת.ז.?
אחת מפקיסטאן. מה הסיפור, או לחרטט ולהמציא פרטים??
שים פרטי חשבון ללא פרטי זיהויהאם אפשר להעביר פרטים בלי צילום ת.ז.?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: