דרוש מידע מייבש AEG שלא מייבש

א. שטיגליץ

משתמש מקצוען
אני במצב כזה שם לי הגופי חימום מד חום שמיועד למאות מעלות ויש לו רגש על חוט דק ובודק לאיזה חום התרמוסטטים נותנים להגיע אם זה רלוונטי מבחינתך

דאבל-קליק

משתמש מקצוען
@א. שטיגליץ אשמח לעצה
יש לי מייבש שלAEG עם קונדנסור
ועכשיו התחיל להוציא מין טיפות מים - על כל הרצפה בחלק הקידמי של המייבש
נראה שהאויר שיוצא מקדמת המייבש מלא לחות, והרצפה מתמלאת ממנו ברטיבות
הבגדים יוצאים יבשים
מה יכולה להיות הבעיה?

א. שטיגליץ

משתמש מקצוען
@א. שטיגליץ אשמח לעצה
יש לי מייבש שלAEG עם קונדנסור
ועכשיו התחיל להוציא מין טיפות מים - על כל הרצפה בחלק הקידמי של המייבש
נראה שהאויר שיוצא מקדמת המייבש מלא לחות, והרצפה מתמלאת ממנו ברטיבות
הבגדים יוצאים יבשים
מה יכולה להיות הבעיה?
אולי כבר ניסיתם , אם לא - נסו לנקות את המעבה, בדרך כלל נמצא בצד שמאל למטה מאחורי הדלת

חשמלוש

משתמש פעיל
צפה בקובץ המצורף 1806165תפריד את התכלת מהאדום (האדום נכנס עמוק בתוך התכלת), זה קצת קשה אבל אפשרי

הפעלת אותו במצב סגור וכל החלקים במקומם?
אני הייתי עושה ניסוי זמני חד פעמי לבטל תרמוסטט אחד ואח"כ את השני ולבדוק אם יותר טוב

צפה בקובץ המצורף 1806166
להוציא את 1 לשים במקומו את 3. ולהפעיל ולבדוק אם המצב יותר טוב אח"כ להוציא את 4 לשים במקומו את 2 ולבדוק כנ"ל כך תדע אם הבעיה באחד התרמוסטטים שקופץ
@א. שטיגליץ הייתי אצל אברהמי והוא אמר לי לעשות כעצתך הוא בדק את הגוף חימום והוא תקין (רק תרמוסטט אחד הלך וכנראה אני הרסתי כי הפעלתי בלי להחזיר את כל החלקים) בכל אופן עשיתי כעצתך והתברר שזה עובד אבל רק במצב של ייבוש קל אבל במצב רגיל זה לא עובד מה זה אומר ?תודה על הכל

א. שטיגליץ

משתמש מקצוען
עשיתי כעצתך והתברר שזה עובד אבל רק במצב של ייבוש קל אבל במצב רגיל זה לא עובד מה זה אומר ?
א. היו פה ובטלפון כמה עצות, אם תוכל לההסביר מה בדיוק עשית ואיך בדקת ומה המסקנה.
ב. אם הוף חימום התרמוסטטים תקינים ובכל זאת עובד רק במצב יבוש קל וביבוש רגיל לא מתחיל להתחמם כנראה בעיה בכרטיס או לחצן

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  86  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה